полигона в студенски е вече платен!?!?!?!
Модератор: Общи модератори
22 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2
полигона в студенски е вече платен!?!?!?!
полигона от тази седмица в ст.град си има вече вход 2 лв.
вчера лично с очите си го видях този ъпсурд...сигурно видяха (мутрите,баровците или незнам си кой)че се събират хора от различните форуми там, и някой да се попързалят(понеже няма такива големи пързалки като за нас а само за деца в парковете и градините и трябва да импровизираме
) имаше доста хорица събрани да протестират НОООО си имаше и 2 колици на СОТ които бяха и касиерки и охрана
по едно време се появи и едно е36 и май беше шефа който го раздаваше доста шевски
но като цяло си е голямо безобразие това.Възмутително

но като цяло си е голямо безобразие това.Възмутително
- dr-who
- ентусиаст
-
- Кара: E46 Touring 330xi
- Мечтае да кара: F10 M5

тези полигони не са ли общинска собственост?
или аз нещо съм се объркал???
това ми напомня как в Созопол мутрите зимат такса паркинг на скалите в стария град, а въобще не е техен и нямат това право, но хората са принудени от няколко дебеловрати пичове на влизане да оставят парички, а ако нещо изчезне от колата, споко те са се обадили на хората си да съобщят какво има в колата ти....
чудна работа

--
Powered by: Miller Performance
Revolutionary BMW Performance chips
--
--
- dr-who
- ентусиаст
-
- Кара: E46 Touring 330xi
- Мечтае да кара: F10 M5
ма аз се чуда защо сички ходите там
то там дупка до дупка, кратер до кратер, гаден асвалт, неравности глупости алабала..... пък и пари.... леле леле питай ме кога ще отида там

то там дупка до дупка, кратер до кратер, гаден асвалт, неравности глупости алабала..... пък и пари.... леле леле питай ме кога ще отида там

--
--
--
- XaMaB
- ентусиаст
-
- Кара: мел
- Мечтае да кара: танк
- 5етко 5етицата
- кандидат ентусиаст
-
А къде да ходим?
dr-who написа:ма аз се чуда защо сички ходите там
то там дупка до дупка, кратер до кратер, гаден асвалт, неравности глупости алабала..... пък и пари.... леле леле питай ме кога ще отида там![]()
![]()
![]()
![]()
А къде да ходим

Идеи за хубаво широко място?
Мерцедес е БМВ-то на пенсионера! http://www.blitz.bg/news/article/183677
BMW: "It's the impeccable choice for all who not only understand but care about what makes a good car great."
BMW: "It's the impeccable choice for all who not only understand but care about what makes a good car great."
ArthurDent от клуб Ситроен е снимал въпросния "вход" на разбития Полигон. Заради затварянето на Полигона от Тунинг форум промениха мястото на срещата на Тунинг генерацията, общината не можела да им даде разрешително за сбор там. По последни данни този полигон е собственост на НСА и не е даден на концесия, но явно някой се е докопал да си взима пари за вход. Като гледам, новия "стопанин" не се е засилил да хвърля нов асфалт там.
Снимка 1
Снимка 2 Червения джип в дясно на снимката, не ми прилича на автомобил на СОТ
Снимка 3

Снимка 1
Снимка 2 Червения джип в дясно на снимката, не ми прилича на автомобил на СОТ

Снимка 3
Да караш Peugeot е страст!
Днес и аз минах от там...и видях въпросния джип. Надявам се повече никой да не им стъпи на лунния кратер. Явно някой е решил, че може да направи нещо като "Божурище 2"...въпреки, че едното няма нищо общо с другото.
В БГ май останахме на всякъде без полигони за обучението на кандидат дривери...което си личи и по културата на карене в БГ.
Най-готиния бизнес в БГ е да държиш локва на границата...тия с този полигон се опитват да направят същото...както на локвата така и на полигона таксата е 2лв.
В БГ май останахме на всякъде без полигони за обучението на кандидат дривери...което си личи и по културата на карене в БГ.
Най-готиния бизнес в БГ е да държиш локва на границата...тия с този полигон се опитват да направят същото...както на локвата така и на полигона таксата е 2лв.

22 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2