Мистерия
Модератори: mitaka7, ©, Dimitroff, Гецата, Технически модератори
16 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2
- vvaskoo
- младши ентусиаст
-
- Кара: E92 335d
Мистерия
Колеги,мистериозно ми спряха чистачките за втори път когато минавах през едно и също място.Спирам,гася ,паля и всичко се оправя!Интересното е ,че интервала м/у двата случая е около 7 месеца и 10 000км,през които не съм имал подобен проблем.
- idrive
- младши ентусиаст
-
- Кара: E39 535i
- Мечтае да кара: Безаварийно
- B.Tunchev
- младши ентусиаст
-
- Кара: BMW E39 ///M5
- Детайли за колата: Eisenmann Exhaust
- vvaskoo
- младши ентусиаст
-
Колеги,не се шегувам!Става въпрос за UK.Тук вали често,така че,чистачките са постоянно в употреба.М/у двата случая не съм имал проблем с тях,нито имам в момента.А мястото е същото с точност до 2-3 км.Мистерия!
- xerial
- старши ентусиаст
-
- Кара: Е46 330d CBR 600RR
- Мечтае да кара: F82 ,S1000RR
vvaskoo написа:Колеги,не се шегувам!Става въпрос за UK.Тук вали често,така че,чистачките са постоянно в употреба.М/у двата случая не съм имал проблем с тях,нито имам в момента.А мястото е същото с точност до 2-3 км.Мистерия!
не звучи сериозно

- vavilon
- старши ентусиаст
-
- Кара: E46 318i 98
- Мечтае да кара: Електромобил...
xerial написа:vvaskoo написа:Колеги,не се шегувам!Става въпрос за UK.Тук вали често,така че,чистачките са постоянно в употреба.М/у двата случая не съм имал проблем с тях,нито имам в момента.А мястото е същото с точност до 2-3 км.Мистерия!
не звучи сериозно
Абе да не се е преместил Бермудският триъгълник на това място?

- Glamav
- младши ентусиаст
-
- Кара: 525d '02
- Мечтае да кара: 850i или M6
Датчика нали е инфрачервени светлини и фотоклетки, някакви отражения и т.н., там на това място нещо може да го изкарва извн стойностите и да се налага да гаси и пали за да го рестартира.
Де да знае човек.
Де да знае човек.
- unikalen88
- старши ентусиаст
-
- Кара: BMW 330cd
колеги доколкото знам когато са работели много време чистачките и загрее моторчето им или сте карали с коляма скорост и се е претоварело(защото с по логеми километри повере се товари) има някаква защита и спира.другия варянт е че модула за чистачките и централното е взел да си отива 

- vavilon
- старши ентусиаст
-
- Кара: E46 318i 98
- Мечтае да кара: Електромобил...
kasabov написа:колега, това за защитата от къде си го чувал. Няма логика много... да ти спрат чистачките докато вали.
А ако караш 700-1000км и вали нон-стоп? Ще се спира заради чистачките да си почиваме и те и ти. Като моят 1-ви амплифаер (усилвател) слушам музика 10 мин. и после 1/2 час няма никой. И така 500 км

колега, от усилватела ти не зависи живота на 5 човека, нали
Аз и двата пъти бях карал 10-15-20 мин. преди да спрат. Но затова пък, честичко май нагласях чуствителността на сензора и пусках от автоматични на ръчни. Може от това нещо да се е побъркал модула.
Колега, който пусна темата - спомняш ли си да си пипал често лостчето и настройките за чистачките, и 2) със сензор за дъжд ли си?

Аз и двата пъти бях карал 10-15-20 мин. преди да спрат. Но затова пък, честичко май нагласях чуствителността на сензора и пусках от автоматични на ръчни. Може от това нещо да се е побъркал модула.
Колега, който пусна темата - спомняш ли си да си пипал често лостчето и настройките за чистачките, и 2) със сензор за дъжд ли си?
- vvaskoo
- младши ентусиаст
-
Re: Мистерия
И аз имам същия проблем.Когато чистачките са в режим на периодично почистване изчистват няколко пъти и спират и изобщо няма никаква реакция от лоста за чистачките в каквато и позиция да задам,минават 2-3 минути и чистачките пак тръгват.Когато работят постоянно няма проблем не спират,проблемът ми започна от едно задръстване когато спирах и потеглях и при едно потегляне чистачките въобще не тръгнаха.след спиране на една бензиностанция и престои от около 5 мин си тръгнаха сами.Ако сте се сблъсквали с подобен проблем моля помогнете.
16 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2