Диана Найденова-български журналист...

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

Аватар
Кара: комби...нация и Вайълет!

Диана Найденова-български журналист...

Мнение от SKISA » 25 Юли 2009, 11:12

при писането си по форуми и чатове не ползвам големи букви...!!!
правя го рядко и задължително ,когато пиша България и БМВ! така съм си решил просто....!!!
в заглавието на темата написах името на Диана с големи букви ,защото така го чуствам!
Изображение
рядко ми се е случвало да видя такъв взрив в медийното пространство-общо взето става на около 10г веднъж. в случая мацката взриви не само медиите ,а и обществото и смятам,че независимо дали и симпатизирате или мразите -няма равнодушни към това ,което прави. ако сте я гледали или слушали де...!
надявам се да се получи дискусия за начина и на водене на журналистика,а не спор на политическа основа в защита на тоя или оняя политик от интервютата и !!
мацката е истински пират и с предаването си "челюсти" вече е в теливзионен ефир ,а не само по Дарик-радио.
не съм слушал предаването и по радиото до сега ,за което адски съжалявам ,но в нова телевизия е от 10 дни и разби медийното пространство.
има статия и в 168ч от тази седмица-четете!
мацката е просто уникален журналист и се надявам да не я притиснат много ,а че ще я притиснат е просто кристално ясно ,та дано да не се предаде.
говори се за ранния коритаров и ранния милен цветков в пола!!
мацката е адски пряма .преди няколко дни интервюто беше с яне янев и щех да падна от стола!
приканвам ви да се поразровите в нета и да погледнете какво има за нея-тва е много добър журналист в българия и скоро не беше се случвало такова бау в ефира....
ето един линк с интервюто със сидеров:
http://bg.altermedia.info/?p=11509
ето и линк към представянето и в дарик:
http://darikradio.bg/team.php?presenterid=8

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Жи55АЕМЖИ
Мечтае да кара: 911 turbo
Детайли за колата: 630cc - injectors
HX52 Holset
MS 1 Extra - ECU
Inovate wide band

Мнение от ///peter » 25 Юли 2009, 11:43

Ти всъщност слушал ли си предаванията и начина по който си задава въпросите? Ако да, то ако не си много заблуден ще ти стане ясно, че не е никакво светило, а ако мислиш Милен Цветков за журналист и то добър... :shock:

Аватар

Мнение от SKISA » 25 Юли 2009, 11:47

мисля ,че милен БЕШЕ добър. и то отдавна.сега вече -не!
ми от тва ,което чух как си задава въпросите на мен ми харесва.
трябва да се подлага на интервюираните ли!?!? или да задава удобни въпроси.
като изгледах интервюто със сидеров -нямам проблем със задването и на въпросите и тва ,което питаше. и аз исках да чуя отговори на тия въпроси. просто мацката задава въпросите,които са интересни и държи на отговор.
и кой говори за светило-светило не се става за 10дни или за 2г в радиото.
във всеки случай от това,което видях е тръгнала по пътя и е добра.

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от eraziel » 25 Юли 2009, 11:50

Тука трее да се съглася с бат' Пешо :)
In Ban We Trust!

Аватар

Мнение от SKISA » 25 Юли 2009, 11:58

добре де земете се обосновете. може и да греша-дайте примери.
аз от тва ,което прочетох и видях - се радвам ,че има такъв журнаслист.
дайте некви примери или основания.
и пак казвам -нека не вкарваме тука политическите си пристрастия.....!!

старши ентусиаст
Аватар
HX52 Holset
MS 1 Extra - ECU
Inovate wide band

Мнение от ///peter » 25 Юли 2009, 12:02

SKISA написа:мисля ,че милен БЕШЕ добър. и то отдавна.сега вече -не!
като изгледах интервюто със сидеров -нямам проблем със задването и на въпросите и тва ,което питаше. и аз исках да чуя отговори на тия въпроси. просто мацката задава въпросите,които са интересни и държи на отговор.

Самият начин на задаване на въпросите и е глупав. Специално гледах предаването и със Сидеров. Целеше на всяка цена да го унижи по някакъв начин, типично по злобно женски начин. Изкарваше разни цитати, от преди години и задаваше въпроси, без да изчака какво ще каже госта. Тотално Не професионално, един вид политическата Вулева. Само един политически лаик може да разчита, че казаното от лицето Х преди време, трябва да бъде същото и сега, все изестно е че политиката е една игра и тя се променя в зависимост от обстановката ДНЕС, ако тя не разбира това, не и е мястото в подобно предаване.
А за Цветков, не знам може да сме гледали различни предавания, но Миленчо, за мен винаги е бил селяче, нещо като Коритарката.
Агент Алберт, да може да се каже добър...

Аватар

Мнение от SKISA » 25 Юли 2009, 12:11

///peter написа:
Самият начин на задаване на въпросите и е глупав. Специално гледах предаването и със Сидеров. Целеше на всяка цена да го унижи по някакъв начин, типично по злобно женски начин. Изкарваше разни цитати, от преди години и задаваше въпроси, без да изчака какво ще каже госта. Тотално Не професионално, един вид политическата Вулева. Само един политически лаик може да разчита, че казаното от лицето Х преди време, трябва да бъде същото и сега, все изестно е че политиката е една игра и тя се променя в зависимост от обстановката ДНЕС, ако тя не разбира това, не и е мястото в подобно предаване.
А за Цветков, не знам може да сме гледали различни предавания, но Миленчо, за мен винаги е бил селяче, нещо като Коритарката.

ми мен не ми влияе толкова сравненията с милен и коритаров...
по повод интервюто..-не знам кое не му е професионалното като му задава въпроси за постоянноста му в политиката и отношението му към други политици,което се е променило не на 90 ,а на 360 градуса. тва не е нормално дори и в поритиката . начи са ако бойко се изметне и напраи тобно обратното на тва,дето е обещал преди изборите треа му простиме и да не го питат и да не му задават въпроси ,щото нали той бил днес и в играта!?!? тва ли ти е тезата!? изкара цитат и като не му е удобен с политическото му премятане и подлагане ,за да влезе във властта сега -ми няма как да е удобен въпроса .
и едно от най-ценните неща е -търси отговора ! ма не некви лозунги -просто иска отговор на зададения въпрос,какъвто и да е той.
интервюто с яне янев беше подобно ,ма те и самите хора са подобни.
да -звучи злобно ,но не е злоба ,а просто иска отговорите ! като не им е удобно да ги дадат да кажат! кофти е да ти зададът неудобен въпрос . тва е работата на журналиста-секи може да пита колко е часът или боли ли ви счупеният глезен....!!! истинският журналист трябва да може да пита,да гони тезата си във въпроса и да пита злободневни и касаещи обществото неща. да -мен ме касае дали сидеров се е лепнал за бойко сега заради полтическите си мераци и ме касае дали е последователен в политиката и държаанието си в обществото...!! а това касае и много хора...!!

младши ентусиаст
Аватар
Кара: На криво
Мечтае да кара: Още по-на криво

Мнение от Изрода » 25 Юли 2009, 12:22

///peter написа:
SKISA написа:мисля ,че милен БЕШЕ добър. и то отдавна.сега вече -не!

Напълно съгласен.Не обичам хора които говорят без никакво уважение със събеседника си,не го доизслушват и умишлено водят разговора към няква кофти посока.За мен такова поведение в публичното пространство е недопустимо.
Миленчо и тои само крещи вреши,прекъсва докато някои говори ако нещо не го изкефи и подскача по целия екран-няма нормален диалог.

Гледах след интервюто със Сидеров коментарите на зрителите по телефона,и паднах от смях.Имаше много добри попадения :D

ПС. Аз лично не търпя никои да ми говори по такъв просташки начин,още по малко човек които не ми е близък.Според мен Сидеров даже късно си тръгна,аз щях да го направя по рано,щото на радиото не можеш нищо да му обяснош и понякога е безсмислено да спориш.
Изображение Изображение Изображение

Аватар

Мнение от SKISA » 25 Юли 2009, 12:28

ми аз нищо просташко не чух в задаваните от нея въпроси ма карай...!!
да -ако разговора не се води тендециозно към определена тема може би ще е доста удобно за интервюирания ,ма на мене не ми е интересно да слушам лозунги ,а да чуя отговори на въпроси...!

бихте ли ми посочили журналист ,който е пример за вас в бранша,прави добри интервюта и води истинска е честна журналистикка!?!? просто искам да сравня ако може....!

ентусиаст
Аватар
Кара: Е39 М57Д30
Мечтае да кара: Е65

Мнение от pantzer3 » 25 Юли 2009, 13:39

eraziel написа:Тука трее да се съглася с бат' Пешо :)

:yes:
Изображение Изображение Изображение

старши ентусиаст
Аватар
HX52 Holset
MS 1 Extra - ECU
Inovate wide band

Мнение от ///peter » 25 Юли 2009, 14:55

SKISA написа:ми мен не ми влияе толкова сравненията с милен и коритаров...
по повод интервюто..-не знам кое не му е професионалното като му задава въпроси за постоянноста му в политиката и отношението му към други политици,което се е променило не на 90 ,а на 360 градуса. тва не е нормално дори и в поритиката . начи са ако бойко се изметне и напраи тобно обратното на тва,дето е обещал преди изборите треа му простиме и да не го питат и да не му задават въпроси ,щото нали той бил днес и в играта!?!? тва ли ти е тезата!? изкара цитат и като не му е удобен с политическото му премятане и подлагане ,за да влезе във властта сега -ми няма как да е удобен въпроса .
и едно от най-ценните неща е -търси отговора ! ма не некви лозунги -просто иска отговор на зададения въпрос,какъвто и да е той.
интервюто с яне янев беше подобно ,ма те и самите хора са подобни.
да -звучи злобно ,но не е злоба ,а просто иска отговорите ! като не им е удобно да ги дадат да кажат! кофти е да ти зададът неудобен въпрос . тва е работата на журналиста-секи може да пита колко е часът или боли ли ви счупеният глезен....!!! истинският журналист трябва да може да пита,да гони тезата си във въпроса и да пита злободневни и касаещи обществото неща. да -мен ме касае дали сидеров се е лепнал за бойко сега заради полтическите си мераци и ме касае дали е последователен в политиката и държаанието си в обществото...!! а това касае и много хора...!!

хаха, принципно заради подобни постове избягвам да ти отговарям в подобни теми, без да се обиждаш, но от 300 кладенеца вода донесе. А сега ако тръгнем да анализираме темата, ще ми кажеш, що подкрепям Сидеров (а аз изобщо не го правя). Но ще ти кажа едно, Борисов от тогава (цитираната реплика от тази) промени доста мирогледа си към ДПС и управлението на България. Ще ти кажа и нещо друго, примера ти с това какво АКО направил Бойко, трябвало да... е меко казано несериозен. Това е моето мнение(надявам се имам правото на такова, че в горните постове ни искаш обосновка що така.. :mhihi: ), журналистката не струва, единственото предаване (и последно за сега) което гледах, бе със Сидеров, то ми представи една изключително не професионална водеща, изобщо не запозната с политика, брутално прекъсваща и с въпроси не на място...
И жалко, че не ти влияе сравнението с Цветков и Коритаров :mhihi:

ентусиаст
Аватар

Мнение от Мишу » 25 Юли 2009, 16:06

кефи ме как води ,супер симпатична е дано остане за постоянно и не върнат облата с милен

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от hard2kill » 25 Юли 2009, 16:42

SKISA, може би ако интервюираше азис, коментарите щяха да са други, но това е ВОЛЕН :mhihi:
И мен ме радва, определено се поизпотяват при нея.
Изображение

ентусиаст
Аватар

Мнение от Eva* » 25 Юли 2009, 16:56

Лично аз се възхитих от въпросите на "ама, Найденова.... чакайте сега...", които отправяше на Сидеров и се ужасих, че този човек, освен заучени лозунги, нищо смислено не каза в рамките на 30 минути. Първо го гледах в къщи, докато си пиех кафето, след което си го пуснах онлайн от сайта на Нова тв. Направо "като акула го разкъса", а той не знаеше на кой свят е...

"И според вас, кой данък пълни хазната?
Ама Найденова, айде моля ви се, без уловки!"

"Скъсайте си листчетата...
Ама, това са вашите програми, не моя сценарий"

И най-ме впечатли цитатът... "НАТО, трябва да стане европейски блок за защита на Европа...." уби ме просто

Евала на тази мацка. Хладнокръвна и безпристрастна... Всяка сутрин гледам предаването от Бойко до лидера на СДС... не му помня името... няма начин да ме убедите, че не е такава. В същност се будя с Бареков и продължавам със "Здравей България" от няколко години.
Да караш Peugeot е страст!

ентусиаст
Аватар
Кара: е21

Мнение от magareto_yori » 25 Юли 2009, 17:27

за първи път я гледам и хич не ме кефи.по скоро е водеща на шоу отколкото на сериозно предаване.дразни и сърказма ,с който говори и ми се струва ,че повече чете отколкото мисли ;) даже не ме накара да изгледам цялото предаване :roll:
Изображение

Следваща

Назад към Извън Темата