ДОБРИЧ - архив
Модератори: mitaka7, Общи модератори
- **Novobraneca
- ентусиаст
-
- Кара: BMW E39 525 tds ЧЕРНАТА ПИЧЕЛОВКА
- Детайли за колата: С чио чипс :D
Днеска 4 коли бяхме, другият път и по-малко тряа сме

ШЕСТАКА СИ Е ШЕСТАК
[OO==[|][|]==OO] 
Продавам E39 523I на части viewtopic.php?f=15&t=206351&p=2266070#p2266070

- justboy
- Олдскул фен
-
- Кара: Строявайки пешеходците по тротоарит
- Мечтае да кара: E34 + s62 ]:)
Аз се извинявам за отсъствието, просто бях във Варна, знаете, че досега нямам пропуски, а се надявам следващия път да се наберем повечко.

E34, E38
- **Novobraneca
- ентусиаст
-
Споко Пламене никой не е длъжен да се извинява, просто исках да напомня на останалите колеги без ангажименти и със свободно време, това е
Айде със здраве 

ШЕСТАКА СИ Е ШЕСТАК
[OO==[|][|]==OO] 

- cobrata_m3
- младши ентусиаст
-
Re: здр
mladi написа:Ами за много хора тва е безмислено за съжаление...но ако има навити да помогнат с това в Събота всеки да си вземе къде лопата,къде мотичка-нещо...за да стане както трябва,ако се посъберем хора за тая идея в събота аз ,ще дойда веднага!!!!!veso_bawareca написа:как е пичове а да питам скоро ще ходители към кобаклъка нали имахте планове да го чистим и да праим туи онуи
а асфалта как е там че аз съм ходил само на сняг и нямам спомен за настилката аз съм много за идеята с гумите въпроса е че нямам възможност да присъствам до края на лятото но като се върна ще се включа с каквото трябва само да е хубава настилката.
Момчета реших да пусна някой друга снимка на бабичката да повдигна темата, че празнувахме с жената годишнина и еднии красотиии, па и не съм писал от векове тука, гледам и вие толкова пишете, явно и мероприятията са замрели, няааа проблеми
.
Ако модовете го считат тва за спам може да го изтрият
Другите снимки ще си ги запазя за мене
, а накрая минахме и през Ринга и гледахме малко тренировките за VLN иииии там едни красотииии и едни грозни и бавни баварци...
Поздрави на мойте диваци от Добротица

Ако модовете го считат тва за спам може да го изтрият

Другите снимки ще си ги запазя за мене

Поздрави на мойте диваци от Добротица

Take Me to the Hospital...
- veso_bawareca
- Потребител
-
колеги, колеги
Направо не мога да повярвам колко много коли се събрахме тази Събота.Поздрави на всички които не дойдоха.Ще ги чакаме следващия път.
Здравейте пи4ове,тази събота се надявам да напълним паркинга на Техномаркет!!!!!!!!!! Мерси за поздравите Лазарони надявам се 4е със снимките на тази красавица да повдигне6 духа на мом4етата,4е не6то напоследък марката БМВ остава пренебрегната!!!!!!!!!!! Трябва непременно да се съберем,4е 6те присъства една демо кола Е39" 4ерната пе4еловка"
,не е за изпускане........

- veso_bawareca
- Потребител
-
добър да деня на всички ентусиасти
Здравейте господа.Искам до подкрепя колегата по темата за Е39-ките.Не мога да си обясня защо някой би си купил точно този модел на БМВ.Но както е казано ВСЕКИ ЛУД С НОМЕРА СИ, А НЯКОИ ДАЖЕ С ЦЯЛА ПРОГРАМА.Драго, специални ПО-ЗДРАВИ на теб.Може като идваш към сбирката в събота да се пробваш аджеба колко ли момиченца можеш да събереш вътре.Бъди сигурен че никой няма да ти се разсърди че идваш с компания.Айде живи и здрави.И карайте с горните си глави а не с долните.
- **Novobraneca
- ентусиаст
-
Брей много сте се разписали тука, събота 17:00 на паркинга на бившия ТЕХНОМАРКЕТ се видим, изненади ше има ли?

ШЕСТАКА СИ Е ШЕСТАК
[OO==[|][|]==OO] 

- justboy
- Олдскул фен
-
Те трябва много слабички да са (в което далеч няма лошо, напротив!) че да ги събереш 4 в багажника на Е39ката.
Айде ще се видим в събота.
А за изненада може да си измия колата

Айде ще се видим в събота.
А за изненада може да си измия колата

E34, E38
- Toneloker
- ентусиаст
-
- Кара: e70 3.5xd 2010 M packet
Колеги може съботата да идвам към Добрич. Ако може да обясните къде точно се събирате да видя какви бмв-та има в Добрич. 

- justboy
- Олдскул фен
-
Влизайки от Варна към Добрич, абе направо - 0883 341 481 ми е телефона, Пламен се казвам, като си тука се обади ще дойда да те взема - примерно.
Или като влизаш в града, спри на бензиностанцията на входа на града и се обади.
Ако все пак не искаш да се обадиш, влизайки в града, отляво ти остават автокъщите, веднага щом свършат автокъщите отлявата ти страна, ще си излязал на кръстовище, на това кръстовище завиваш надясно и няма как да ни пропуснеш.
Или като влизаш в града, спри на бензиностанцията на входа на града и се обади.
Ако все пак не искаш да се обадиш, влизайки в града, отляво ти остават автокъщите, веднага щом свършат автокъщите отлявата ти страна, ще си излязал на кръстовище, на това кръстовище завиваш надясно и няма как да ни пропуснеш.

E34, E38