стопена дюза на инжекциона?! мога ли да я ремонтирам +снимки
Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори
13 мнения
• Страница 1 от 1
стопена дюза на инжекциона?! мога ли да я ремонтирам +снимки
колеги тази стопената част на дязата може ли да се смени ? някой знае ли къде се продават такива части ? стопената : http://picbg.net/img.php?file=76453b15edc7c736.jpg ; здрава и стопена вижте разликата : http://picbg.net/img.php?file=154b567ab616a3cc.jpg
- ивчо3
- старши ентусиаст
-
- Кара: 318is, 1995 м42
Стопеното е инжектора на дюзата. На някои дюзи може да се смени само инжектора, за съжаление нямам информация къде точно ги правят. До сега не съм виждал дюзи с пластмасов накрайник на инжектора. Всички са с метален и той не прогаря. Колата на обикновена газова ли е? Щото ако е на бензин няма от какво да се стопят.
- mitkosulev
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: e46 320i
колега това стопеното държи уплатнението на на дюзата нищо повече
пробвал сам да сменям такова но при ваденето се чупи така че по добре иди до неква морга с един мултицет и си вземи друга 20-30 лв. е мисля ако не намериш пиши едно ЛС мисля че имам като твойта една
пробвал сам да сменям такова но при ваденето се чупи така че по добре иди до неква морга с един мултицет и си вземи друга 20-30 лв. е мисля ако не намериш пиши едно ЛС мисля че имам като твойта една
ами и аз се очудих , че е пластмасова . но вероятно е специален материал . иначе дюзата е от М40 1.6 I .ивчо3 написа:Стопеното е инжектора на дюзата. На някои дюзи може да се смени само инжектора, за съжаление нямам информация къде точно ги правят. До сега не съм виждал дюзи с пластмасов накрайник на инжектора. Всички са с метален и той не прогаря. Колата на обикновена газова ли е? Щото ако е на бензин няма от какво да се стопят.
- DS_87
- Потребител
-
- Кара: E36 318
колега наи добре отиди и си купи една дюза от някоя морга струва около 20-30 лева само трябва да внимаваш да не ти дадат от друг модел или за друга кобатура
Веднъж БМВ за винаги БМВ
- DS_87
- Потребител
-
- Кара: E36 318
като свалиш рейката се вадят на щипки са само трябва да внимаваш при вадене и слагане на рейката да не скъсаш гумените о-пръстени
Веднъж БМВ за винаги БМВ
- ImPoSsiBle
- Потребител
-
- Кара: s vratite
- Мечтае да кара: na tavan
- Детайли за колата: mazohist
и моите са така на 316ивчо3 написа:Стопеното е инжектора на дюзата. На някои дюзи може да се смени само инжектора, за съжаление нямам информация къде точно ги правят. До сега не съм виждал дюзи с пластмасов накрайник на инжектора. Всички са с метален и той не прогаря. Колата на обикновена газова ли е? Щото ако е на бензин няма от какво да се стопят.
13 мнения
• Страница 1 от 1