тресе волана и предницата над 160км.-h
Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори
10 мнения
• Страница 1 от 1
тресе волана и предницата над 160км.-h
здравейте колеги ,проблема е както написах над 160 започва да тресе и на 170 се засилва . Някакви идеи? Мерси
- Garribaldi
- ентусиаст
-
- Кара: 'Е36'
- Мечтае да кара: e92 m3
- Nukem
- старши ентусиаст
-
- Кара: e36 318is M44
- Мечтае да кара: камаро.
И аз съм така само че вибрациите са много леки,джаните ги карах ги провериха перфектни,гумите са чисто нови, сега се каня да ходя да гледат предницата в накои добър сервиз!
Германеца кадет бутне друг не може да бутне така!!!
- Lacho
- ентусиаст
-
- Кара: 525XD LCI
M.J. написа:и аз гледах скоро джантите добре са но имам скъсан тампон на носача задния към купето. Може ли от това да е? Аз знам че от гуми тресе от 80 до към 120. А при мен проблема е над 160-170
Много е вероятно да е от тампона, но ако го сменяш си вземи плътни, малко по твърдо ще вози но ще е доста по здрав, даже гледай да са с изместен център (т нар. ///М-кови). Другия вариант е да са ти криви спирачните дискове

0878 500 286
Chip Tuning ПРОМОЦИИ EDC15; EDC16; EDC17; Имобилайзери; FAP & DPF OFF;
POWERED BY EVC/WINOLS & Alientech Kess & K-Tag
Chip Tuning ПРОМОЦИИ EDC15; EDC16; EDC17; Имобилайзери; FAP & DPF OFF;
POWERED BY EVC/WINOLS & Alientech Kess & K-Tag
- PNR
- младши ентусиаст
-
- Кара: BMW e36 318is COUPE M42
Lacho написа:M.J. написа:и аз гледах скоро джантите добре са но имам скъсан тампон на носача задния към купето. Може ли от това да е? Аз знам че от гуми тресе от 80 до към 120. А при мен проблема е над 160-170
Много е вероятно да е от тампона, но ако го сменяш си вземи плътни, малко по твърдо ще вози но ще е доста по здрав, даже гледай да са с изместен център (т нар. ///М-кови). Другия вариант е да са ти криви спирачните дисковеДруго което се сещам че може да е от външните шарнири или рейката.
абсолютно точен отговор както винаги разибирасе

- Richmond
- ентусиаст
-
- Кара: харабийската
- Мечтае да кара: Е36 М3 Cabrio, E93 M3
- Детайли за колата: Пълно шукаритети!
Nukem написа:И аз съм така само че вибрациите са много леки,джаните ги карах ги провериха перфектни,гумите са чисто нови, сега се каня да ходя да гледат предницата в накои добър сервиз!
Отиди при Яската, от личен опит ти казвам, че веднага ще ти го разреши този проблем

- vld
- Старши ентусиаст
-
- Кара: F11 535d, E84 2.3d
Вибрациите от разбит тампон на късия шарние се усещат повече в завой.С други думи шарнира може да е здрав, но гумената подложка отдолу да е аут.
Ако тампона на носача е омекнал или закъсън, също има вибрации.
Общо взето като се вдигне на подемник, ще си покаже от какво е
Плътни тампони и усиленишарнири без тампон отдолу решават проблема с вибрациите припо високи скорости, е малко се вдървява, но няма как ....няма пълно щастие
Ако тампона на носача е омекнал или закъсън, също има вибрации.
Общо взето като се вдигне на подемник, ще си покаже от какво е

Плътни тампони и усиленишарнири без тампон отдолу решават проблема с вибрациите припо високи скорости, е малко се вдървява, но няма как ....няма пълно щастие

- MasterRalf
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: Е36 318ti
- Мечтае да кара: BMW M3 G-Power Hurricane
Richmond написа:Отиди при Яската, от личен опит ти казвам, че веднага ще ти го разреши този проблем
Да не кажете, чеспамя, но съм съгласен.
Много добре работи Ясен и на мен каквото и да ми е имало, 2 мин след като я вдигне ми казва какъв е проблема и как да се оправи.
Успех!
Никоя война не е свещена!
Храбрите не живеят вечно, но предпазливите въобще не живеят.
Храбрите не живеят вечно, но предпазливите въобще не живеят.
- fedoracore
- старши ентусиаст
-
MasterRalf написа:Richmond написа:Отиди при Яската, от личен опит ти казвам, че веднага ще ти го разреши този проблем
Да не кажете, чеспамя, но съм съгласен.
Много добре работи Ясен и на мен каквото и да ми е имало, 2 мин след като я вдигне ми казва какъв е проблема и как да се оправи.
Успех!
ми даи телефон и адрес на тоя човек
даи на лс -колега

10 мнения
• Страница 1 от 1