монтаж на говорители

Или всичките неща, които можем да натъпчем в един автомобил.

Модератор: Icco

старши ентусиаст
Аватар
Кара: X5 E53
Мечтае да кара: BMW i8 JET Surf
Детайли за колата: 3.0i ,с газова уредба :) ,дюзи Баракуда, ел оерка на мястото на Визкосъединителя ,Таблет 10 инча и собстврна аудио система с блутут и суббугер .

Скоро ще има турбинка 1 или 2 :)

монтаж на говорители

Мнение от ludiagsm » 15 Май 2005, 15:42

Здравейте бих искал да обсъдим темата за монтажа на говорителите в кола и по-точно монтажа им на места къдено не е предварително предвидено , обикновенно това са места с неправилна форма и релеф , та
напоследък отвсякъде чувам и виждам хората използват различни типове смоли с които оформят ""гърбовете ""на колоните така че те да паснат идеално на релефа отзад в момента нямам снимки под ръка но вярвам се досещате какво имам предвид

Ценко изложбения
Аватар
Кара: дългия да си плати входа !!!

Мнение от rtzankov » 15 Май 2005, 19:39

Мисля, че Дзверо има кво да каже по въпроса :!:
Изображение
Изображение
R.I.P Landikar

старши ентусиаст
Аватар
Детайли за колата: 3.0i ,с газова уредба :) ,дюзи Баракуда, ел оерка на мястото на Визкосъединителя ,Таблет 10 инча и собстврна аудио система с блутут и суббугер .

Мнение от ludiagsm » 17 Май 2005, 0:12

ами нека каже :) , ако не друго то поне цени ???

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от dZvero » 17 Май 2005, 12:09

ludiagsm написа:ами нека каже :) , ако не друго то поне цени ???

:mhihi: За къде те интересува...
Относно цените - ако трябва да давам то сигурно ще са за квадратен сантиметър или квадратен дециметър, но нали се сещаш, че има разлика между една права плоскост (1dm^3) от стъклопласт и една с много чупки (1dm^3).

Ако искаш мога да ти дам ориентировъчна, ако ми кажеш какво по-точно искаш да направиш... За да мога да преценя колко ще е работата и т.н. Защото първо трябва да се напрви макет, после отливка и най-накрая готовия детайл (да не говорим за тапицерия и т.н.). За това ми е трудно та ти го изчисля! Да ти кажа примерно в другите фирми за изработката на джобове с монтаж е около 300лв., а при мен ще е около 1/2 - 1/3 от цената :!: Но с тапицерия и т.н. Сещаш се, че зависи и от сложността на изработка и от какви материали ще е изработва отливката (дали да е от гипс или силикон)...

Като цяло нищо не ти казах :mhihi:

Сподели с мен какво искаш да правиш и ще помисля за цени :!:
dZvero Sound... The funs starts here...
:arrow: Peerless, Seas, Kicker, Audison, Orion, Hertz, Pioneer, DLS, Alpine, Biema... AUDIO

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от ludiagsm » 17 Май 2005, 17:12

две 25 сантиметрови в предните врати по близо до пантите и далеч отзадника ми :mhihi: интересува ме смолата каква е???

да са тапицирани с черна кожа за да ми отиват на корите (кожа имам откъде да взема на мн. добри цени)

и цената в Авител е 80 лв на врата с тапицирането :idea:

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от dZvero » 19 Май 2005, 17:47

ludiagsm написа:две 25 сантиметрови в предните врати по близо до пантите и далеч отзадника ми :mhihi: интересува ме смолата каква е???
да са тапицирани с черна кожа за да ми отиват на корите (кожа имам откъде да взема на мн. добри цени)

В Авител за 80лв. само ще ти ги монтират, без да правят джобове... Това са 10" говорители във вратите :shock: ... Евала ти правя... :mhihi:

Смолата е внос не е на Оргахим Русе - стават шупли, а и много мехурчета се получават...

Иначе без никакъв проблем може да ти се направят джобове за 25см говорители :!:
:arrow: Peerless, Seas, Kicker, Audison, Orion, Hertz, Pioneer, DLS, Alpine, Biema... AUDIO

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от ludiagsm » 22 Май 2005, 1:18

dZvero написа:
ludiagsm написа:две 25 сантиметрови в предните врати по близо до пантите и далеч отзадника ми :mhihi: интересува ме смолата каква е???

В Авител за 80лв. само ще ти ги монтират, без да правят джобове... Това са 10" говорители във вратите :shock: ... Евала ти правя... :mhihi:

Смолата е внос не е на Оргахим Русе - стават шупли, а и много мехурчета се получават...

Иначе без никакъв проблем може да ти се направят джобове за 25см говорители :!:

искат ми по 80 лв на кора с изграждане на джоб тапициране и монтиране

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от dZvero » 23 Май 2005, 18:28

ludiagsm написа:...искат ми по 80 лв на кора с изграждане на джоб тапициране и монтиране

Имаш ЛС...

Потребител
Аватар

Мнение от BMW Racer » 24 Май 2005, 18:21

и аз се интересувам от монтаж ама на елипси на задната кора на Е36. ква е цената при тебе дзверо :?:

младши завивач
Аватар

Мнение от ivo » 24 Май 2005, 18:39

40 лева е монтажа на елипси zа zадна кора на Е36 в монтажния център на Технополис Младост 4, като доста добре ги направиха.

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от dZvero » 25 Май 2005, 12:17

BMW Racer написа:и аз се интересувам от монтаж ама на елипси на задната кора на Е36. ква е цената при тебе дзверо :?:

Според мен, най-добре е да ти се направят фланци, който да се захващат на вабричните места... Всичко без да се реже никаква ламарина и т.н. Мога да ти направя и кутий за елипсите ако имаш желание! Кажи кое те устройва - рязане или фабричен изчистен вид :?:

А ако не си закупил вече елипсите - мога да ти препоръчам/предложа такива (6х9) или някоя добра компонентна система или друг 5", 6" коаксиален говорител :!:

Назад към Car аудио и видео