Проблем със таблото ? някой да сподели
Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори
11 мнения
• Страница 1 от 1
- Nikkie
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: като тъпанар ... Е61 530D
- Детайли за колата: Параход
Проблем със таблото ? някой да сподели
Първо ми изгасна лампичката на бензиновата стрелка .. после пък като запаля стрелката седи се в ляво най долу .. като го тупна леко и се оправя но само на моменти ги прави тея неща викам си не е поплавъка , а пък после и стрелката за температурата ... паля и тя най в ляво тупна я и се оправя .. некви съвети от кво може да е ? има ли некви датчици по таблото или стрелките са зациклили мръсни ? незнам и аз ? 

- Nikkie
- кандидат ентусиаст
-
Дали може да е от тва ... но и ти си прав щом го прави 1-2 пъти после 3-4 не .. може и от тва да е ..
- darko1
- младши ентусиаст
-
- Кара: E39 M52B20TU '00 Shadowline
- Мечтае да кара: Самолет
Колега аз имамх подобен проблем със стрелката на бензина,показваше колкото си иска(някои път показваше,че резервоара е пълен до горе,понякога до средата всеки път различно).Отидох при електричар,каза,че в таблото имало някакав "часовник",който не се продавал отделно а с цялото табло.Дано не се окаже от него!При мен се оказа,че е от някъв кабел под задната седалка и все още си мисля,че не отчита много вярно стрелката на бензина 

- Nikkie
- кандидат ентусиаст
-
Моя часовник е дигитален на малкия борд долу до лоста.. а мойта не че не показва вярно ами не иска да се дига седи най в лево долу се едно грам бензин няма и като го тупна таблото и стрелката си се мести

- darko1
- младши ентусиаст
-
Nikkie написа:Моя часовник е дигитален на малкия борд долу до лоста.. а мойта не че не показва вярно ами не иска да се дига седи най в лево долу се едно грам бензин няма и като го тупна таблото и стрелката си се мести![]()

- Nikkie
- кандидат ентусиаст
-
Ше я водя при един специалист да и направи диагностика може и грешки да е натрупала
от толкова ръчка..

- darko1
- младши ентусиаст
-
Здрасти колега,преди седмица имах тоя проблем,отказваше ми не само стрелката на бензина ,а и километража и разходомера.Проблема се появи след като разглобявах таблото си да му сложа рингове.Като ту се оправяше ту пак се прецакваше.В началото си мислех че е от буксите,но те така са направени че при тях няма как да излязат малко,понеже имат предпазител който доста здраво ги притиска.В крайна сметка оправих нещата като разглобих наново таблото,и зад всеки уред има едни стърчащи шишове,нещо като букса са и влизат в таблото,като се сглабя те си влизат.Просто ги попритиснах малко и сега е ок.
- sashop2001
- Потребител
-
- Кара: е24
- Мечтае да кара: всеки ден
Dpy написа:Здрасти колега,преди седмица имах тоя проблем,отказваше ми не само стрелката на бензина ,а и километража и разходомера.Проблема се появи след като разглобявах таблото си да му сложа рингове.Като ту се оправяше ту пак се прецакваше.В началото си мислех че е от буксите,но те така са направени че при тях няма как да излязат малко,понеже имат предпазител който доста здраво ги притиска.В крайна сметка оправих нещата като разглобих наново таблото,и зад всеки уред има едни стърчащи шишове,нещо като букса са и влизат в таблото,като се сглабя те си влизат.Просто ги попритиснах малко и сега е ок.
Има огромна вероятнос пак да ти исчезнат всички стрелки , ако това се случи пиши , мога да съдействам
11 мнения
• Страница 1 от 1