Проблем-bmw e46 320i
Модератори: mitaka7, ©, Dimitroff, Гецата, Технически модератори
11 мнения
• Страница 1 от 1
Проблем-bmw e46 320i
От няколко дни изтича течността от казанчето за миене на предното стъкло.При проверката се оказа,че течноста изтича от фабричен отвор над турбината на моторчето.Моля за съвет,има ли предпазна тапичка или турбината се е скапала. ?
Помогнете ми...
Незнам бе Братле не съм запознат Щото В момента искам да си купя
БМВ 320 Е46 и му е спукано казанчето на радиатора а ми много
харесва и се притеснявам собственика каза че е Фабричен дефект ВЪЗМОЖНОЛИ Е ? А иначе попринцип доволен ли си какъв е разхода на
гориво може ли да ми кажеш ....
харесва и се притеснявам собственика каза че е Фабричен дефект ВЪЗМОЖНОЛИ Е ? А иначе попринцип доволен ли си какъв е разхода на
гориво може ли да ми кажеш ....

gogoVski
- marto853.
- ентусиаст
-
- Кара: BMW E46 coupe 323ci
- Детайли за колата: Някво купе 2.5
Re: Помогнете ми...
gogovski написа:Незнам бе Братле не съм запознат Щото В момента искам да си купя
гориво може ли да ми кажеш ....![]()
Братле при мен няма такъв фабричен дефект на радиотора,незнам дали знаеш BMW e46 320i 150 коня,понякога имат проблем с прегряване.Дано проблема не е от там,иначе колата е перфектна,има всичко,което се желае.Разхода зимата е 13-13,5 , а лятото е 10-11 взависимост как караш.
Успех!
- unikalen88
- старши ентусиаст
-
- Кара: BMW 330cd
Re: Помогнете ми...
ivanovbg написа:gogovski написа:Незнам бе Братле не съм запознат Щото В момента искам да си купя
Братле при мен няма такъв фабричен дефект на радиотора,незнам дали знаеш BMW e46 320i 150 коня,понякога имат проблем с прегряване.Дано проблема не е от там,иначе колата е перфектна,има всичко,което се желае.Разхода зимата е 13-13,5 , а лятото е 10-11 взависимост как караш.
Успех!
gogovski написа:Незнам бе Братле не съм запознат Щото В момента искам да си купя
хахаха

- milennyc
-
-
- Кара: Другите да му завиждат.....
- Мечтае да кара: Самолет и Петролен танкер
- Детайли за колата: MNOGO BARZA
Добре че задните гуми не са по изтъркани от предните. Тогава пък много ще е дрифтирано
и проблем с дифа

- marto853.
- ентусиаст
-
аз бих я зел едно казанче е смешна работа ако ти харесва зимаи я добри коли са и харчат малко около 8 градско а изван градско може да падне много зависи от карането 

новият ми номер: 0877787835
- Alexi
- старши ентусиаст
-
- Кара: буретата да пресъхват
- motor
- младши ентусиаст
-
- Кара: back to diesel(Ld)
Преди време и моята течеше точно от тази дупка. Свалих го за оглед и неможах да си обясня какво е имало там. Реших да му тегля един изолирбанд ей-така за проба и така вече над година го пробвам без да има някакви последствия. Може би е имало няква гумена тапичка или нещо подобно което е паднало знам ли. някой със здраво да погледне и да каже.
БЯЛ ЛЯП И КОЛАТА ПО ИНЕРЦИЯ(НА ГАС)
- marto853.
- ентусиаст
-
колега alexi aз говоря за дизел а не за бензин помислих ,че и колегата е с дизел 

новият ми номер: 0877787835
11 мнения
• Страница 1 от 1