Някой с GPS Гармин - монтаж ?
Модератори: mitaka7, ©, Dimitroff, Гецата, Технически модератори
5 мнения
• Страница 1 от 1
- Glamav
- младши ентусиаст
-
- Кара: 525d '02
- Мечтае да кара: 850i или M6
Някой с GPS Гармин - монтаж ?
За сега моя си го лепвам на джама със стойката, кабела в запалката и си джиткам. Интересно ми е някой колега дали има по рационално решение по темата ?
Мислех да го вкарам в жабката под пепелника но ме няма много-много по изработката на малки детаилчета за шейна и прочие, не знам къде да ги поръчам и на кого, иначе чертежите не са проблем.
Ако имате нещо по темата ще се радвам да го споделите.
Мислех да го вкарам в жабката под пепелника но ме няма много-много по изработката на малки детаилчета за шейна и прочие, не знам къде да ги поръчам и на кого, иначе чертежите не са проблем.
Ако имате нещо по темата ще се радвам да го споделите.
- ukelichko
- младши ентусиаст
-
- Кара: Комбайн
- Мечтае да кара: Фадрома
На моя Гармин антената му е вградена в самия корпус и ако не е на стъклото приема значително по-слаб сигнал, така че едно монтиране в таблото би влошило работата му. Най-лошото е, че няма вход за външна антена. Дано не си избрал същия модел(сега не се сещам кой модел беше), защото мисията ти ще е невъзможна.
- Glamav
- младши ентусиаст
-
- Кара: 525d '02
- Мечтае да кара: 850i или M6
Ами, имам вход за антена и не е проблем това. Модела е nuvi 765Т.
Въвел съм му и разни предупреждения за камери и чести стоянки на полицаи в София и из цяла България.
Идеята ми е да е някаква шейничка която при натискане на бутон да го прибира в малката жабка.
Въвел съм му и разни предупреждения за камери и чести стоянки на полицаи в София и из цяла България.
Идеята ми е да е някаква шейничка която при натискане на бутон да го прибира в малката жабка.
- unikalen88
- старши ентусиаст
-
- Кара: BMW 330cd
Идеята е добра.Аз ползвам ПДА с вграден ГПС и всеки път го свалям от стойката,преди да слеза от колата.Забелязвам,че устройството се нагрява доста през лятото и имам опасения да не се прецака от топлината.Ако се направи добра стойка под арм. табло.проблема ще се изчисти.Веднъж хванал сигнал от спътници,го губи само в тунели.Публикувайте снимки,ако сътворите нещо.Поздрави!
5 мнения
• Страница 1 от 1