За колегите от Русе

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

вълкодав
Аватар
Кара: go na 3ki :)

Мнение от RSxRacer » 13 Юли 2009, 17:53

Is написа:
RSxRacer написа:
особенно от светофара на ОМВ здравец до Авко.Там всичко живо къпе с над 80.

Да не говорим за един сив форд мандео комби... :1: ...че имам спомени и за дрифт със същият автомобил точно по същото трасе :smoke:

А иначе по темата : камерата преди Две Могили , на Мидата работи , вервайте ми . Преди две седмици едно аверче си получи акта в къщи в комплект със снимките и т.н.

Дрифт из града никога пък камоли съм семейната рекликва... бъркаш се...

Миналата седмица и братовчеда си получил честитката от Мидата... За Международното обаче още несъм чул да са пратили на някого...
20 кинта Рушвет,50 кинта Бензин, 100 кинта Задни Гуми - Да си в www.BMWPower-bg.net БЕЗЦЕННО
www.bizzart.info
Изображение
Изображение

младши ентусиаст
Аватар
Кара: 1987 e30

Мнение от nabora » 13 Юли 2009, 18:54

А радарите ви пищят ли от тези камери?

Потребител
Аватар
Кара: x5 f15

=

Мнение от vlado1976 » 13 Юли 2009, 19:24

покрай мидата радара ми е безмълвен;според мен тоя радар (не ви ли прили4а на къщи4ка за птици)не функционира все още;а по пътя рс-бяла има астра маг.п. със сф номер която снима и винаги кара бавно и радара ми я заси4а

старши ентусиаст
Аватар

Re: =

Мнение от uCnaHeTcA » 13 Юли 2009, 20:08

vlado1976 написа:според мен тоя радар (не ви ли прили4а на къщи4ка за птици)не функционира все още

Is написа:А иначе по темата : камерата преди Две Могили , на Мидата работи , вервайте ми . Преди две седмици едно аверче си получи акта в къщи в комплект със снимките и т.н.

RSxRacer написа:Миналата седмица и братовчеда си получил честитката от Мидата... За Международното обаче още несъм чул да са пратили на някого...

Дали не работи.... :winky:
П.С. Нещо не разбрах каква точно е била астрата ? Много съкращения :mhihi: :winky:

Потребител
Аватар

=

Мнение от vlado1976 » 13 Юли 2009, 21:37

маг.п.=магистрална полиция със софийски номер;на таблото е монтирана камерата и радара . движат бавно и търсят спонсори :mhihi:

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от uCnaHeTcA » 13 Юли 2009, 21:47

vlado1976 написа:маг.п.=магистрална полиция със софийски номер;на таблото е монтирана камерата и радара . движат бавно и търсят спонсори :mhihi:

А, така съм по-съгласен вече :yes: Първоначално си помислих , че е астра с маг.п. , т.е. астра с магическа пръчица, та за тва бе нужно, да разясниш :mhihi: Не, че камерите и радарите не са магически пръчици за пари де , ама... тва е друга тема... :weed:
П.С. "Тия" имат ли намерение да променят ограничението по международното или ич :roll: :evil:

вълкодав
Аватар

Мнение от RSxRacer » 13 Юли 2009, 22:54

uCnaHeTcA написа:
vlado1976 написа:маг.п.=магистрална полиция със софийски номер;на таблото е монтирана камерата и радара . движат бавно и търсят спонсори :mhihi:

А, така съм по-съгласен вече :yes: Първоначално си помислих , че е астра с маг.п. , т.е. астра с магическа пръчица, та за тва бе нужно, да разясниш :mhihi: Не, че камерите и радарите не са магически пръчици за пари де , ама... тва е друга тема... :weed:
П.С. "Тия" имат ли намерение да променят ограничението по международното или ич :roll: :evil:

въпросната астра е с червени светлини долу на бронята...
20 кинта Рушвет,50 кинта Бензин, 100 кинта Задни Гуми - Да си в www.BMWPower-bg.net БЕЗЦЕННО
www.bizzart.info
Изображение
Изображение

Потребител
Аватар

Мнение от vlado1976 » 14 Юли 2009, 9:30

RSxRacer написа:
uCnaHeTcA написа:

то4но тя е

вълкодав
Аватар

Мнение от RSxRacer » 14 Юли 2009, 17:51

vlado1976 написа:
RSxRacer написа:
uCnaHeTcA написа:

то4но тя е

дам :)
www.bizzart.info
Изображение
Изображение

ентусиаст
Аватар

Мнение от Space » 14 Юли 2009, 21:01

Това е интересен въпрос, дали радар-детекторите ще ги ловят тия камери, защото, ако не - лошо! Моят никога не ги е засичал и това малко ме притеснява, защото дори да се включват само, ако хванат нарушител, все някой около мен, ще е карал с превишена скорост, а това не се е случвало :roll: Също така не съм видял нито един знак за радар, преди изброените в темата камери, което също е доста педерастко, ама то от куки какво друго да очакваш ... :confused:
_!_

Потребител
Аватар
Кара: компот с палатка :)

Мнение от cvetelin » 18 Юли 2009, 10:42

какво не ви харесва знак "Камера" си има ... и той е с червено кръгче и в него пише 60....
като го спазиш няя имаш пролеми с камерата ... :mhihi:

Предишна

Назад към Извън Темата