Тема за летния BMW фест
Модератори: mitaka7, Общи модератори
- Is.
- ентусиаст
-
- Кара: Едно М60 и някви М-ки
- Детайли за колата: ...плаши ме ....винаги ....
Icco написа:Аз защо ли очаквах някакво лято мероприятие покрай морето ????????
Ми то е много вероятно да се проведе , но за сега '' просветените '' са малко . Скоро ще има повече инфо по въпроса

Is написа:. . . чукайте си яйцата, точете си рендетата, викайте си "БРАВООО", но като видите 4-те фара зад вас, учтиво отбийте в дясно, щото иначе за всички става по трудно, а резултата ще е все същия

- DAEL
- Дакела
-
- Кара: 02 525dA & 07 E90 N46B..
- Мечтае да кара: F-22 Raptor
- Детайли за колата: Стоковица със Стептроник и кожена гарнитура.
CheGevara написа:незнам кво е замислено, но на запад се прави така:
- паркират се колите една до друга и не се мърдат оттам
- вдигат се капаците на моторите
- всеки показва познанията (или незнанията) си
- пие се и се яде
- правят се сделки с БМВ части и аксесоари
- обменят се добри (или глупави) идей по БМВ проекти
- намират се фенове или съмишленици по различни БМВ проекти
- вечер се правят запивки и go-go парти
- ... на сутринта се събуждате в чуждо легло
За мен това обяснява целият замисъл за един летен фест и го приемам напълно, а и мястото е подходящо за такова събитие!

- POL_Starshi
- Матрицата на SuPeR_FLY
-
- Кара: E30-327,E36-330i,Е53-4.4i,E70-4.8i
- Мечтае да кара: и да е жив и здрав!
DAEL написа:CheGevara написа:незнам кво е замислено, но на запад се прави така:
- паркират се колите една до друга и не се мърдат оттам
- вдигат се капаците на моторите
- всеки показва познанията (или незнанията) си
- пие се и се яде
- правят се сделки с БМВ части и аксесоари
- обменят се добри (или глупави) идей по БМВ проекти
- намират се фенове или съмишленици по различни БМВ проекти
- вечер се правят запивки и go-go парти
- ... на сутринта се събуждате в чуждо легло
За мен това обяснява целият замисъл за един летен фест и го приемам напълно, а и мястото е подходящо за такова събитие!
За теб братле има специална програма с много градуси!

<Правила за поведение във форума на "BMW Club Bulgaria"!>
Най-важното правило е: НИКОГА НЕ ПУБЛИКУВАЙ В ИНТЕРНЕТ ФОРУМА НЕЩО, КОЕТО НЕ БИ ПОСМЯЛ ДА КАЖЕШ В ОЧИТЕ НА СЪОТВЕТНИЯ ЧОВЕК!
Най-важното правило е: НИКОГА НЕ ПУБЛИКУВАЙ В ИНТЕРНЕТ ФОРУМА НЕЩО, КОЕТО НЕ БИ ПОСМЯЛ ДА КАЖЕШ В ОЧИТЕ НА СЪОТВЕТНИЯ ЧОВЕК!
- Penchev
- Сватбаря
-
- Кара: Opel Zafira А OPC
Това явление което съсипа половината свят през половината на миналия век , наречено от хората комунизъм остана да живее само в Куба и в официалния форум на БМВ Клуб-а
И познайте защо - ами защото това е див комунизъм , не див е малко
свиреп комунизъм колеги , свиреп и неподвластен на нищо
Аз смятам ,че мероприятието трябва да се обедини със събора на Станишката горе на Бузлуджа , гледам ,че и от този край има активисти тука , още по-лесно даже ще се случват нещата ,те имат достатъчно идеи хората па даже може и да почерпят такива от хардлайнерите тука , имат нужда то се видя
Поствам това което написах на 2 стр. за тези които не четат наред да не се чудят и за другите които изобщо не искат да вникнат в написаното - четете колеги така както са ви учили в училище , вниквайте в текста
"... Събитието е изцяло фенско и за разлика от националния събор ..."
Значи , ако питаме безпристрастно 10 души (всякакви хора на възраст и разбирания за живота) , какво очакват от фенско събитие на БМВ клуба , 7/10 ще кажат шоу с автомобили БМВ
Ако обичате недейте да се опитвате да налагате масовото надпиване и куфеене, простеене и дивеене като фенско мероприятие и това общо с марката БМВ ,като символ на една от най-успешните и сериозни инжинерингови компании :!:
Очаквам ,че като поразмислите ще го махнете това горе ,което цитирах или ще го поправите за да не излиза ,че се плюе срещу спортните мероприятия , чрез които марката в България събра и не спира да събира почитатели ...
Много благодаря
Георги Пенчев

Аз смятам ,че мероприятието трябва да се обедини със събора на Станишката горе на Бузлуджа , гледам ,че и от този край има активисти тука , още по-лесно даже ще се случват нещата ,те имат достатъчно идеи хората па даже може и да почерпят такива от хардлайнерите тука , имат нужда то се видя

Поствам това което написах на 2 стр. за тези които не четат наред да не се чудят и за другите които изобщо не искат да вникнат в написаното - четете колеги така както са ви учили в училище , вниквайте в текста

"... Събитието е изцяло фенско и за разлика от националния събор ..."
Значи , ако питаме безпристрастно 10 души (всякакви хора на възраст и разбирания за живота) , какво очакват от фенско събитие на БМВ клуба , 7/10 ще кажат шоу с автомобили БМВ

Ако обичате недейте да се опитвате да налагате масовото надпиване и куфеене, простеене и дивеене като фенско мероприятие и това общо с марката БМВ ,като символ на една от най-успешните и сериозни инжинерингови компании :!:
Очаквам ,че като поразмислите ще го махнете това горе ,което цитирах или ще го поправите за да не излиза ,че се плюе срещу спортните мероприятия , чрез които марката в България събра и не спира да събира почитатели ...
Много благодаря

Георги Пенчев
- Митко Стоянов
- Чичо Митко
-
- Кара: Х5 и W209
- Мечтае да кара: DDT на море :)
Най-лошото е, че тема има, ама отговори няма кой да даде

Женската жестокост край няма. Аз и подарих милиони животи.... а тя ги изплю

- POL_Starshi
- Матрицата на SuPeR_FLY
-
Пенчев,не виждам какво не ти харесва в пиенето и защо да не се прави по времето на БМВ-фест! Феста си е фест и всички знаем как да се кефим на марката и е много ясно,че тя е водеща, а вечерните мероприятия са друга глава от него! До колкото си спомням, когато правихме подобни фестове на Карандила-К1,2,3 нямахте нищо против от съвместването на мероприятията, но имаше условия! Кажи ми къде на Боровец има подходящо място за няколкостотин автомобила + пространство за дадени мероприятия с автомобилите?
П.П. А по въпроса на комунизма не си прав понеже има и други страни с див комунизъм освен Куба, т.е. говоря за Северна Корея и Китай например!
П.П. А по въпроса на комунизма не си прав понеже има и други страни с див комунизъм освен Куба, т.е. говоря за Северна Корея и Китай например!
Последна промяна POL_Starshi на 23 Юли 2009, 8:47, променена общо 2 пъти
- Ogi
-
Плевен тийм
-
- Кара: 323ti
- Мечтае да кара: 332ti
- Детайли за колата: сива
за това трябваше да направите феста в Плевен
ей го кайлъка... койт иска на хотел, койт иска на палатка, който му се кара пистата е на 2 км... близо за софиянци, близо и за варналии, близо за пловдивчани... най-близо за мен

ей го кайлъка... койт иска на хотел, койт иска на палатка, който му се кара пистата е на 2 км... близо за софиянци, близо и за варналии, близо за пловдивчани... най-близо за мен

- Penchev
- Сватбаря
-
POL_Starshi написа:Пенчев,не виждам какво не ти харесва в пиенето и защо да не се прави по времето на БМВ-фест! Феста си е фест и всички знаем как да се кефим на марката и е много ясно,че тя е водеща, а вечерните мероприятия са друга глава от него! До колкото си спомням, когато правихме подобни фестове на Карандила-К1,2,3 нямахте нищо против от съвместването на мероприятията, но имаше условия! Кажи ми къде на Боровец има подходящо място за няколкостотин автомобила + пространство за дадени мероприятия с автомобилите?
Ами виж сега , явно и ти не вникваш в написаното със ситните букви цитирано от предишна страница

Знаеш много добре колко отворен човек съм за сбирки и веселие с абсолютно всички хора от тук , няма как да имам против от това , но друга е грозотата в съобщението по повода - написал съм го най-отгоре в текста на 2 стр.

Аз все пак очаквам автора на темата да се изкаже и да се надявам да поправи малко текста и този цинизъм да изчезне
Георги Пенчев
- POL_Starshi
- Матрицата на SuPeR_FLY
-
Важното е че е положено началото на такова мероприятие, но то е още в бебешка възраст! Тепърва ще се преценяват +/- за това как е най-удачно да се провежда и напълно е възможно догодина да е в Кайлъка,а по следващата например в Сливен на Карандила! 

Последна промяна POL_Starshi на 23 Юли 2009, 9:25, променена общо 1 път
- POL_Starshi
- Матрицата на SuPeR_FLY
-
Penchev написа:[
Ами виж сега , явно и ти не вникваш в написаното със ситните букви цитирано от предишна страница![]()
Знаеш много добре колко отворен човек съм за сбирки и веселие с абсолютно всички хора от тук , няма как да имам против от това , но друга е грозотата в съобщението по повода - написал съм го най-отгоре в текста на 2 стр.![]()
Аз все пак очаквам автора на темата да се изкаже и да се надявам да поправи малко текста и този цинизъм да изчезне
Георги Пенчев
Вникнал съм и ти разбирам болката, но просто не робувам на начина, по който се представя дадено мероприятие, а наблягам на самото мероприятие! Всеки може да има начин на изразяване и е възможно да не е искал да прозвучи точно по този начин, но си прав, че автора на темата има последната дума! Ще се радвам да се видим отново!
- Penchev
- Сватбаря
-
pesho написа:Г-н Пенчев, който го е писал е имал предвид, че за разлика от събора
няма да има спортна програма.
Дрифт Клуб България са момчетата ,които показват безупречна класа по отношение на организирането на мероприятията за всички почитатели на състезанията и шоу на и около пистата.Ако някой търси такива удоволствия и изживявания , най-добре да отиде на техните мероприятия ,даже на 08 и 09 август има мероприятие на Плевен на пистата ,което традиционно ще е много силно и интересно.
Георги Пенчев
- POL_Starshi
- Матрицата на SuPeR_FLY
-
Penchev написа:pesho написа:Г-н Пенчев, който го е писал е имал предвид, че за разлика от събора
няма да има спортна програма.
Дрифт Клуб България са момчетата ,които показват безупречна класа по отношение на организирането на мероприятията за всички почитатели на състезанията и шоу на и около пистата.Ако някой търси такива удоволствия и изживявания , най-добре да отиде на техните мероприятия ,даже на 08 и 09 август има мероприятие на Плевен на пистата ,което традиционно ще е много силно и интересно.
Георги Пенчев
Ми за това сте членове на клуба и се събирате на събрания за да решавате какво да правите! Не е редно тук да се уточняват неща от кухнята Ви, а още по-малко е редно, такива като мен (които не са членове) да обсъждат! Това е мероприятие на клуба и мен ме кефи и ще присъствам!

- Митко Стоянов
- Чичо Митко
-
- Кара: Х5 и W209
- Мечтае да кара: DDT на море :)
Ти пък да не си помисли, че членовете на клуба имат думата...Важно е членския внос да върви

Женската жестокост край няма. Аз и подарих милиони животи.... а тя ги изплю

- Penchev
- Сватбаря
-
Аз не съм в клуба от повече от 2 години , за никакъв клуб не искам да се говори , недейте да правите така ,че да се разпилява темата , много моля
Имах една молба и това е
Георги Пенчев

Имах една молба и това е
Георги Пенчев