колеги помощ

3-та серия ('98-'05)

Модератори: mitaka7, ©, Dimitroff, Гецата, Технически модератори

Потребител
Аватар

колеги помощ

Мнение от XyJluo » 19 Юли 2009, 0:18

здравеите колеги не сам сигурен дали вапроса ми е за този раздел но ше опитам!зна4и карам БМВ 320д 99 год. декември месец реших да заменя оригиналното радио с сд с монитор и така смених го!говоря за радиото защото мисля 4е от там ми доиде проблема!и така смених радиото и вси4ко си варвешв добре!заминах на по4ивка в планината и там запо4наха проблемите- парво спря да ми от4ита на таблото когато вклу4а мига4ите и когато вклу4а на далги не ми от4иташе а си варвяха!после заминах за италия защото там работя и ми изгармя дизеловата помпа,ремонтираха ми я макар и да ми излезе доста скапо но няма зна4ение!и от там запо4наха големите проблеми когато отидох да взема колата от сервиза забелязах 4е не ми работят стаклата неможех да ги сваля а ток отиваше до бутоните,после видях 4е и 4иста4ките не работят и за капак на вси4ко и климатроника не работеше- с две думи колеги нищо не работи!ходих по доста сервизи тук в италия но неможаха дори да ми кажат какав е проблема!моля ви колеги ако някои може да ми помогне да пише,ще сам ви много благодарен!незнам как да реша проблема

Назад към E46