Нерви!!

3-та серия ('83-'94)

Модератори: GEORGIEV, ///Явор, ge_a, Технически модератори

кандидат ентусиаст
Аватар

Нерви!!

Мнение от kalin » 13 Май 2005, 10:33

Не само нерви а и сраммммм :uups: егати каръка съм, снощи 20 минути се пускам с няква е36 320 и си вдигам рейтинга(не,че съм го бил ама :twisted: ) а като дойдоха тези колеги с който съм мечтал да се пусна и кво Кобиличките пак потропват :(

323i Killer
Аватар
Кара: E30 316i '91, G21 320d M-Sport
Мечтае да кара: G81 M3

Мнение от simple_man » 13 Май 2005, 12:10

Калине адски съжалявам за колата ти!Не ти върви нещо! :confused:
Дано я оправиш скоро!
Иначе за вчера мога да кажа че паднах от 2х 323ки! :D Единия път от Penchev, а после и от Danini!И двамата ме биха, за което евала!Penchev ме би с една предница, а данини с една кола!Не искам да се оправдавам с нещо!Имах леки проблеми по колата, но тва си е за мене!
Евала пичаги, добри стартове станаха! ;)

Поздрави от бавната is-ka! :wave: :bchug:
ИзображениеИзображение

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от kalin » 13 Май 2005, 13:27

и мен ме изкефи :bowdown: а и комбито направо цепи евала на Пенчев яка машина,мислех да те питам като ти се включи перката не ти ли върви по малко колата щото при мене разликата е осезаема,а след първия ти старт виското постоянно май ти бачкаше :idea:

Сватбаря
Аватар
Кара: Opel Zafira А OPC

Мнение от Penchev » 13 Май 2005, 19:02

Наистина Simple_man имаше проблем с колата - дано да е нещо дребно :idea: По принцип ме цепи доста убедително но снощи си върнах срама от Божура 8) Найстина снощи беше една невероятна вечер :arrow: гледахме нечовешки коли, имаше яко стартове :lol:
Яд ме е много за Калин че пак си прееба кобилиците :roll: иначе ми се искаше да напраим един як старт както бяхме говорили ;)
Въпреки многото мнения че колата ми върви повече с този диференциал на 400 метра се оказа че просто не е така след гонката с Папи (момчето с голфа 2 ГТИ 16 в) с който преди съм се дърпал и завършваме като съм му на задната броня а сега ме остави в точка още при смяната от първа на втора ;) просто са ужасно дълги скоростите и когато на първа съм на 6500 оборота като включа на втора падам на 3800 оборота :shock: И колата заглъхва и почва пак тепърва да набира с календара докато влезне в обороти :roll:
Иначе с тоя диф съм перфектен за извън града :arrow: изпреварвам само на трета :mhihi: и разхода ми пада на 8 при стегнато каране около 140-160 с бая изпреварвания ;)

А калине относно виското и перката :arrow: Снощи беше хладничко и съм с напълно чиста охладителна уредба и радиатор, и тепературата не стигна даже средата :arrow: на Simple_man виското яко фучеше ;)

А ако почна да усещам че ме товари ще го махна :mhihi: имам си отпред двускоростна перка електрическа дето прави всичко на прах като включи втората скорост :mhihi:

Очаквайте скоро като си взема друг по къс диф шпер завръщането на лошото комби 8) :lol:

Голям кеф е това беше силен четвъртък :yes:

Дилян Пенчев
Изображение

323i Killer
Аватар
Кара: E30 316i '91, G21 320d M-Sport
Мечтае да кара: G81 M3

Мнение от simple_man » 13 Май 2005, 19:51

и аз днеска смених виското и колата е съвсем различна!DaWolf сам видя днес как беше зацепила перката, направо отврат!Утре ще сменя и тампона и маслото на дифа и ще съм ОК!Скоростите за сега са добре, за разлика от снощи!?Явно има нещо, но утре ще проверя!

Penchev, може и да няма разлика в дифа, но комбито ти върви доста добре!Евала и аз снощи добре си изскарах! ;)
ИзображениеИзображение

Назад към E30