КОЛЕГИ, НЕКА СЕ ОБЕДИНИМ, ЗА РЕШАВАНЕ НА ЛИЧНИТЕ СИ ПРОБЛЕМИ
Модератор: Технически модератори
- Azereus
- младши ентусиаст
-
- Кара: 330xd e46
- Мечтае да кара: 645i cabrio
Малко късно се включвам в темата, съжалявам за което! Иначе съм от София, работех монтьор в ПроМобил (Сервиза на Рено в Дружба) но кризата ме накара да се върна към правене на пици. Ако някой има нужда от още 2 ръце докато се справя с проблем по колата съм насреща! Моят случай е следния, преди 1 месец един тигрок ме засече направо зверски и съм страшно много пари назад а колата ми не прилича нищо благодарение на бояджиите които режат глави и на някои "колеги" които твърдейки, че ми пращат перфектни части, аз получавам някакви боклуци за ужасно много пари. Дадох 200лв за лайсни и радиатор за климатика втора ръка - все едно съм ги хвърлил в кенефа.
Идеята ми е да си поправя компресора в най-скоро време, имам закрит гараж и ще започна да пръскам разни детайли. Ако нещата потръгнат ще се радвам да помогна, сумите ще бъдат символични, само да стане номера, защото ми писна от тия печалбари дето искат пари пък ако може нищо да не правят. Всеки има нужда от пари, но все пак трябва да сме и хора!!! Това от мен!

Идеята ми е да си поправя компресора в най-скоро време, имам закрит гараж и ще започна да пръскам разни детайли. Ако нещата потръгнат ще се радвам да помогна, сумите ще бъдат символични, само да стане номера, защото ми писна от тия печалбари дето искат пари пък ако може нищо да не правят. Всеки има нужда от пари, но все пак трябва да сме и хора!!! Това от мен!
В ръка чаша държеше, чашата пълна и равна с люта бяла ракия и още върла магия! 

Здравейте, подкрепям идеята за взаимопомощ.
Нашата фирма се занимава с копирни услуги (чернобяло и цветно), компютърни услуги, издателство сме, поддържаме кафеавтомати. Жена ми надникна в темата и каза: пиши, че правим официални преводи, аз ще превеждам с отстъпка на хората от форума. Тя е заклет преводач от и на английски, превеждаме още руски, френски, италиански, румънски, гръцки и немски. Трудно ще ни бъде да помагаме безплатно, защото сме с две малки деца, но специални отстъпки ще имате. Намираме се в Пловдив. Тел. 0899 824264.
Нашата фирма се занимава с копирни услуги (чернобяло и цветно), компютърни услуги, издателство сме, поддържаме кафеавтомати. Жена ми надникна в темата и каза: пиши, че правим официални преводи, аз ще превеждам с отстъпка на хората от форума. Тя е заклет преводач от и на английски, превеждаме още руски, френски, италиански, румънски, гръцки и немски. Трудно ще ни бъде да помагаме безплатно, защото сме с две малки деца, но специални отстъпки ще имате. Намираме се в Пловдив. Тел. 0899 824264.
Обвързването с БМВ стана случайно... и явно ще е трайно!
- sivkotarak
- кандидат ентусиаст
-
колеги мен ме интересува мнението на администратора и дали поне някоя от идеите ще се получи - дали ще има е34 форум с членски внос, дали някой ще отвори банкова сметка, кво ше правиме ме интересува много защото съм много ЗА да правиме нещо и да сме задружни един към друг. Дайте да направиме събиране (аз доколкото знам сега на 20-21 юни ще има и ще отида) ако не на това то поне да е скоро да обсъдиме тея неща и да се разбере кое кво ше става. Аз досега не съм присъствал на нито едно събиране - нито на националния събор нито на софийските сбирки просто време и средства нямам все още не че ми липсва желание - напротив.
По темата - няма да мога да съм полезен с много - факт е че освен че обичам адски много колата си съм намерил сервиз в който винаги ходя и не съм останал недоволен - съответно не бърникам по ДВГ нито ходовата част - интериора ми е перфектен и не съм пипал нищо от фабричното.... кво да ви кажа мога да помагам но с чисто човешка помощ нищо свързано с работата - оставям си телефона ако има нещо звънете не съм от свенливите и говоря "право куме в очи" та ако мога казвам ако не пак казвам!!!
тел. е 0883490545
По темата - няма да мога да съм полезен с много - факт е че освен че обичам адски много колата си съм намерил сервиз в който винаги ходя и не съм останал недоволен - съответно не бърникам по ДВГ нито ходовата част - интериора ми е перфектен и не съм пипал нищо от фабричното.... кво да ви кажа мога да помагам но с чисто човешка помощ нищо свързано с работата - оставям си телефона ако има нещо звънете не съм от свенливите и говоря "право куме в очи" та ако мога казвам ако не пак казвам!!!

тел. е 0883490545
- joker_11
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: BMW 525 TDS Touring
- Детайли за колата: Всички екстри за модела без автопилот(още). Иначе като допълнение колата е с вграден блутут за телефон, ДВД на предните подглавници и нивомат
Съдържател на Е34
Имам автомивка, пера(сухо) салони, тавани( и не висват, пера с пяна препарат внос от германия с поразяващ ефект), полирам и пастирам (с почистване на лака, полиране, мажа за гланц и запечатвам. Ефекта е перфектно полирана кола без завартулките после!!!) Цените са народни, като за съфорумци. От Варна съм , телефонът ми е 0877 451552
- bmw.520.24v
- Потребител
-
От София работя във фирма която се занимава с внос и дистрибуция на авто-части (нови) ще помогна с каквото мога и ще предложа много добри ценички

- saimonville
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: е34 525
Re: КОЛЕГИ, НЕКА СЕ ОБЕДИНИМ, ЗА РЕШАВАНЕ НА ЛИЧНИТЕ СИ ПРОБЛЕМИ
здравеите всички аз от скоро ссам тук занимавам се с печат и предпечат.права и ракия
помагам с квото мога 

- Бай Петко
- Потребител
-
- Кара: Е34 518 Automatik
- Мечтае да кара: Е34 М5
Mога да дам консултация,напътствия как да си докараш кола от Германия/най евтино и безболезнено/
етома и мен завършил съм промишлена електроника горе доло ги чувам работите,но се занимавам и с ел.техника-инсталации.покраи бащата и вик съм понаучил.общо зето от сичко по малко имах фиат и почто сичко сам съм си праил по него.като включвам и фолио музика както и побългаряване на някои части.за сега мога да помагам за фиати ама почнах ад разучавам и бмвто,а и имам мн приятели с бмвта и мога да помагам.от казалнък съм 0879698166 Тихомир
Последна промяна tiulena на 25 Фев 2010, 0:29, променена общо 1 път
Живей на ръба,иначе заемаш много място.Карай за удоволствие,а не защото трябва.
- BMario
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: 524 тд
- Мечтае да кара: самолет
- Детайли за колата: невзрачна
Барабар "Петко" с мъжете
Шофьор и през свободното време-автомонтьор!Обичам да се занимавам с неща,които на другите са досадни!Насреща съм ако имате нужда! София Марио-0898317548 

Искаш ли да направиш нещо,намираш начин.Не искаш ли-намираш причина и то важна!
Идеята е добра,дано стане.
Шофьор ,ако мога да помогна с нещо София 0887115111 Христо.

- vodach
- младши ентусиаст
-
- Кара: Е34 1.8
- Мечтае да кара: Е39 2.5 D
Аз съм Тошков,
Занимавам се външна политика. Средното ми образование е ДВГ с вътрешно горене. Имам малък 4 годишен опит, като механик по ходова част и малко по горивни и запалителни уредби.
Скайп vodach Проверявам си мейла 2-3 пъти на ден. тъй че няма да пускам тел.
Занимавам се външна политика. Средното ми образование е ДВГ с вътрешно горене. Имам малък 4 годишен опит, като механик по ходова част и малко по горивни и запалителни уредби.
Скайп vodach Проверявам си мейла 2-3 пъти на ден. тъй че няма да пускам тел.
Последна промяна vodach на 27 Яну 2010, 22:06, променена общо 1 път
"Н Я М А - Н Е - В Ъ З М О Ж Н И - Н Е Щ А!"
Здравейте и от мен,
Работя в печатница и рекламна агенция а също така съм и сиситемен администратор. Мога да помогна със съвети за компютърни проблеми и за отппечатване на рекламни материали на по-тънки цени. Ако някой може да помогне за един акумулатор на по тънка цена ще съм безкрайно благодарен.
От Добрич съм 0884164282
Работя в печатница и рекламна агенция а също така съм и сиситемен администратор. Мога да помогна със съвети за компютърни проблеми и за отппечатване на рекламни материали на по-тънки цени. Ако някой може да помогне за един акумулатор на по тънка цена ще съм безкрайно благодарен.
От Добрич съм 0884164282
- shumanski1
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: e36 318-жената,e34 520-аз
Здравейте и от мен.
Занимавам се профисионално с ВиК ОТ-ДО,парно отопление и слънчеви колектори.
мога да дам съвети и идеи в тази област,а защо не и помощ.
та ако се сети някой тел. 0878 335 001 Иван.
гр. Карлово
Занимавам се профисионално с ВиК ОТ-ДО,парно отопление и слънчеви колектори.
мога да дам съвети и идеи в тази област,а защо не и помощ.
та ако се сети някой тел. 0878 335 001 Иван.
гр. Карлово
- naskoto003
- Потребител
-
- Кара: мукава на 4 колела
- Мечтае да кара: e34 М5
Здравейте, колеги!
Едва днес попаднах на темата и съм много впечатлен от факта, че има толкова много е34 фенове, които са готови да помогнат на другарчето!
Аз самият съм отскоро собственик на мечтаното е34, не познавам никого от колегите все още, но мисля, че и това ще стане:)
По темата: студент съм във Варна, а за да изкарам някой друг лев за кораба и кефа около него работя като шофьор. Бих могъл да помогна с преводи от и на английски, вкл. бизнес английски, и..... с двете си ръце! Нямам толкова опит, колкото повечето колеги тука, но се надявам да съм от полза, ако на някой има нужда и е във Варна:)
Срам, не срам имам и едно питане..Привърженик съм на теорията, че к`вото е направил германеца - не бива да се променя! Та след дълго търсене успях да намеря и купя е34ка в напълно оригинален вид..... с изключение на задното гърне
Предишният собственик е сложил огромно тътнещо гърне от нераждавейка и е развалил звука на иначе приятно пеещия 6-так! Ново струва 200 лева(за м50б20) и засега няма как да се снабдя с такова от финансова гледна точка... Понеже някои колеги са писали, че имат разни части по гаражите си, ще се радвам ако някой има такова гърне и би се разделил с него срещу скромна сума или каса бира 
Едва днес попаднах на темата и съм много впечатлен от факта, че има толкова много е34 фенове, които са готови да помогнат на другарчето!

По темата: студент съм във Варна, а за да изкарам някой друг лев за кораба и кефа около него работя като шофьор. Бих могъл да помогна с преводи от и на английски, вкл. бизнес английски, и..... с двете си ръце! Нямам толкова опит, колкото повечето колеги тука, но се надявам да съм от полза, ако на някой има нужда и е във Варна:)
Срам, не срам имам и едно питане..Привърженик съм на теорията, че к`вото е направил германеца - не бива да се променя! Та след дълго търсене успях да намеря и купя е34ка в напълно оригинален вид..... с изключение на задното гърне