За колегите от Русе
Модератор: Общи модератори
41 мнения
• Страница 3 от 3 • 1, 2, 3
- RSxRacer
- вълкодав
-
- Кара: go na 3ki :)
Is написа:RSxRacer написа:
особенно от светофара на ОМВ здравец до Авко.Там всичко живо къпе с над 80.
Да не говорим за един сив форд мандео комби......че имам спомени и за дрифт със същият автомобил точно по същото трасе
![]()
А иначе по темата : камерата преди Две Могили , на Мидата работи , вервайте ми . Преди две седмици едно аверче си получи акта в къщи в комплект със снимките и т.н.
Дрифт из града никога пък камоли съм семейната рекликва... бъркаш се...
Миналата седмица и братовчеда си получил честитката от Мидата... За Международното обаче още несъм чул да са пратили на някого...
20 кинта Рушвет,50 кинта Бензин, 100 кинта Задни Гуми - Да си в www.BMWPower-bg.net БЕЗЦЕННО
www.bizzart.info

www.bizzart.info

- nabora
- младши ентусиаст
-
- Кара: 1987 e30
=
покрай мидата радара ми е безмълвен;според мен тоя радар (не ви ли прили4а на къщи4ка за птици)не функционира все още;а по пътя рс-бяла има астра маг.п. със сф номер която снима и винаги кара бавно и радара ми я заси4а
Re: =
vlado1976 написа:според мен тоя радар (не ви ли прили4а на къщи4ка за птици)не функционира все още
Is написа:А иначе по темата : камерата преди Две Могили , на Мидата работи , вервайте ми . Преди две седмици едно аверче си получи акта в къщи в комплект със снимките и т.н.
RSxRacer написа:Миналата седмица и братовчеда си получил честитката от Мидата... За Международното обаче още несъм чул да са пратили на някого...
Дали не работи....

П.С. Нещо не разбрах каква точно е била астрата ? Много съкращения

=
маг.п.=магистрална полиция със софийски номер;на таблото е монтирана камерата и радара . движат бавно и търсят спонсори 

vlado1976 написа:маг.п.=магистрална полиция със софийски номер;на таблото е монтирана камерата и радара . движат бавно и търсят спонсори
А, така съм по-съгласен вече

П.С. "Тия" имат ли намерение да променят ограничението по международното или ич

- RSxRacer
- вълкодав
-
uCnaHeTcA написа:vlado1976 написа:маг.п.=магистрална полиция със софийски номер;на таблото е монтирана камерата и радара . движат бавно и търсят спонсори
А, така съм по-съгласен вечеПървоначално си помислих , че е астра с маг.п. , т.е. астра с магическа пръчица, та за тва бе нужно, да разясниш
Не, че камерите и радарите не са магически пръчици за пари де , ама... тва е друга тема...
![]()
П.С. "Тия" имат ли намерение да променят ограничението по международното или ич![]()
въпросната астра е с червени светлини долу на бронята...
20 кинта Рушвет,50 кинта Бензин, 100 кинта Задни Гуми - Да си в www.BMWPower-bg.net БЕЗЦЕННО
www.bizzart.info

www.bizzart.info

RSxRacer написа:uCnaHeTcA написа:vlado1976 написа:маг.п.=магистрална полиция със софийски номер;на таблото е монтирана камерата и радара . движат бавно и търсят спонсори
А, така съм по-съгласен вечеПървоначално си помислих , че е астра с маг.п. , т.е. астра с магическа пръчица, та за тва бе нужно, да разясниш
Не, че камерите и радарите не са магически пръчици за пари де , ама... тва е друга тема...
![]()
П.С. "Тия" имат ли намерение да променят ограничението по международното или ич![]()
то4но тя е
- RSxRacer
- вълкодав
-
vlado1976 написа:RSxRacer написа:uCnaHeTcA написа:vlado1976 написа:маг.п.=магистрална полиция със софийски номер;на таблото е монтирана камерата и радара . движат бавно и търсят спонсори
![]()
то4но тя е
дам

www.bizzart.info

www.bizzart.info

Това е интересен въпрос, дали радар-детекторите ще ги ловят тия камери, защото, ако не - лошо! Моят никога не ги е засичал и това малко ме притеснява, защото дори да се включват само, ако хванат нарушител, все някой около мен, ще е карал с превишена скорост, а това не се е случвало
Също така не съм видял нито един знак за радар, преди изброените в темата камери, което също е доста педерастко, ама то от куки какво друго да очакваш ... 

_!_
- cvetelin
- Потребител
-
- Кара: компот с палатка :)
какво не ви харесва знак "Камера" си има ... и той е с червено кръгче и в него пише 60....
като го спазиш няя имаш пролеми с камерата ...
като го спазиш няя имаш пролеми с камерата ...

41 мнения
• Страница 3 от 3 • 1, 2, 3