За КАТ във в."24 часа"...
Модератор: Общи модератори
26 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2
- hangman
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: Z3 3.0
За КАТ във в."24 часа"...
Сигурно вече сте прочели водещото заглавие в днешния "24 часа". Мно-о-о-о-о-го лошо. Става въпрос, че ченгета под прикритие са направили постановка на КАТ-аджиите и от 37 случая, само в 4 не са им взели подкуп! Е сега ще почне едно писане на актове за всяко нарушение. Няма вече: "...'кво ша праиме сега?". 

- Cobra
- Turbo Pilot
-
- Кара: X5 F15 m50d,E30 TURBO
- Мечтае да кара: Това което си карам
- WeiSTD
- главен сектант :)
-
- Кара: E36 325i
- Детайли за колата: Септември 1991
M50B25 - Без VANOS
GAZ Gold Coilover Kit
Eibach 28мм Предна Стабилизираща Щанга
М3 Ево 20мм Задна Стабилизираща Щанга
325мм предни спирачки от Е46 330i
294мм задни спирачки от Е46 328i
Zimmermann Дискове, Carbone Lorraine накладки, Goodridge маркучета
Малкия написа:Аве ако трябва по банков път ще им ги превеждаме![]()
![]()

БИАД Авто-Пазар Тийм
You can take the people out of Bulgaria, but you can never take the Bulgarian out of people.
You can take the people out of Bulgaria, but you can never take the Bulgarian out of people.
- DILDO
- младши ентусиаст
-
- Кара: Е30;Е65
- Мечтае да кара: Е30

ако наистина радарите са такива може да поспрат малко рушветите
- Miler
-
Street Disorder Workshop
-
- ataman
- кандидат ентусиаст
-
Аз пък се кефя, че ще има ред(не се надявам много де). Предпочитам като съм карал бързо да ми напише акт отколкото някой без книжка с на тати колата вкарал 2 водки=повърнал 3 пъти да ме отнесе като свиня блажен вестник докато кротко си пресичам някоя уличка.
Това е като с алкохола...не искате никой пиян да ви утрепе, нали?
За мен поне няма разлика дали ще умра блъснат от пиян или блъснат от някой карал с 50км/ч над разумната скорост, защото имал 10 лв в джоба и решил, че е Бог и като куката няма да му пише акт значи моя живот струва 10 лв.
А'е ша им
мамата!
П.С. не, че аз съм най-големият светец, но като искате спрямо вас да са справедливи трябва и вие да сте така...абе дайте да прави к'вото може да се вкар амалко ред тука(в държавата).
Уж клуба подкрепя разни такива инициативи ама нека не е смао на думи.
Аз не искам заради 10лв да лежа в панделата нито под земята.
Това е като с алкохола...не искате никой пиян да ви утрепе, нали?
За мен поне няма разлика дали ще умра блъснат от пиян или блъснат от някой карал с 50км/ч над разумната скорост, защото имал 10 лв в джоба и решил, че е Бог и като куката няма да му пише акт значи моя живот струва 10 лв.
А'е ша им

П.С. не, че аз съм най-големият светец, но като искате спрямо вас да са справедливи трябва и вие да сте така...абе дайте да прави к'вото може да се вкар амалко ред тука(в държавата).
Уж клуба подкрепя разни такива инициативи ама нека не е смао на думи.
Аз не искам заради 10лв да лежа в панделата нито под земята.

- viper
- Crash Master
-
- Кара: '86 316; '89 520i
- Мечтае да кара: Е28 М5
ataman написа:...Аз пък се кефя, че ще има ред....
Аз пък не - защото при ограничение 50 на "България" искам да те видя как ще го спазваш

- SummonedToDIe
- старши ентусиаст
-
Доста отдавна имаше една "серия" от предаването по бТВ "Сблъсък" , в която темата беше за ограничението на скоростта по БГ пътищата! Там един пич каза, нещо, в което се убедих - от 100 ограничителни знака, само 1 е реален-и то по простата причина, че и да искаш да минеш с по-висока скорост няма как да стане, защото иначе си извън пътя! Е тва е според мен...
- DILDO
- младши ентусиаст
-
- Кара: Е30;Е65
- Мечтае да кара: Е30
zmej написа:По принцип наистина запаметяват радарите, но са ми казвали познати катаджии, че обикновено по няколко коли от засечените всеки ден ги пишат, че са "дипломатически", други че са избягали и т. н.
Така че си е до субективна преценка...
Ае да ти кажа май не е много субективна ,защото човека при който е отивал баща ми е братовчед на шефа на КАТ ...и той не могъл да го отърве.Явно доста са ги наплашили полицаите..но така е по добре.
- ataman
- кандидат ентусиаст
-
Ами не го спазвам когато няма куки. Не казвам,ч е ограниченията са реални, нито защитавам куките-мразя ги повече от вас И ИМЕННО ЗА ТОВА НЕ ИМ ДАВАМ ПАРИ!
- WeiSTD
- главен сектант :)
-
- Кара: E36 325i
- Детайли за колата: Септември 1991
M50B25 - Без VANOS
GAZ Gold Coilover Kit
Eibach 28мм Предна Стабилизираща Щанга
М3 Ево 20мм Задна Стабилизираща Щанга
325мм предни спирачки от Е46 330i
294мм задни спирачки от Е46 328i
Zimmermann Дискове, Carbone Lorraine накладки, Goodridge маркучета
Ми повечето знаци когато са слагани е имало само жигули и москвичи. За тогава са били много прави. Мене със Самара ме е страх да дигна над 100.
Но като минеш по същия път с истинска кола, просто е абсурдно да се кара с маркираната скорост.
Но като минеш по същия път с истинска кола, просто е абсурдно да се кара с маркираната скорост.
БИАД Авто-Пазар Тийм
26 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2