Разширителен съд на антифриза
Модератори: mitaka7, ©, Dimitroff, Гецата, Технически модератори
7 мнения
• Страница 1 от 1
Разширителен съд на антифриза
Здравейте колеги. Имам един въпрос. Бащата кара една е46-ца, 318 бензин и днес установи че му тече антифриз отнякъде. Разглоби казанчето на антифриза и се оказа че е срязано около 20см и тече оттам. То е пластмасово и мисли да го носи да го заварят където спояват пластмасовите брони, но дали ще издържи, все пак има налягане там. Ако някой има идеи, ще помоля да сподели или да предложи къде да го запоим по-качествено в Пловдив.
Благодаря предварително.
Благодаря предварително.
- marto853.
- ентусиаст
-
- Кара: BMW E46 coupe 323ci
- Детайли за колата: Някво купе 2.5
A най-добре задължително ново, щото е 120лв оригинално. Не е милиони! Има някои неща, с които не се прави нкомпромис. Не е красива гледка да видиш БМВ с отворен капак на улицата! На мен ми се спука без да е имало дори минимален теч, а камо ли след нагряване. Колата работи на 105-110 градуса, налягането не е малко. Не си правете експерименти. Това е моят съвет!
- Archangel
- старши ентусиаст
-
- Кара: N42B20 с ръкавици
- Мечтае да кара: Spitfire
Запояването няма как да издържи просто, по никакъв начин. Едно ново казанче е 70на лв. и ще кара през останалия живот на колата, не се циганете.
Rainbow shaker,
On a stallion twister,
Bareback rider,
On the eye of the sky,
Stormbringer coming down,
Meaning to stay,
Thunder and lightning,
Heading your way..
On a stallion twister,
Bareback rider,
On the eye of the sky,
Stormbringer coming down,
Meaning to stay,
Thunder and lightning,
Heading your way..
- krasy1982
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: e46
- Мечтае да кара: M3
- Детайли за колата: 318 i
Аз имах същия проблем. Със запояване ти гарантирам че няма да стане.Личен опит. Отиди и си купи ново. Ако си от сф арабите го дават на симеон за около 80 лв. Успех
- vassil_bk
- младши ентусиаст
-
- Кара: купета
На стария ми радиатор беше спукана питата, още го пазя. Казанчето, за което говориш е здраво, ако имаш интерес... 

Re:
vassil_bk написа:На стария ми радиатор беше спукана питата, още го пазя. Казанчето, за което говориш е здраво, ако имаш интерес...
zdravei!! na men mi trqbva sashtoto za 1i9 benzin.ako vse oshte go imash za kakva cena stava vapros.az sam ot shumen nai veroqtno shte trqbva da mi go pratish po korier.mersi predvaritelno
7 мнения
• Страница 1 от 1