TUNING WORLD BODENSEE - Германия

Тук се дискутират срещите.

Модератори: mitaka7, Общи модератори

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от Loewe » 12 Май 2005, 12:19

Здравейте ентусиасти!
Аз съм от Карлсруе и също бих искал да доида. Проблема е, че все още нямам кола /БМВ/ :) За момента съм се разбрал с hemi, че ако ходи ще пътувам с него. Но ако все пак не стане, ще се радвам някой който е наблизо да ме вземе с него. Естествено ще се включа с пари за бензин ;)

bravo, ти с колко човека си в колата? Можеш ли евентуално да пътувам с теб ?
“M” stands for Motorsport. And there’s no question that these cars have racing in their blood.

Weißwurst-Fresser
Аватар
Кара: F40

Мнение от CheGevara » 12 Май 2005, 17:58

ако се добереш до Мюнхен, ще ти намера място в колата ...
ако трябва детската количка от багажника ще сваля :mhihi: :mhihi:

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от Loewe » 12 Май 2005, 19:50

Е то ако ще идвам до Мюнхен, аз направо там ще отида :lol:
“M” stands for Motorsport. And there’s no question that these cars have racing in their blood.

Weißwurst-Fresser
Аватар

Мнение от CheGevara » 13 Май 2005, 8:48

Loewe написа:Е то ако ще идвам до Мюнхен, аз направо там ще отида :lol:

ти си знаеш, засега остава да се ходи в СЪБОТА с евентуално преспиване (и напиване) вечерта и неделя АЗРАИЛ ще ни покаже потайностите на Констанц и Бодензее :mhihi:

къде ще се срещнем там ще го уточним до края на другата седмица!

некакви други мнения??

UFO Pilot
Аватар

Мнение от Azrail » 13 Май 2005, 13:21

CheGevara написа:
Loewe написа:Е то ако ще идвам до Мюнхен, аз направо там ще отида :lol:

ти си знаеш, засега остава да се ходи в СЪБОТА с евентуално преспиване (и напиване) вечерта и неделя АЗРАИЛ ще ни покаже потайностите на Констанц и Бодензее :mhihi:

къде ще се срещнем там ще го уточним до края на другата седмица!

некакви други мнения??

:yes: Грижи никви нямате, само трябва да уточним таксата за екскурзовод :mhihi:
MORE BEER!

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от Loewe » 13 Май 2005, 18:01

Пускам няколко линка за Ф 14 да види за Младежките хижи, макар че си мисля, че няма да има места

http://www.djh-ris.de/ris.php3?house1=000118&lang=E&st_house2=Y

http://www.jugendherberge.de/html/lvbkarte.jsp?ID=1

http://www.jugendherberge.de/html/jugendherbergen/individual_jh.jsp?IDJH=118[/url]

На първия е система за онлайн провекара за свободни места.
На втория е карта с вси1ки хижи в ДЕ.
На последния е адреса и данните на Хижата във Фридригсхафен.

младши ентусиаст
Аватар
Кара: E90LCI и E30 Cabrio

Мнение от Dr.Schnaps » 13 Май 2005, 23:03

Извинявам се 4е цяла седмица не пи6а. Сори.
Зна4и радвам се 4е се отзовават хора които досеа не познавах както дори такива от БГ.
Зна4и не6тата изглеждат явно горе долу така :arrow:
Деня в които 6те се ходи е Събота 28. Отворено е от 10 до 19 така 4е може да се види вси4ко дори ако пътуваме натам в събота сутринта.
За спане мисълта ни бе6е събота ве4ерта, но не съм сигурен 4е 6те стане защото о6те от сега няма места в Хербергетата където съм се обаждал.
Тук от изто4ната зона сме аз и 4еГевара+ семеиства. Нас ни 4акат около 200 км и 50 да вземеме Азраил. 6те сме с 2 коли... комбита искам да кажа. Грубо казано 3 4аса път.
В западната зона сте пове4е- hemi i co. + Loewe + bravo.
За колегата bravo неразбрах дали има кола?
Ако има то може тои да вземе Loewe по път.
Разтоянията при вас са напиасани отдолу, не са малки но сте си горе долу по път

Saarbrücken- Karlsruhe-142.84 km
Karlsruhe- Stuttgart- 74.52 km
Stuttgart-Friedrichshafen- 201.68 km

За bravo e наи тегаво с 420 км об6то... но 6те се реван6ираме за следва6тата сре6та.... може би в Фракфурт за ИАА ;)

Аз ги виждам така не6тата 4е в 10.30- 11.00 бих искал да съм ве4е вътре. Т.е. за на6та група тръгване около 8 4аса.... CheGuevara.... колега ти с бебетата може6 да апострофира6...аз за бебета освен за правенето друго не знам... така 4е ти кажи дали 8 е рано.

За другата група... ако мислите да успеете за този 4ас 6те се 4акаме отпред... ако не 6те направим сре6та вътре.

А за спането... аз все пове4е си мисля 4е маи няма да стане... 200 км ги караме без проблем... пък и аз не пия много много по принцип, други си имат жени с книжки, трети сте доста хора в колата все някои 6те е трезвен.. Само за bravo e малко ковти... но пък може тои да остане в едното място при Азраил например.

Казваите какво мислите по този план на деиствие.... и никои да не смее да се отказва заради ранното ставане :bang: :mhihi:

А към колегата F-14, 6те се радваме да се присъедини6 към нас.
Няма да е проблем да те вземем и върнем в Мюнхен. Ако приемем 4е кацне6 в петък и си тръгне6 в неделя мисля 4е с 30 Евро за хотел и 15 евро за дневни 6те се оправи6. Об6то около макс 150 Евро. Сори, но за спане освен за хотел друго не мога да ти предложа... 6тото студ град тука е с микро стаи4ки.
Ако о6те си навит, даи един БГ дома6ен телефон и 6те ти се обадя да говориме конкретно.

Аааааа и наи важното. Моя тел е 0179/7740174- Божидар, Home- 089/3846634
Даваите и вие някакви координати!!

ПП От 19 до 26 съм в БГ да карам Комбито 3а нов внос така 4е през това врем 6те съм зле откриваем!

UFO Pilot
Аватар

Мнение от Azrail » 14 Май 2005, 1:26

0160/90252814 - Азраил. Опа, ъъъ.. Слави :D
MORE BEER!

Weißwurst-Fresser
Аватар

Мнение от CheGevara » 14 Май 2005, 6:57

Dr.Schnaps написа:Аз ги виждам така не6тата 4е в 10.30- 11.00 бих искал да съм ве4е вътре. Т.е. за на6та група тръгване около 8 4аса.... CheGuevara.... колега ти с бебетата може6 да апострофира6...аз за бебета освен за правенето друго не знам... така 4е ти кажи дали 8 е рано.
....
А към колегата F-14, 6те се радваме да се присъедини6 към нас.
Няма да е проблем да те вземем и върнем в Мюнхен. Ако приемем 4е кацне6 в петък и си тръгне6 в неделя мисля 4е с 30 Евро за хотел и 15 евро за дневни 6те се оправи6. Об6то около макс 150 Евро. Сори, но за спане освен за хотел друго не мога да ти предложа... 6тото студ град тука е с микро стаи4ки.

"CheGuevara" е оригинала. Аз съм копието му - "CheGevara" :mhihi:
Аз бих предложил към 8 часа да сме вече към Landsberg ... явно не знаеш (по обясними причини :)) но ние с бебетата ставаме много по рано от отстаналия фолк :mhihi: в 6:30-7:00 часа моя будилник звъни по много особен начин (лошото е че не можеш да го спреш) :mhihi:

F-14 ако още си навит да идваш, ще ти намера къде да спиш (имам една 48 год. колежка-запазена, сингъл и нимфоманка) :mhihi: ако пък не ти става, ще те приюта при мене ... споко :mhihi:

Новини
Аватар

Мнение от Новини » 14 Май 2005, 14:28

Ей момчета и да снимате за да гледкаме тука снимки после ;)

ентусиаст
Аватар

Мнение от bravo » 14 Май 2005, 14:51

CheGevara написа:F-14 ако още си навит да идваш, ще ти намера къде да спиш (имам една 48 год. колежка-запазена, сингъл и нимфоманка) :mhihi: ако пък не ти става, ще те приюта при мене ... споко :mhihi:

ти откаде знаеш че е нимфоманка уе :mhihi:

Тои плана ви е железен НО . . .
Аз съм с кола да . По принцип АКО идваме ще тръгнем от тук 3-4 човека аз приятелката и двама приятели , колата е 4 местна и нали ме разбирате . Ако сме 3ма няма проблем да минем през Карлсруе .
По-големия проблем е , че ако няма дас е спи ние ще се откажем поради простата причина че ще ни престои 10 часа път общо . За нас най-големия проблем е този .
С CheGevara се чухме и на него му казах същото . Имах един вариант за спане , но той отпадна . Сега зяпам за хотели но за сега нищо.
Това е засега положението . :(
Най-мразя да съм прав!!!

UFO Pilot
Аватар

Мнение от Azrail » 14 Май 2005, 16:18

Около Фридрихсхафен има още един куп градчета с по 100 хотела всяко. 100% съм сигурен, че ще се намери по едно хотелче за джоба и вкуса на всеки. Ма... не ме гледайте мене, аз нямам време да се занимавам :mhihi:
MORE BEER!

ентусиаст
Аватар

Мнение от bravo » 14 Май 2005, 16:51

Добре де последно чегевара и компанията от Мюнхен няма да спят и си заминават в събота вечер така ли ?
Най-мразя да съм прав!!!

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от Loewe » 14 Май 2005, 18:50

Здравейте!
Аз уговарям тука да събера една група за една кола от Карлсруе и май за сега ще стане номера. Най-вероятно ще ходим в събота, тогава хората са свободни, пък и тогава ще е върха на шоуто. Мислим сутринта да пътуваме рано и вечерта да се прибираме. Спане няма къде да търсим, пък и хората си имат ангажименти. Ако се съберем група от Ка, няма да има нужда да пътувам с някого. В противен случай с hemi или bravo. Евентуално с този на който му е по-лесно.
Като има повече яснота по въпроса пак ще пиша.
А иначе за снимки ще си взема апарата, съмнявам се обаче, че 512 МБ ще стигнат, може да взема и един лаптоп да ги качвам на него като се напълни паметта на апарата :D
До скоро!

кандидат ентусиаст
Аватар

Някой зареждал ли е на тази бензиностанция?

Мнение от 5етко 5етицата » 16 Май 2005, 13:14

Някой зареждал ли е на тази бензиностанция :?: 8) :mhihi:
Вие нямате нужните права за да сваляте прикачени файлове.
Мерцедес е БМВ-то на пенсионера! http://www.blitz.bg/news/article/183677
BMW: "It's the impeccable choice for all who not only understand but care about what makes a good car great."

ПредишнаСледваща

Назад към Събори/Мероприятия