Калъфки за седалки - откъде?
Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори
16 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2
Калъфки за седалки - откъде?
Някой може ли да сподели да си е намирал (или дали знае къде има) калъфки за седалките за Е36 (купе). Навсякъде където гледах има някакви за всички видове коли (или почти всички де). Не съм с претенции просто искам нещо дето ще пасне добре.
- fedoracore
- старши ентусиаст
-
- metodi80
- старши ентусиаст
-
fedoracore написа:квито и да сложиш ,става циганиика
А по хубаво ли е да се наклепе тапицерията или да се накъса (особено ако често се возят хора в колата). Колега , калъфки за седалки се продават в разните Автомании и магазини за аксесоари. (Погледни в галерията ми с какви съм , аз съм ги купил от Автомания...). Само дето не съм сигурен , че темата е за тук ...

Последна промяна metodi80 на 27 Юли 2009, 9:54, променена общо 1 път
Пробвай при Митака http://www.bmwpower-bg.net/forums/viewt ... p?t=102390 Има всякакви видове и ако си поиграеш да откачиш корите на седалките става почти като оригинално.
- kiko
- старши ентусиаст
-
- Кара: сребърна звезда
- Мечтае да кара: RAUH
metodi80 написа:fedoracore написа:квито и да сложиш ,става циганиика
А по хубаво ли е да се наклепе тапицерията или да се накъса (особено ако често се возят хора в колата). Колега , калъфки за седалки се продават в разните Автомании и магазини за аксесоари. (Погледни в галерията ми с какви съм , аз съм ги купил от Автомания...). Само дето не съм сигурен , че темата е за тук ...
еми не е хубаво,но все си мислех,че това с калъвките беше до ерата на кадетите и голф2,не се излагаите отделете някои лев и при авто тапицер и да го направи като белите хора, няма кво да се излгате като семкаджии с тея калъвки
- Mitaka85
- младши ентусиаст
-
- Кара: E39
- Nukem
- старши ентусиаст
-
- Кара: e36 318is M44
- Мечтае да кара: камаро.
Димитровград на пазара на колите в неделя!Има всякакви цигании!
Германеца кадет бутне друг не може да бутне така!!!
- barty
- старши ентусиаст
-
- Кара: т му се стари БМВ-та
- Мечтае да кара: R6 turbo на задно и ръчни скорости
- Детайли за колата: отново с чарджър
kiko написа:metodi80 написа:fedoracore написа:квито и да сложиш ,става циганиика
еми не е хубаво,но все си мислех,че това с калъвките беше до ерата на кадетите и голф2,не се излагаите отделете някои лев и при авто тапицер и да го направи като белите хора, няма кво да се излгате като семкаджии с тея калъвки

kiko написа:еми не е хубаво,но все си мислех,че това с калъвките беше до ерата на кадетите и голф2,не се излагаите отделете някои лев и при авто тапицер и да го направи като белите хора, няма кво да се излгате като семкаджии с тея калъвки
що бе колега, едно време (и то не толкова отдавна) си беше много модерно да караш кадет или голф2................. и на Е36-ците ще им дойде времето ................. след най-много 4 години (може и по-малко) само "семкаджии"-те ще ги карат............това е положението...... тъй че колега, като не ти се дават пари слагай една тапицерия и да не ти дреме - тая кола,предполагам, няма цял живот да я караш

- voobs
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: е36...
- Мечтае да кара: first of all - black M5
fedoracore написа:
квито и да сложиш ,става циганиика
+1
И от мен +1...
(подкрепям колегата с 3 ръце)
Иначе да, ще запазят от още по голямо захабяване.. ама за къде да ги пазищ, щом са и захабени... въпрос на гледна точка
Колега взимай най- евтините като временннннно решение и полека лека като им дойде времето претапицирай..
А има и не чак толкова захабени кожени салони на старо като решение..
Поздрави
квито и да сложиш ,става циганиика
+1
И от мен +1...

Иначе да, ще запазят от още по голямо захабяване.. ама за къде да ги пазищ, щом са и захабени... въпрос на гледна точка

Колега взимай най- евтините като временннннно решение и полека лека като им дойде времето претапицирай..
А има и не чак толкова захабени кожени салони на старо като решение..
Поздрави

- metodi80
- старши ентусиаст
-
kiko написа: няма кво да се излгате като семкаджии с тея калъвки
Тапицерията ми е в отлично състояние , колата си я поддържам в завидно чисто и изрядно състояние - за всичките ми приятели и познати е еталон за автомобил!!! А това , че съм решил да сложа калъфки на седалките е решение повлияно от други фактори , които не смятам , че тябва да коментирам ..... Факта , че на седалките ми има калъфки не ме прави "семкаджия" или какъвто и да било , както и другите колеги , които са с такива , защото не се знае кой е по-голям "семкаджия"..... Не е лошо да се примени начина ти на изразяване - особено когато касае други хора и тези хора не ги познаваш ....
Извинявам се за офтопика , но като гледам не само моят пост е извън темата !!! Колегата пита от къде да си намери , а не за или против... !!! И не виждам защо трябва да се правиме на турбо-гъзари....
- Nukem
- старши ентусиаст
-
- Кара: e36 318is M44
- Мечтае да кара: камаро.
Наистина познавам много стойностни и успели хора с много хубави коли който са със такива облечки по седалките така че мисля темата я изчерпахме и трябва ключ,няма смисъл от определения и обиди!
Германеца кадет бутне друг не може да бутне така!!!
- metodi80
- старши ентусиаст
-
Nukem написа:Наистина познавам много стойностни и успели хора с много хубави коли който са със такива облечки по седалките така че мисля темата я изчерпахме и трябва ключ,няма смисъл от определения и обиди!

- darko1
- младши ентусиаст
-
- Кара: E39 M52B20TU '00 Shadowline
- Мечтае да кара: Самолет
metodi80 написа:Nukem написа:Наистина познавам много стойностни и успели хора с много хубави коли който са със такива облечки по седалките така че мисля темата я изчерпахме и трябва ключ,няма смисъл от определения и обиди!

- voobs
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: е36...
- Мечтае да кара: first of all - black M5

между другото на колегата metodi80 седалките не изглеждат зле.. жалко, че не се виждат целите, че ми стана интересно...
да качи една снимка ако е ентусиаст

16 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2