монтаж на говорители
Модератор: Icco
11 мнения
• Страница 1 от 1
- ludiagsm
- старши ентусиаст
-
- Кара: X5 E53
- Мечтае да кара: BMW i8 JET Surf
- Детайли за колата: 3.0i ,с газова уредба :) ,дюзи Баракуда, ел оерка на мястото на Визкосъединителя ,Таблет 10 инча и собстврна аудио система с блутут и суббугер .
Скоро ще има турбинка 1 или 2 :)
монтаж на говорители
Здравейте бих искал да обсъдим темата за монтажа на говорителите в кола и по-точно монтажа им на места къдено не е предварително предвидено , обикновенно това са места с неправилна форма и релеф , та
напоследък отвсякъде чувам и виждам хората използват различни типове смоли с които оформят ""гърбовете ""на колоните така че те да паснат идеално на релефа отзад в момента нямам снимки под ръка но вярвам се досещате какво имам предвид
напоследък отвсякъде чувам и виждам хората използват различни типове смоли с които оформят ""гърбовете ""на колоните така че те да паснат идеално на релефа отзад в момента нямам снимки под ръка но вярвам се досещате какво имам предвид
- rtzankov
- Ценко изложбения
-
- Кара: дългия да си плати входа !!!
- ludiagsm
- старши ентусиаст
-
- Детайли за колата: 3.0i ,с газова уредба :) ,дюзи Баракуда, ел оерка на мястото на Визкосъединителя ,Таблет 10 инча и собстврна аудио система с блутут и суббугер .
ludiagsm написа:ами нека каже, ако не друго то поне цени ???

Относно цените - ако трябва да давам то сигурно ще са за квадратен сантиметър или квадратен дециметър, но нали се сещаш, че има разлика между една права плоскост (1dm^3) от стъклопласт и една с много чупки (1dm^3).
Ако искаш мога да ти дам ориентировъчна, ако ми кажеш какво по-точно искаш да направиш... За да мога да преценя колко ще е работата и т.н. Защото първо трябва да се напрви макет, после отливка и най-накрая готовия детайл (да не говорим за тапицерия и т.н.). За това ми е трудно та ти го изчисля! Да ти кажа примерно в другите фирми за изработката на джобове с монтаж е около 300лв., а при мен ще е около 1/2 - 1/3 от цената

Като цяло нищо не ти казах

Сподели с мен какво искаш да правиш и ще помисля за цени

dZvero Sound... The funs starts here...
Peerless, Seas, Kicker, Audison, Orion, Hertz, Pioneer, DLS, Alpine, Biema... AUDIO

- ludiagsm
- старши ентусиаст
-
две 25 сантиметрови в предните врати по близо до пантите и далеч отзадника ми
интересува ме смолата каква е???
да са тапицирани с черна кожа за да ми отиват на корите (кожа имам откъде да взема на мн. добри цени)
и цената в Авител е 80 лв на врата с тапицирането

да са тапицирани с черна кожа за да ми отиват на корите (кожа имам откъде да взема на мн. добри цени)

ludiagsm написа:две 25 сантиметрови в предните врати по близо до пантите и далеч отзадника миинтересува ме смолата каква е???
В Авител за 80лв. само ще ти ги монтират, без да правят джобове... Това са 10" говорители във вратите

Смолата е внос не е на Оргахим Русе - стават шупли, а и много мехурчета се получават...
Иначе без никакъв проблем може да ти се направят джобове за 25см говорители

Peerless, Seas, Kicker, Audison, Orion, Hertz, Pioneer, DLS, Alpine, Biema... AUDIO

- ludiagsm
- старши ентусиаст
-
dZvero написа:ludiagsm написа:две 25 сантиметрови в предните врати по близо до пантите и далеч отзадника миинтересува ме смолата каква е???
В Авител за 80лв. само ще ти ги монтират, без да правят джобове... Това са 10" говорители във вратите... Евала ти правя...
![]()
Смолата е внос не е на Оргахим Русе - стават шупли, а и много мехурчета се получават...
Иначе без никакъв проблем може да ти се направят джобове за 25см говорители
искат ми по 80 лв на кора с изграждане на джоб тапициране и монтиране
BMW Racer написа:и аз се интересувам от монтаж ама на елипси на задната кора на Е36. ква е цената при тебе дзверо
Според мен, най-добре е да ти се направят фланци, който да се захващат на вабричните места... Всичко без да се реже никаква ламарина и т.н. Мога да ти направя и кутий за елипсите ако имаш желание! Кажи кое те устройва - рязане или фабричен изчистен вид

А ако не си закупил вече елипсите - мога да ти препоръчам/предложа такива (6х9) или някоя добра компонентна система или друг 5", 6" коаксиален говорител

11 мнения
• Страница 1 от 1