болен
Модератор: Общи модератори
12 мнения
• Страница 1 от 1
- linkina
- Потребител
-
- Кара: ше m40b16,m10b16....а сега m20b20
- Мечтае да кара: e30 M3 EVO
болен
Здравеите колеги (или
бивши) кризата удари е30 си замина и с остатъка от парите трябваше да взема някво возило,и взех разбирасе но за жалост на втория ден разбрах че трябва да бягам надалеч от тая кола.Купих рено 21 (пародия на автомобил) и в първите 24 часа нямаше проблем,после на два пъти ражда и когато го оправих,спря да пали
,смених стартер стана добре, и....пак роди
аз от моя страна бях пуснал вече обяви но колата не се купува.Стъпала ми е на 780лв и с удоволствие бих се отървал и за 600 щото нз вече от каде какво може да излезе.И ако има някои които случаино му трябва такова нещо(колата си върви на ден по 80-100 км) да пише на ЛС.И от мене да кажа караите си бмв-та ,че аз доста съжалявам вече,ама нямаше начин.

lpu
- CONAN
- 8910 фен
-
- Кара: 01`530i touring
Жалко колега за загубата на баварката и за несполучливия избор на друга кола.Пусни обява в продава автомобили ,има по голям шанс да я продадеш.
- Mamouk
- дере дънки сред голи мадами
-
CONAN написа:Жалко колега за загубата на баварката и за несполучливия избор на друга кола.Пусни обява в продава автомобили ,има по голям шанс да я продадеш.
Legends may sleep...but they never die!
Плюй си на гъза и се пързаляй!
Плюй си на гъза и се пързаляй!
- saleen
- старши ентусиаст
-
- Кара: Тъпата кака да маа с черпака
- Мечтае да кара: Кадилакът на Долън
- Детайли за колата: да има джам таван, кожни седалки, музика сватба, 320спринцофка, барнеш копче джам пада....
Колега и моята ме остави, чувствам се осиротял направо
Напълно те разбирам какво ти е.

Никой не мое ма връне на селу!
- Vlados
- с две лица
-
- Кара: на задно предаване
- ukelichko
- младши ентусиаст
-
- Кара: Комбайн
- Мечтае да кара: Фадрома
Vlados написа:Ти за 700 лв. кола, очакваше да си я караш и само бензин да й сипваш ли?
Аз преди два месеца си купих за 1000, но немска и наистина само карам. След като в една дупка скапах на БМВ-то едновременно носач и кормилна щанга си купих 21 годишен Пасат. Пълен гробник, но върви гада грозен. Само бензин му сипвам, но като че ли ще трябва и малко вода да му сипя(за антифриз не е заслужил). Просто грешката не е в цената а в марката. Макар че навремето имах Рено 21 и се държеше прилично, даже много добре.
- Е.Димитров
- старши ентусиаст
-
- Кара: F
- Мечтае да кара: Самолет
Vlados написа:Ти за 700 лв. кола, очакваше да си я караш и само бензин да й сипваш ли?
ако си вземе тойота-само бензин ще сипва
Re: болен
linkina написа:Здравеите колеги (илибивши) кризата удари е30 си замина и с остатъка от парите трябваше да взема някво возило,и взех разбирасе но за жалост на втория ден разбрах че трябва да бягам надалеч от тая кола.Купих рено 21 (пародия на автомобил) и в първите 24 часа нямаше проблем,после на два пъти ражда и когато го оправих,спря да пали
аз от моя страна бях пуснал вече обяви но колата не се купува.Стъпала ми е на 780лв и с удоволствие бих се отървал и за 600 щото нз вече от каде какво може да излезе.И ако има някои които случаино му трябва такова нещо(колата си върви на ден по 80-100 км) да пише на ЛС.И от мене да кажа караите си бмв-та ,че аз доста съжалявам вече,ама нямаше начин.
кофти случка ма ти завиждам ,че си се отървал де да се намери и някои мен да отърве от моя кукушарник никога повече бмв които иска да си купува

- Воденичаров
- младши ентусиаст
-
- Кара: e65
Мишу написа:linkina написа:Здравеите колеги (илибивши) кризата удари е30 си замина и с остатъка от парите трябваше да взема някво возило,и взех разбирасе но за жалост на втория ден разбрах че трябва да бягам надалеч от тая кола.Купих рено 21 (пародия на автомобил) и в първите 24 часа нямаше проблем,после на два пъти ражда и когато го оправих,спря да пали
кофти случка ма ти завиждам ,че си се отървал де да се намери и някои мен да отърве от моя кукушарник никога повече бмв които иска да си купува
На М5-цата какво не и харесваш

- FaceOff
- ентусиаст
-
- Мечтае да кара: колело
Воденичаров написа:Мишу написа:linkina написа:Здравеите колеги (илибивши) кризата удари е30 си замина и с остатъка от парите трябваше да взема някво возило,и взех разбирасе но за жалост на втория ден разбрах че трябва да бягам надалеч от тая кола.Купих рено 21 (пародия на автомобил) и в първите 24 часа нямаше проблем,после на два пъти ражда и когато го оправих,спря да пали
Доколкото знам на туй дето се гледат КОКОшките в него се вика 'КОКОшарник' или накратко 'К*Рник', а щом колегата го смята за КУКУшарник може да е щото е много луда

- linkina
- Потребител
-
- Кара: ше m40b16,m10b16....а сега m20b20
- Мечтае да кара: e30 M3 EVO
Воденичаров написа:Мишу написа:linkina написа:Здравеите колеги (илибивши) кризата удари е30 си замина и с остатъка от парите трябваше да взема някво возило,и взех разбирасе но за жалост на втория ден разбрах че трябва да бягам надалеч от тая кола.Купих рено 21 (пародия на автомобил) и в първите 24 часа нямаше проблем,после на два пъти ражда и когато го оправих,спря да пали

lpu
12 мнения
• Страница 1 от 1