Съединитела ми отделя горе
Модератори: mitaka7, ©, Dimitroff, Гецата, Технически модератори
14 мнения
• Страница 1 от 1
- babbilqn
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: 318i Е46 2000
Съединитела ми отделя горе
мисля 4е преди 2 месеца си ми отделя6е нормално по средата някъде
въпроса ми е заминал ли е или трябва да се погледне мисля 4е не е на жило а е маслен да се натегне по някъв на4ин нека които се е сблъсквал с това не6то да пи6е да даде съвет как да го нормализирам
въпроса ми е заминал ли е или трябва да се погледне мисля 4е не е на жило а е маслен да се натегне по някъв на4ин нека които се е сблъсквал с това не6то да пи6е да даде съвет как да го нормализирам
/// BMW е КоЛаТа БлОнДиНкА е ЖеНаТа ///
Re: Съединитела ми отделя горе
babbilqn написа:мисля 4е преди 2 месеца си ми отделя6е нормално по средата някъде
Съединителят ти - си заминава. Приготви си пари за нов, най-добре на Luk - такива са серийните на Е46.
- bafi
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: BMW 320d / e46, вече не...
- Мечтае да кара: BMW 5
- Archangel
- старши ентусиаст
-
- Кара: N42B20 с ръкавици
- Мечтае да кара: Spitfire
bafi написа:Колеги някой сменял ли е да сподели цената и ремонта?
Само за официален сервиз мога да ти кажа цена - 566лв. беше комплектът, и около 100лв. труд.
Rainbow shaker,
On a stallion twister,
Bareback rider,
On the eye of the sky,
Stormbringer coming down,
Meaning to stay,
Thunder and lightning,
Heading your way..
On a stallion twister,
Bareback rider,
On the eye of the sky,
Stormbringer coming down,
Meaning to stay,
Thunder and lightning,
Heading your way..
- Rundev
- младши ентусиаст
-
- Кара: мадамите да крещят :)
Наскоро сменях съединител и сложих пак Лук.Интересното е че само първия ден,педала ми отделяше долу след това както и преди си взе да отделя доста горе.Имам странното чувство че са направени така за да хаби полека-лека съединителя и там нещо се самонатяга след смяната му.
Съединителя беше 300 лева ремонта 150 лева който включиха смяна на носачи,тампони,съединител и смяна на един семеринг на избирача,смяна на маслото на скоростната кутия.
Съединителя беше 300 лева ремонта 150 лева който включиха смяна на носачи,тампони,съединител и смяна на един семеринг на избирача,смяна на маслото на скоростната кутия.
- spower
- старши ентусиаст
-
- Кара: любимата ни марка да е първа ;)
- Мечтае да кара: римска колесница с М-пакет ;)
286 лв Лук с отстъпка комплект с лагера за труд не помня колко давах , че ми сменяха и маслото и накрая обща беше цената
Плей листа с видеа за ремонт на BMW Х3 F25:
https://www.youtube.com/playlist?list=P ... A1PWE6WpJt

- BMW_325 TDS
- младши ентусиаст
-
Колеги вместо да пускам нова тема ще пиша в тази... И аз съм на същия хал.. Значи отделя адски високо- педала е пуснат догоре и чак тогава зацепва... Това винаги съм го мразил най- много - да ми отделя горе високо!! По това което се пише явно феродовия е засмяна, но искам и да попитам дали на някой от вас отделя долу ?? Или поне към средата ( както би трябвало да е )?? И ако някой е свалял скоростна на E46 320 D преди фейса да опише накратко в последователснот какво разкача ? Примерно в купето какво, къде ( как се маха ) за да падне примерно скотостната надолу... Мисля аз и баща ми да си смение диска( не вярвам да е някаква супер сложна манипукация )- сваляли сме и сме слагали доста скоростни на по стари явтомобили, надявам се и при BMW то да няма проблеми.
- vvaskoo
- младши ентусиаст
-
- Кара: E92 335d
Колега,аз го смених сам,не е сложно ,но е много трудоемко.Вътре в купето няма какво да пипаш.Като начало откачаш колекторите,след това сваляш кардана ,развиваш кутията и стартера.Трябва ти много дълго рамо за горните болтове,всичко става на опипване,не се виждат.Купи си дискове LUCK,сваляш,монтираш новия и всичко по обратен ред и газ.Аз сем бензин,но не мисля ,че има нещо различно.Отне ми около 8ч. сам.Нищо сложно.Ако има нещо питай.Успех !
- BMW_325 TDS
- младши ентусиаст
-
Колега ще помъча още малко тоя диск, че в момента сме много зле финансово и ще го изсмуквам още този... Иначе си е за смяна
- vavilon
- старши ентусиаст
-
- Кара: E46 318i 98
- Мечтае да кара: Електромобил...
Добре де. При мне си е същата ситуация- отделя горе. Още като го сложиха си отделяше горе. Или малко, преди да се върне в нормално си положение педала. Вече 25К съм навъртял и няма проблеми. Но, защо отделя горе? При всички ли е така? Да не се прецакала системата (клапан, помпичка, обезвъздушаване) за отделяне на съединитела?
- babbilqn
- кандидат ентусиаст
-
Аз мисля 4е не6то е прецакатно а не е изтръкан съединитела за6тото усетих 4е отделя горе изведнъж а не стана постепенно
/// BMW е КоЛаТа БлОнДиНкА е ЖеНаТа ///
- babbilqn
- кандидат ентусиаст
-
14 мнения
• Страница 1 от 1