Телевизор помощ!
Модератор: Общи модератори
18 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2
Телевизор помощ!
Колеги прибрах се от Холандия и ми гръмна плазмата - Panasonic TH42pY70P : http://www.technomarket.bg/product_deta ... d=09029901, още е в гаранция ама немога да намеря гаранционната карта - убих се да търся, прерових всичко ..... обаждах се казаха ми да видя колко пъти мига зелената лампичка и след като им казах ми съобщиха ,че ако не я намеря по добре да си купувам нов телевизор.
Колеги дайте някаква идея - някакви връзки по сервизите ... нещо да се измисли ... ще раздавам хонорари на отзовалите се ако може нещо да се измисли.
Телевизорът е купен от Техномаркет на 6ти Май миналата година.
Мерси на отзовалите се .

Телевизорът е купен от Техномаркет на 6ти Май миналата година.
Мерси на отзовалите се .
Последна промяна zvezdo88 на 25 Юли 2009, 13:54, променена общо 1 път

Баща ми оправя телевизори, кажи точно какви са симптомите, като се прибере утре ще го попитам дали има няква надежда и какво може да е заминало. Ако си от София, той работи в един сервиз в Надежда. Много ги чатка нещата, но плазмите са малко шибани за ремонт, не са като старите телевизори, и сравнително малко проблеми поджлежат на оправяне, ако е заминал некой процесор не се знае дали могат да се намерят и какви пари са.
- radosi
- кандидат ентусиаст
-
Щом екрана е здрав значи нямаш проблеми .. или поне не сериозни. Електрониката е в пъти по евтина като компоненти от матрицата .. ако нямаш гаранция трябва да видиш ерор кодовете на телевизора и да видиш кой модул неработи след което да погледнеш в Ебей за "нов" такъв, лесно ще си го поръчаш и доставиш ~100$. Съветвам те да не пипаш сам ако не разбираш и ако ще пипа телевизора да е изгасен поне преди 12 часа че да не ти се разреди някой кондензатор в тялото. Успех приятелю.
Последна промяна radosi на 25 Юли 2009, 21:10, променена общо 1 път
Ако тъщата върти дупе, щерка и си заслужава инвестицията
Ако колата си върти задницата значи си заслужава емблемата!

Какво да ти обяснявам -
1 апартамент - баба ми
2ри родителите ми
3ти - аз
Не виждам много значение какво съм писал толкова и не изпъквам с имущество ... просто ми е тегаво , че трябва да изхвърлям телевизор който не е евтин и немога да си купя друг за момента....
Променям го , за да няма излишни други коментари ... и мерси за съветите до тук.
1 апартамент - баба ми
2ри родителите ми
3ти - аз
Не виждам много значение какво съм писал толкова и не изпъквам с имущество ... просто ми е тегаво , че трябва да изхвърлям телевизор който не е евтин и немога да си купя друг за момента....
Променям го , за да няма излишни други коментари ... и мерси за съветите до тук.

Ами там откъдето си го купил не могат ли да ти издадат повторна гаранция? Все пак там ще има серийния номер на телевизора, и твоя е същия!? Няма как да не пазат продажбите, със сигурност могат да видят! Аз така съм си вадил повторна фактура-гаранция от Германос, за един телефон..нищо не пречи да пробваш!
- jordanov
- кандидат ентусиаст
-
След като знаеш датата на закупуване какъв ти е проблема те имат база данни и би трябвало да могат да ти издадът нова г.к. както каза колегата над мен ... Никакви документи ли нямаш ?
- pantzer3
- ентусиаст
-
- Кара: Е39 М57Д30
- Мечтае да кара: Е65
- jordanov
- кандидат ентусиаст
-
Комисия за защита на потребителя ?
Ти като си загубиш лична карта, шофьорска книжка и т.н. кво нема да караш цел живот ли ? Има вариант за издаване на гаранция ...
Ти като си загубиш лична карта, шофьорска книжка и т.н. кво нема да караш цел живот ли ? Има вариант за издаване на гаранция ...
Аз се обадих и поисках те ми казаха : " Съжаляваме господине , ако не я намерите няма да можем да ви помогнем" и аз просто продължих да търся... Сега се замислих и ще поразровя законите защото сте прави ... може да платя някаква сума (глоба) за това, че съм загубил гаранцията, но друго е да изгубя телевизор за 1000 лева 

- radosi
- кандидат ентусиаст
-
Хм .. мисля си и за още един вариант ама не е много легален
Ако не ти се занимава с отремонтиране може да се опиташ да си направиш дубликатна гаранционна карта. Ще се наложи да бутнеш на някой от работещите там някой друг лев за услугата, но все пак не правиш престъпление .. ходи да разговаряш лично с някого и го офертирай какво що носи всички необходими данни сериен номер имена на собственик ако не си ти там егн ако се попълва (едва ли) дата на закупуване .. ще врътнете датата на печата да стане тази която е нужна и готово .. най добре да се направи сутрин преди започване на работа или вечер след приключване
Надявам се да се оправиш с тази неприятност.

Ако не ти се занимава с отремонтиране може да се опиташ да си направиш дубликатна гаранционна карта. Ще се наложи да бутнеш на някой от работещите там някой друг лев за услугата, но все пак не правиш престъпление .. ходи да разговаряш лично с някого и го офертирай какво що носи всички необходими данни сериен номер имена на собственик ако не си ти там егн ако се попълва (едва ли) дата на закупуване .. ще врътнете датата на печата да стане тази която е нужна и готово .. най добре да се направи сутрин преди започване на работа или вечер след приключване

Ако тъщата върти дупе, щерка и си заслужава инвестицията

- D_reamcatche_R
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: и се радва на живота...
- Мечтае да кара: по немските аутобани....
radosi написа:Хм .. мисля си и за още един вариант ама не е много легален
Но гаранционната карта върви с касовата бележка прикачена към нея... Поне така съм забелязал

Презрението трябва да се изразходва икономично, защото има много нуждаещи се.
- Penchev
- Сватбаря
-
- Кара: Opel Zafira А OPC
Здравей , ако искаш и си в София ми напиши л.с. за да се разберем да отидем до един един човек да го види и той ще ти каже какво може да се направи
Аз всички гаранционни карти си прилагам прилежно в една папка като класьор и вътре в отделни найлонови джобове за всяко нещо картата ,иначе всичко се разпилява и става ей така кофти
Георги Пенчев

Аз всички гаранционни карти си прилагам прилежно в една папка като класьор и вътре в отделни найлонови джобове за всяко нещо картата ,иначе всичко се разпилява и става ей така кофти

Георги Пенчев
- jordanov
- кандидат ентусиаст
-
И аз така правя с гаранционните карти като Пенчев и като с жените записвам си име фамилия на жената кога съм бил с нея да не стане фал. Виждаш ли сега какво се получава
Ивайло Йорданов

Ивайло Йорданов
18 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2