Обороти на празен ход?
Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори
9 мнения
• Страница 1 от 1
Обороти на празен ход?
Извинявам се предварително ако повтарям вече обсъждана тема, но аз поне след няколко часа търсене във форума не открих отговор на моя въпрос. А той е: Когато запаля моята 320-ка/при топъл двигател/ оборотите са около 900 за една-две секунди и после падат до 600 и остават така. Някой знае ли дали това са нормалните й обороти/на мен ми се струват ниски/ и дали трябва да се регулират по някакъв начин? Чувал съм, че оборотите се саморегулирали, но не знам дали е вярно.
P.S. Оборотите не се менят нагоре надолу, стабилни са, но на 600об/мин.
P.S. Оборотите не се менят нагоре надолу, стабилни са, но на 600об/мин.
- Dimitar
- старши ентусиаст
-
На 320-ката нормалните и обороти са 650, на 4-цилиндровите - 850. Естествено може малко да варират +-25-50.
Мерси, пич!
Dimitar написа:На 320-ката нормалните и обороти са 650, на 4-цилиндровите - 850. Естествено може малко да варират +-25-50.
Благодаря ти за бързия отговор. Аз я карам от една седмица тази машина и доста се чудех дали нещо не е наред с тези обороти.
- Alexi
- старши ентусиаст
-
- Кара: буретата да пресъхват
Dimitar написа:На 320-ката нормалните и обороти са 650
Всъщност по книжка са 730+/-30 .. но повечето оборотомери имат отклонение поне 100-200 оборота ,само диагностика казва колко са всъщност

- krika
- ...и то хидравличен :)
-
- Кара: джата
- Мечтае да кара: на Ринга
- Детайли за колата: Двете 2и2ки
Така са и при мен......кат я зех са насрах ако няма оборотомер нинаеш дали бачка......приди тва имах М10 

Die Neue Klasse ---> http://www.youtube.com/watch?v=dU7hAq7vmwA ---- http://www.formula1.bg ----
9 мнения
• Страница 1 от 1