бива, а?
Модератори: mitaka7, Общи модератори
20 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2
бива, а?
Страшно тъп ден, днеска ме спря полицай за минаване на червено (минах си на чисто зелено, само че трябваше да изчакам пешеходците да минат, а докато те преминат взе, че светна червеното) едвам се оттървах с мили усмивки и обяснения до насита и като по чудо без пари, след това паркирах при уличката пред НДК, минаваща над подлеза и ми лепнаха глоба за неправилно паркиране, дадох пари там вече, но оттървах паяка... прибирам се към вкъщи отвратително мрачно време гадост абсолютна, на моменти усещах как заспалото време се отразяваше и на мен и аз също до някъде се онасях в мислите си. Наблюдавах как тече делника на хората на откъсъчни моменти по светофарите и задръстванията, направо се депресирах. Излезнах на Цагирадско и си казах, сега трябва да се съсредоточа, да не се пребия с мисълта, че ще мога да понастъпя малко, но за съжаление ме очакваше трафика и се отказах, направо разсърден на живота тръгнах по пътя към вкъщи, на кръстовището на бул. Ситняково някакво лайно с едно голфче ме засече и набих спирачки, засече още едно момиче с едно ярисче и се нареди първи на светофара. Гледам го аз отзад как колата му е като манерка и си мисля що народ е изпопребил и изпоударил, както и да е светва зелено, преклътушкам се през трамвайната линия и правя ляв завой към малката уличка на която живея.. и изведнъж ми стана нещо. уж отидох на по-свободно място да паркирам и без да се усетя натиснах съединителя с левия крак, с пръстите на десния натиснах спирачката, а с петата газта, отпуснах съединителя, колата се разтресе, имах чувството, че е звяр в клетка, който иска да излезе и само пръстите ми на спирачката го държат на едно място, замириса ми на нещо запалено, странното е, че тази миризма ми хареса, аз продължих да форсирам на място, колата леко почна да пълзи напред, погледнах в огледалото за обратно виждане и за момент трепнах - облък гъст дим, нищо не се вижда, миризмата се усилва, а в мен нещо иска още още още и в този момент здравия разум се върна в мен, отпуснах газта, изключих от скорост, дръпнах ръчната и изключих двигателя. Постоях за миг в колата, мислейки си за предишните няколко секунди, обърнах се пак да видя облака дим - нямаше го. Изведнъж се почувствах бодър и щастлив, изведнъж видях цветове в ежедневието дори. Извадих си якето, облякох го, огледах се, дали има свидетели на случката, слава богу нямаше, заключих доволен и погледнах все пак следите по леко калния асвалт... по настоящем отпечатък на гнева и яростта ми, асвалтов белег носещ радост за мен... аз съм животно
Вие нямате нужните права за да сваляте прикачени файлове.
No bling at the Ring
- bawarka
- Красива и екстремна
-
- Кара: bmw 328
- Engi
-
Нощния ездач
-
- Кара: дългия по таван
- N.Mihaylovski
- Е30 Fanatic
-
- Кара: Ford Ranger 2019
- Мечтае да кара: corvette c7 zr1
А ТАКА така трябва да се ободраваме с мириз на гума

Пол Роше: „Мощността най-вероятно бе около 1400 к.с., но ние не знаехме точното число, защото динамометърът не можеше да измери повече от 1280 кс”. - BMW 87г. //М3
- WeiSTD
- главен сектант :)
-
- Кара: E36 325i
- Детайли за колата: Септември 1991
M50B25 - Без VANOS
GAZ Gold Coilover Kit
Eibach 28мм Предна Стабилизираща Щанга
М3 Ево 20мм Задна Стабилизираща Щанга
325мм предни спирачки от Е46 330i
294мм задни спирачки от Е46 328i
Zimmermann Дискове, Carbone Lorraine накладки, Goodridge маркучета
Е това е брато!
Некой пушат, некой пият, трети се бият.
Най безвредния начин да се изкара яда на човек.
Некой пушат, некой пият, трети се бият.
Най безвредния начин да се изкара яда на човек.
БИАД Авто-Пазар Тийм
You can take the people out of Bulgaria, but you can never take the Bulgarian out of people.
You can take the people out of Bulgaria, but you can never take the Bulgarian out of people.
- [FF]GODFLESH
- ентусиаст
-
На мене това на снимката ми прилича на размазани конски... 

"Mopar is the only way to go if you want to beat the other guy and look better doing it."
- Mamouk
- дере дънки сред голи мадами
-
Engi написа:луд;)
п.с.: странна снимка, малко на повръщано прилича;) ( шегувка;))
Ама наистина малко на драйфня мяза

Иначе жестоко- аз само се чудя кога ще скапа тотално някой гуми по същия начин, но май няма да е скоро

Legends may sleep...but they never die!
Плюй си на гъза и се пързаляй!
Плюй си на гъза и се пързаляй!
- ati
- Акулчо Костенурков Нинджов
-
тоя начин на терапия трябва да го пробвам - не се бях сещал досега така да си изкарвам яда
може би ще е по-добре ако след като приключиш я разтъпчеш малко - да се нормализират малко температурите на материалите, че много страдат от това изпълнение и проблема е, че се нагряват неравномерно - не е фатално, само препоръчително
Ати

може би ще е по-добре ако след като приключиш я разтъпчеш малко - да се нормализират малко температурите на материалите, че много страдат от това изпълнение и проблема е, че се нагряват неравномерно - не е фатално, само препоръчително

Ати
След каране не ти ли треперят краката, значи просто си се возил
- X-citer
- АЗ СЪМ ТОЛЕРИРАН :)
-
- Местоположение: БИАД. Снощи най-културно си излизах от там и някой ме настъпи по ръката
- Кара: E53 Х5 3.0d
- Мечтае да кара: по пътища без дупки
- WeiSTD
- главен сектант :)
-
- Кара: E36 325i
- Детайли за колата: Септември 1991
M50B25 - Без VANOS
GAZ Gold Coilover Kit
Eibach 28мм Предна Стабилизираща Щанга
М3 Ево 20мм Задна Стабилизираща Щанга
325мм предни спирачки от Е46 330i
294мм задни спирачки от Е46 328i
Zimmermann Дискове, Carbone Lorraine накладки, Goodridge маркучета
BadAngel написа:X-citer написа:BadAngel написа:...
Добре де пич, кажи ми само как успя да го направиш това с Nissan Micra![]()
ВАЗ 2104 :-) rwd & мокър и малко кален асвалт за смазка :-)
Yoooo, Ръшан Пауър братооо

БИАД Авто-Пазар Тийм
- N.Mihaylovski
- Е30 Fanatic
-
- Кара: Ford Ranger 2019
- Мечтае да кара: corvette c7 zr1
е бате ти тея неща не ги разбираш веX-citer написа:BadAngel написа:...
Добре де пич, кажи ми само как успя да го направиш това с Nissan Micra![]()

Пол Роше: „Мощността най-вероятно бе около 1400 к.с., но ние не знаехме точното число, защото динамометърът не можеше да измери повече от 1280 кс”. - BMW 87г. //М3
20 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2