За КАТ във в."24 часа"...

Това е главният форум за дискусия на автомобилите с марка BMW и всичко друго от автомобилния свят, свързано с тях.

Модератор: Общи модератори

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: Z3 3.0

За КАТ във в."24 часа"...

Мнение от hangman » 12 Май 2005, 10:23

Сигурно вече сте прочели водещото заглавие в днешния "24 часа". Мно-о-о-о-о-го лошо. Става въпрос, че ченгета под прикритие са направили постановка на КАТ-аджиите и от 37 случая, само в 4 не са им взели подкуп! Е сега ще почне едно писане на актове за всяко нарушение. Няма вече: "...'кво ша праиме сега?". :roll:

Turbo Pilot
Аватар
Кара: X5 F15 m50d,E30 TURBO
Мечтае да кара: Това което си карам

Мнение от Cobra » 12 Май 2005, 10:31

А ще има по некъв друг начин ;)
Те тия гладни не остават айде моля ти се!

М40 Forever
Аватар
Кара: M

Мнение от Малкия » 12 Май 2005, 11:12

Аве ако трябва по банков път ще им ги превеждаме :lol: :lol: :mhihi:

главен сектант :)
Аватар
Кара: E36 325i
Детайли за колата: Септември 1991
M50B25 - Без VANOS
GAZ Gold Coilover Kit
Eibach 28мм Предна Стабилизираща Щанга
М3 Ево 20мм Задна Стабилизираща Щанга
325мм предни спирачки от Е46 330i
294мм задни спирачки от Е46 328i
Zimmermann Дискове, Carbone Lorraine накладки, Goodridge маркучета

Мнение от WeiSTD » 12 Май 2005, 12:10

Малкия написа:Аве ако трябва по банков път ще им ги превеждаме :lol: :lol: :mhihi:

:mhihi: :mhihi: If there's a will, there's a way.
БИАД Авто-Пазар Тийм

You can take the people out of Bulgaria, but you can never take the Bulgarian out of people.

младши ентусиаст
Аватар
Кара: Е30;Е65
Мечтае да кара: Е30

Мнение от DILDO » 12 Май 2005, 13:56

:OT: Снощи баща ми се прибра и каза че са му написали акт за превишена скорост ( ограничение 40 минал с 81...брат му мина с 110 де ама тва е друга история :mhihi: ) Понеже са били в патрулката не са го спрели. Когато е спрял на обекта е дошла патрулката и му казали...превишихте скоростта ала бала...Опитал да мине по тънката част ,но катаджиите му обяснили че радара запаметявал отчетената скорост :shock: и ги проверявали всеки ден к'во са засекли и к'во са писали.Та въпроса ми е - ушатите имат някви нови радари ...с цел да се следи кво се засича и колко акта се пишат или всичко тва е кьор фишек и са го метнали на джанката ?

ако наистина радарите са такива може да поспрат малко рушветите

Street Disorder Workshop
Street Disorder Workshop
Аватар

Мнение от Miler » 12 Май 2005, 14:30

да ти каа тои брат ми за това седя два месеца без книжка тъи че прави си изводите сам ;)
ИзображениеИзображение
E-21 Team Bulgaria
http://milerr.data.bg

Гост
Аватар

Мнение от Гост » 12 Май 2005, 14:40

може и да са го метнали .. знае ли се .. мен като ме спреха и им викам са ко пак ли ше ползваме жокери и обяснявам .. и тоя 1-ния вика са тфа сичко се чува по станцията и се запаметява и после ... и аз викам ми живи здрави па ше се опрайм некак си :mhihi: :mhihi: :mhihi:

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от ataman » 12 Май 2005, 14:40

Аз пък се кефя, че ще има ред(не се надявам много де). Предпочитам като съм карал бързо да ми напише акт отколкото някой без книжка с на тати колата вкарал 2 водки=повърнал 3 пъти да ме отнесе като свиня блажен вестник докато кротко си пресичам някоя уличка.
Това е като с алкохола...не искате никой пиян да ви утрепе, нали?
За мен поне няма разлика дали ще умра блъснат от пиян или блъснат от някой карал с 50км/ч над разумната скорост, защото имал 10 лв в джоба и решил, че е Бог и като куката няма да му пише акт значи моя живот струва 10 лв.
А'е ша им :censored: мамата!

П.С. не, че аз съм най-големият светец, но като искате спрямо вас да са справедливи трябва и вие да сте така...абе дайте да прави к'вото може да се вкар амалко ред тука(в държавата).
Уж клуба подкрепя разни такива инициативи ама нека не е смао на думи.
Аз не искам заради 10лв да лежа в панделата нито под земята. :maad:

ентусиаст
Аватар

Мнение от BadAngel » 12 Май 2005, 15:01

точно днеска се очудих как като ме спря един полицай и му казах, ако трябва да почерпя нещо той отказа и ме пусна.. интересни неща стават :)
No bling at the Ring

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от zmej » 12 Май 2005, 16:07

По принцип наистина запаметяват радарите, но са ми казвали познати катаджии, че обикновено по няколко коли от засечените всеки ден ги пишат, че са "дипломатически", други че са избягали и т. н.
Така че си е до субективна преценка...

Crash Master
Аватар
Кара: '86 316; '89 520i
Мечтае да кара: Е28 М5

Мнение от viper » 12 Май 2005, 16:07

ataman написа:...Аз пък се кефя, че ще има ред....

Аз пък не - защото при ограничение 50 на "България" искам да те видя как ще го спазваш :evil:

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от SummonedToDIe » 12 Май 2005, 16:15

Доста отдавна имаше една "серия" от предаването по бТВ "Сблъсък" , в която темата беше за ограничението на скоростта по БГ пътищата! Там един пич каза, нещо, в което се убедих - от 100 ограничителни знака, само 1 е реален-и то по простата причина, че и да искаш да минеш с по-висока скорост няма как да стане, защото иначе си извън пътя! Е тва е според мен...

младши ентусиаст
Аватар
Кара: Е30;Е65
Мечтае да кара: Е30

Мнение от DILDO » 12 Май 2005, 16:55

zmej написа:По принцип наистина запаметяват радарите, но са ми казвали познати катаджии, че обикновено по няколко коли от засечените всеки ден ги пишат, че са "дипломатически", други че са избягали и т. н.
Така че си е до субективна преценка...

Ае да ти кажа май не е много субективна ,защото човека при който е отивал баща ми е братовчед на шефа на КАТ ...и той не могъл да го отърве.Явно доста са ги наплашили полицаите..но така е по добре.

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от ataman » 12 Май 2005, 17:01

Ами не го спазвам когато няма куки. Не казвам,ч е ограниченията са реални, нито защитавам куките-мразя ги повече от вас И ИМЕННО ЗА ТОВА НЕ ИМ ДАВАМ ПАРИ!

главен сектант :)
Аватар
Кара: E36 325i
Детайли за колата: Септември 1991
M50B25 - Без VANOS
GAZ Gold Coilover Kit
Eibach 28мм Предна Стабилизираща Щанга
М3 Ево 20мм Задна Стабилизираща Щанга
325мм предни спирачки от Е46 330i
294мм задни спирачки от Е46 328i
Zimmermann Дискове, Carbone Lorraine накладки, Goodridge маркучета

Мнение от WeiSTD » 12 Май 2005, 17:33

Ми повечето знаци когато са слагани е имало само жигули и москвичи. За тогава са били много прави. Мене със Самара ме е страх да дигна над 100.

Но като минеш по същия път с истинска кола, просто е абсурдно да се кара с маркираната скорост.
БИАД Авто-Пазар Тийм

You can take the people out of Bulgaria, but you can never take the Bulgarian out of people.

Следваща

Назад към Основен Форум