Малко информация за актове
Модератор: Общи модератори
13 мнения
• Страница 1 от 1
- BT9028BA
- старши ентусиаст
-
- Кара: ...don`t drive fast, just fly low
- Мечтае да кара: E36 M3
Колеги нека който знае да каже по колко точки и колко лева се плащат за следните нарушения - нека само сериозни мнения да има по темата
1.Забранено изпреварване
2.Спиране на забранено място
3.Минаване по забранена улица
И трите акта са от едни и същи кретени който може би няма да ме оставят на мира докато не ми вземат книжката

1.Забранено изпреварване
И трите акта са от едни и същи кретени който може би няма да ме оставят на мира докато не ми вземат книжката

- VT5602AK
- старши ентусиаст
-
- Кара: E36S50B30,Mini Cooper S
- Мечтае да кара: S50B30 turbo
- Детайли за колата: модифицирани
- ilko8445
- Потребител
-
- Кара: BMW E36 316I
- BT9028BA
- старши ентусиаст
-
VT5602AK написа:около 14т. 200лв,леле Тошка и тебе ли те погнаха
Еми само тия двете педермета са ме погнали - засега с други органи на реда нямам проблеми

- Azidaha
- младши ентусиаст
-
- Кара: зеленият крокодил Лакоста
Това В.Търново....и тези БМВ-та там...
Имам роднини в близко до там град - Г.Оряховица. Веднъж от входа до изхода на града ме спряха за проверка (стабилна) 4пъти. Веднъж на табелата. После пред някакъв шоу-руум на Тойота. От там пътя ме отведе долу в "ниското". На кръговото там - още веднъж. И за капак беше пред Практикер..май "Пишмана" му казват там на квартала.
Дали ме бъркаха с някого. Не знам. Четири пъти вадя документи, пожарогасител, триъгълник, аптечка и духам на дрегер - ПОСРЕД БЯЛ ДЕН!
Довършиха ме...
А дори не съм от там и регистрацията на колата ми е ОВ
Имам роднини в близко до там град - Г.Оряховица. Веднъж от входа до изхода на града ме спряха за проверка (стабилна) 4пъти. Веднъж на табелата. После пред някакъв шоу-руум на Тойота. От там пътя ме отведе долу в "ниското". На кръговото там - още веднъж. И за капак беше пред Практикер..май "Пишмана" му казват там на квартала.
Дали ме бъркаха с някого. Не знам. Четири пъти вадя документи, пожарогасител, триъгълник, аптечка и духам на дрегер - ПОСРЕД БЯЛ ДЕН!
Довършиха ме...

А дори не съм от там и регистрацията на колата ми е ОВ

- kiko
- старши ентусиаст
-
- Кара: сребърна звезда
- Мечтае да кара: RAUH
Re: Малко информация за актове
BT9028BA написа:Колеги нека който знае да каже по колко точки и колко лева се плащат за следните нарушения - нека само сериозни мнения да има по темата
1.Забранено изпреварване
по точка 2 мисля че ако кажеш че си имал повреда може и да отпадне
Колега, дай малко повече инфо за нарушенията. Създал ли си опасност за движението или не. Така както ги описваш ми звучат общо и нееднозначно, може да има и смекчаващи вината обстоятелства. Като чета правилника за всяко нещо (както си ги описал) може да те глобяват по 2-3 различни точки от правилника. Естествено и наказанията за различни или напиши по кои точки са те глобили.
Аз за такива случай съм хвърлил един правилнк в жабката и го използвам когато е необходимо. Аз взех книжка преди 3-4 месеца и затова смятам, че правилникът ми трябва да е най-актуалния за момента. Ако си заинтересован прати едно лично съобщение с някакъв мейл, за да ти сканирам и да ти пратя една таблица с глоби, санкции контролни точки, които се отнемат за нарушението. С удоволствие бих качил и самите сканирани изображения и тук, във форума, но не знам как.
Аз за такива случай съм хвърлил един правилнк в жабката и го използвам когато е необходимо. Аз взех книжка преди 3-4 месеца и затова смятам, че правилникът ми трябва да е най-актуалния за момента. Ако си заинтересован прати едно лично съобщение с някакъв мейл, за да ти сканирам и да ти пратя една таблица с глоби, санкции контролни точки, които се отнемат за нарушението. С удоволствие бих качил и самите сканирани изображения и тук, във форума, но не знам как.

- BT9028BA
- старши ентусиаст
-
Re: Малко информация за актове
Bojidar написа:Колега, дай малко повече инфо за нарушенията. Създал ли си опасност за движението или не. Така както ги описваш ми звучат общо и нееднозначно, може да има и смекчаващи вината обстоятелства. Като чета правилника за всяко нещо (както си ги описал) може да те глобяват по 2-3 различни точки от правилника. Естествено и наказанията за различни или напиши по кои точки са те глобили.
1-то Изпреварих на непрекъсната линия
2-то Спрях за 1мин в лявата лента на пътя а пред мен имаше още две коли но в тях нямаше никой
3-то Зареждах бензин на ШЕЛ а там където е Шела улицата е в ремонт и има знак че е забранено минаването през улицата
- Archangel
- старши ентусиаст
-
- Кара: N42B20 с ръкавици
- Мечтае да кара: Spitfire
По първа точка отнасяш пълна глоба, даже със създаване опасност за движението.
По втора и трета сигурно няма да е пълно.
Но пък и в трите случая си нарушил, не е като да не са били прави.
По втора и трета сигурно няма да е пълно.
Но пък и в трите случая си нарушил, не е като да не са били прави.
Rainbow shaker,
On a stallion twister,
Bareback rider,
On the eye of the sky,
Stormbringer coming down,
Meaning to stay,
Thunder and lightning,
Heading your way..
On a stallion twister,
Bareback rider,
On the eye of the sky,
Stormbringer coming down,
Meaning to stay,
Thunder and lightning,
Heading your way..
По първа точка най-вероятно ще отнесеш 5 точки и глоба между 50-150лв.
За втора точка най-вероятно ще е само 20лв. (нали не си създал опасност за движението: ако си създал опасност става лошо)
По трета точка ще да са 4 точки и 30лв.
Ако се интересуваш можа да напиша и по кои членове от закона е това.
За втора точка най-вероятно ще е само 20лв. (нали не си създал опасност за движението: ако си създал опасност става лошо)
По трета точка ще да са 4 точки и 30лв.
Ако се интересуваш можа да напиша и по кои членове от закона е това.
- Transportera
- старши ентусиаст
-
- Кара: E30 Е38
- Детайли за колата: Не бие много на очи
само се заяждат тия помияри в Търново,то човек да не си купи БМВ,на мене ми напраскаха 200лв актове за обурудване на автомобил 

- Vlados
- с две лица
-
- Кара: на задно предаване
13 мнения
• Страница 1 от 1