Голямото забиване

3-та серия ('91-'98)

Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори

кандидат ентусиаст
Аватар

Голямото забиване

Мнение от llazarr » 22 Юли 2009, 23:21

Колеги здравейте! Имам проблем от доста време с колата... Значи миналата година колата взе рязко да губи обороти и дори да гасне а камоли да върви.Ходих на диагностика в сервиза на БМВ в Ст. Загора и там ми казаха ламбда сондата. Смених я и този проблем изчезна но след това ходех до София и по магистралата усетих че при рязко подаване на газ има замисляне... След можеби месец това забиване взе да се увеличава и сега е доста голямо. Новата сонда е бош (нямам катализатор) :help:

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: ше e36 седан M43B18
Мечтае да кара: М5

Мнение от camburko » 23 Юли 2009, 12:01

колега виж си л.с. там съм ти описал как се оправих с този проблем
Животът е като стълба в кокошкарник, къс и осран.
Изображение

ентусиаст
Аватар
Кара: e46 M54 '01

:)

Мнение от jbankov » 23 Юли 2009, 12:19

camburko написа:колега виж си л.с. там съм ти описал как се оправих с този проблем

Браво,колега :( Аз си мислех ,че този форум е да си помагаме,а не да крием начина за разрешаване на проблемите по колите ни!!!Защо не вземеш да нашишеш отговора си по въпроса на колегата тук в темата,за да може и друг колега със същият проблем да разбере как да си оправи проблемчето.
Изображение

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: ше e36 седан M43B18
Мечтае да кара: М5

Мнение от camburko » 23 Юли 2009, 14:22

колега беше ми отправен пряк въпрос на л.с. там съм и отговорил, а решението на моя проблем съм го писал преди 2 седмици в отделна тема. но няма проблем пак ще кажа: изпънах си жилото на газта. имаше много свободен ход и от там много натискане на педала и малко вървене. това е което скрих от останалите :mhihi:
Животът е като стълба в кокошкарник, къс и осран.
Изображение

Назад към E36