Експертно мнение относно ТУНИНГ
Модератори: mitaka7, ©, Dimitroff, Гецата, Технически модератори
41 мнения
• Страница 3 от 3 • 1, 2, 3
- kaspar_ivo
- младши ентусиаст
-
- Кара: 318i
Колега това със местенето на климатика и слагането на лсд дисплей горедолу е нещо такова:
1. купуваш от ибей 2ДИН ДВД + екстри- колкото пари ти се дават ( с напълно махащ дисплей EONON е около 270$ + шипинг+мито става около 600лв. (в сервиза който съм писал долу без да се маха целия дисплей са по 700-800 лв
2. след като имаш мултимедиата отиваш в сервиз. (Тояга отказват да го правят това само да споделя
) Скоро с колегата "wolfen" питахме в един сервиз в Орландовци R&B момчето каза 2-3 дни работа +300лв и си готов. Хубавото е че рамката си е правят те което значи че няма нужда да даваш луди пари за нея - в ибей струва към 120евро.
Само да кажа че Тояга казаха че ако се навият ще е 400-500 лв + това без рамката рамката ти си е намираш + 10 дни мин. работа
Успех и да се похвалиш после!
1. купуваш от ибей 2ДИН ДВД + екстри- колкото пари ти се дават ( с напълно махащ дисплей EONON е около 270$ + шипинг+мито става около 600лв. (в сервиза който съм писал долу без да се маха целия дисплей са по 700-800 лв

2. след като имаш мултимедиата отиваш в сервиз. (Тояга отказват да го правят това само да споделя

Само да кажа че Тояга казаха че ако се навият ще е 400-500 лв + това без рамката рамката ти си е намираш + 10 дни мин. работа
Успех и да се похвалиш после!

мерси колега!!!!! Ето такива хора като тебе уважавам, добронамерени, а не хора които търсят кусури!!! Много успехи във всичко ти желая занапред!!!! Като го почна това ще те потърся даже на телефон да се видим и да ми кажеш малко по-подробно за какво става въпрос и да ми помогнеш....стига да имаш възможност 

kaspar_ivo написа:
2. след като имаш мултимедиата отиваш в сервиз. (Тояга отказват да го правят това само да споделя) Скоро с колегата "wolfen" питахме в един сервиз в Орландовци R&B момчето каза 2-3 дни работа +300лв и си готов. Хубавото е че рамката си е правят те което значи че няма нужда да даваш луди пари за нея - в ибей струва към 120евро.
Момчетата от R&B са големи пичове, като имам нещо свързано с кабели по колата само при тях хода. Свестни са и си разбират от работата и са доста находчиви.

- best_buy
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: Без таван !
- Мечтае да кара: E9
Nachev написа::arrow: някой да ми каже дали ще мога да си изкарам по един елипсовиден ауспух в задната част на праговете
Можеш разбира се , преди време и аз си го мислих това за мойта Е46-ца но после реших че ще е по ефектно да го изкарам тоя ауспух през дупките на халогените на предната броня и стана много яко ... и само ако знаеш как се чува ся . Я кажи направи ли нещо по тая 323-ка че само чета пак снимки не виждам

- Archangel
- старши ентусиаст
-
- Кара: N42B20 с ръкавици
- Мечтае да кара: Spitfire
Nachev написа::arrow: някой да ми каже дали ще мога да си изкарам по един елипсовиден ауспух в задната част на праговете
Нали М-кова генерация беше решил?

Всичко става на тоя свят, стига пари да имаш. През праговете ще е с пъти по-трудоемко от рязането на коритото за резервната гума. Да не говорим как ще се отрази на двигателя неизчисленото скъсяване на цялата генерация. Или пък на шума - като имаш предвид, че поне от един компонент ще се лишиш - крайно гърне или катализатор. Ако пък е катализатора - имаш и ламбди...майка плаче.
Не се обиждай, ама ми се струва че много снимки на тунинг фирми гледаш. Парите, които искаш да вложиш в колата хич не са малко, а идеите ти са хубави, но примерно това за генерацията е прекалено трудно да ти го направи някой в България.
Rainbow shaker,
On a stallion twister,
Bareback rider,
On the eye of the sky,
Stormbringer coming down,
Meaning to stay,
Thunder and lightning,
Heading your way..
On a stallion twister,
Bareback rider,
On the eye of the sky,
Meaning to stay,
Thunder and lightning,
Heading your way..
офффффф...мамицата му...мерси колега...отново ми се разбиха представите и мечтите
ама затова съм я пуснал тази тема, за да може някой компетентен като теб да ме посъветва или направо откаже от нещо което би навредило или би било безсмислено.....
и да те питам какъв по точно ще е проблема с двигателя

- best_buy
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: Без таван !
- Мечтае да кара: E9
Nachev написа:офффффф...мамицата му...мерси колега...отново ми се разбиха представите и мечтите![]()
![]()
ама затова съм я пуснал тази тема, за да може някой компетентен като теб да ме посъветва или направо откаже от нещо което би навредило или би било безсмислено.....
![]()
![]()
и да те питам какъв по точно ще е проблема с двигателя
Ще стане 900 коня и няма да можеш да управляваш 323-ката

- Archangel
- старши ентусиаст
-
- Кара: N42B20 с ръкавици
- Мечтае да кара: Spitfire
Nachev написа: и да те питам какъв по точно ще е проблема с двигателя
Зависи кое ще махнеш. Ако приемем, че въобще е осъществимо, понеже имаш и диференциал и тръбата за надясно не знам откъде ще я прекарат

Примерно ако е катализатор, а ти имаш поне един, като гледам ЕТК - 100% проблеми с двете ламбди и двата мониторинг сензора на генерацията.
Това е едно на ръка. От крайни гърнета ще се лишиш, понеже няма място за такива, освен ако не искаш да превърнеш мястото за краката на пътниците отзад в отсек за хипердвигателите...кхм...имах предвид гърнетата

И така, още много причини мога да ти дам, заради които няма да стане тоя номер. М-ковата генерация си е оптимален вариант според мен.
И верно дай снимки, че само слушаме за тоя тунинг, а нищо не сме видели още.
Rainbow shaker,
On a stallion twister,
Bareback rider,
On the eye of the sky,
Meaning to stay,
Thunder and lightning,
Heading your way..
On a stallion twister,
Bareback rider,
On the eye of the sky,