Ел. огледало с подгряване ?

3-та серия ('91-'98)

Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори

Старши ентусиаст
Аватар
Кара: F11 535d, E84 2.3d

Мнение от vld » 28 Юли 2009, 11:23

При нашите версии - веропейските огледалата така са вързани, че работят постоянно дори лятото.
По щатските форуми пишат че когато колата има зимен пакет елотоплението се управлява от комфорт модула и иключват при определени температури, но при нас не е така.
Демек връзва се подгрева на два от кабелите подаващи ток на ел. моторчето и това е.
Изображение

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от bmw325tds » 28 Юли 2009, 11:54

От всичко казано до тук следва, че има различни вариянти на огледала, машинки и подгрев на огледалата.
При мен мисля, че е едно моторчето за задвижване.
Ще проверя как е и ще си поправя мнението.

Има вариянт през лятото да не работи постояно подгрева.
Трябва да се свърже термистор последователно на реотана на огледалото.
Който термистор да има високо съпротивление при над 10 градуса и всичко ще е на 6.

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от changethegame » 28 Юли 2009, 14:38

metodi80 написа:
buny_boy11 написа:Нови няма ли?

Корпуса е 281лв в Дару , огледалото е 136лв. - общо 410 лв - НЕ БЛАГОДАРЯ за ново .....

Ехее, аз банята ще си обзаведа за тези пари цялата в огледала ще я направя :mhihi: Шегата настрана, колега по принцип лявото ми огледало е чупено 9 пъти, след снощи станаха 10, мойте са от елепсовидните, преди като търсех стъкла за тях имаше само с подгрев, а колицата я няма тая екстра и исках да са без, защото с подгрева бяха 25лв., а без бяха 15лв., ама нали съм си българче, намерих му цаката за 3лв. си ги сменям вече сам, отренирал съм я операцията :twisted: Ти като гледам си с оригиналните, стъклата от оригиналните ми стоят, самоче са без подгрев, ако ще ти свършат работа пиши ми на Л.С. да се разберем нещо, макарче предполагам, че вече си решил проблема...
Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: видимо доволен
Мечтае да кара: само за удоволствие...
Детайли за колата: E36 318i - Вярната!
E30 316i - Непокорната
ML 400 CDI - Мецанко

Мнение от ~Мишо~ » 28 Юли 2009, 19:00

Хубава тема стана , обаче някой да видя че е от февруари :?: :mhihi:

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от kdl » 28 Юли 2009, 19:11

vladiverm написа:Хубава тема стана , обаче някой да видя че е от февруари :?: :mhihi:

Погледни на bmw325tds мнението. Вписва се отлично в темата. Според мен няма нужда да пуска нова тема... Пълно е с теми, в които отговора е "използвай търсачката", докато м/у тях понякога има доста интересни (като тази напр.). Така че лошо няма ;)

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Bmw x5 4.4
Мечтае да кара: Муха

Мнение от ditko1 » 28 Юли 2009, 20:22

ел, огледалата имат ли релета или само бушон и кой номер е ?
Изображение

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от metodi80 » 28 Юли 2009, 21:00

vladiverm написа:Хубава тема стана , обаче някой да видя че е от февруари :?: :mhihi:

:yes: Даже като видях , че има тема и тя е от мен и реакцията ми беше - :shock: , защото наистина не съм пускал нова тема от много време... В общи линии liloff отговори на колегата bmw325tds. За да изчерпиме темата напълно обаче , искам само да допълня към това , което той каза , че имда два вида стъкла - съответно обикновени (без подгрев те синеят ....) и асверични с подгрев (познават се по тънката вертикална ивица във външния край на стъклото)

Предишна

Назад към E36