как мислите ... има ли смисъл ?
Модератор: Общи модератори
16 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2
как мислите ... има ли смисъл ?
Това тук е некаква машинка която се продава. Гледам я на картинката и се чудя дали въобще да ходя да я гледам. Собственика каза че няма усуквания по купето и че двигателя е здрав... ама знам ли.
То верно я малко трудно така да се каже, ама ми е интересно какви мнения ще изкажете. Ето ги и снимките:

То верно я малко трудно така да се каже, ама ми е интересно какви мнения ще изкажете. Ето ги и снимките:

- ///Явор
- Летящия холандец
-
- Кара: M3E30х2,M3E36х2,M3E92,M5E39х2 и др.
нищо и няма-2 шпакли кит и е кат нова

С ЧАТ НА Л.С. НЕ МИ СЕ ЗАНИМАВА Работно време 10:00-18:00 тел:0887616782
- rtzankov
- Ценко изложбения
-
- Кара: дългия да си плати входа !!!
Понеже имам "опит"
с подобен тип удари ... мога да ти кажа какво горе долу ще трябва да оправяш ...
Така като гледам тоя удар е бая по сериозен от моя ... очевидните неща ... предна броня, предна маска, бъбреци, стойка за бронята .. преден капак ..... радиотор(и за климатика ако има) ... от тоя удар мотора просто няма как да е непокътната (моя имаше невероятен късмет) .... ако има климатик 100% е счупена стойката която са захванати ролките за климатика ... има сгъване на роговете най-вероятно .. съсвем малко е .. не е сериозен проблем ... при удара по мотора ... той се е преместил наза .. от там се чупят ушите и тампните на мотора/скоростаната кутия .. погледни скоростния лост дали си е на място (съмнявам се) ... скъсани са ушите на който се закача ск. лост ... кардана може да се е изкривил ... отпред кормилната рейка 90% е заминала ... както и градата която е под мотора ... на която се захващат тампоните на самия мотор ! Най-вероятно ще имаш прблеми и с алтернатора ( тия работи ги казвам при полужение че мотора е здрав - а от снимките не личи да е здрав ... прилича на М42 ) ... от преместването на мотора се е преместил и деференцяла .. има 3 тампона които най вероятно са заминали .. може да са счупени и ушите на самия деференцял ! .... от това че мотора е мръднал назад .. се е ударл в коша .. или по-точно се е ударил точно в парното .. от удара 100% вентираторите (два са ) са се счупили ... има оправия само с ново парно !
П.С. Днес 320-ката пристигна в СФ
... покарах я от нас до гаража
... и пак ми се разтуптя сърцето от тия 6 цилиндъра
!!! Няма такъв кеф като шестима в редицаааа !
Живи и здрави може в четръвтак на Еко да дойда с нея 

Така като гледам тоя удар е бая по сериозен от моя ... очевидните неща ... предна броня, предна маска, бъбреци, стойка за бронята .. преден капак ..... радиотор(и за климатика ако има) ... от тоя удар мотора просто няма как да е непокътната (моя имаше невероятен късмет) .... ако има климатик 100% е счупена стойката която са захванати ролките за климатика ... има сгъване на роговете най-вероятно .. съсвем малко е .. не е сериозен проблем ... при удара по мотора ... той се е преместил наза .. от там се чупят ушите и тампните на мотора/скоростаната кутия .. погледни скоростния лост дали си е на място (съмнявам се) ... скъсани са ушите на който се закача ск. лост ... кардана може да се е изкривил ... отпред кормилната рейка 90% е заминала ... както и градата която е под мотора ... на която се захващат тампоните на самия мотор ! Най-вероятно ще имаш прблеми и с алтернатора ( тия работи ги казвам при полужение че мотора е здрав - а от снимките не личи да е здрав ... прилича на М42 ) ... от преместването на мотора се е преместил и деференцяла .. има 3 тампона които най вероятно са заминали .. може да са счупени и ушите на самия деференцял ! .... от това че мотора е мръднал назад .. се е ударл в коша .. или по-точно се е ударил точно в парното .. от удара 100% вентираторите (два са ) са се счупили ... има оправия само с ново парно !
П.С. Днес 320-ката пристигна в СФ

R.I.P Landikar
- Малкия
- М40 Forever
-
- Кара: M
Аве бате я по добре не се вкарваи в такова приклиучение тази кола кат гледам как е била заварена някаде неможе да няма някакви изкривявания
Моето мнение е да не се хвърляш в джаза

- WeiSTD
- главен сектант :)
-
- Кара: E36 325i
- Детайли за колата: Септември 1991
M50B25 - Без VANOS
GAZ Gold Coilover Kit
Eibach 28мм Предна Стабилизираща Щанга
М3 Ево 20мм Задна Стабилизираща Щанга
325мм предни спирачки от Е46 330i
294мм задни спирачки от Е46 328i
Zimmermann Дискове, Carbone Lorraine накладки, Goodridge маркучета
Брато, блъснатата кола си е блъсната.
То че може да се оправи, може, но никога няма да е същата. От такъв удар предницата няма оправяне.
То че може да се оправи, може, но никога няма да е същата. От такъв удар предницата няма оправяне.
БИАД Авто-Пазар Тийм
You can take the people out of Bulgaria, but you can never take the Bulgarian out of people.
You can take the people out of Bulgaria, but you can never take the Bulgarian out of people.
- Терзийски
-
поклонник на E36
-
- Местоположение: София, София, София, София, София, София, София, София, София, София:
- Кара: Mercedes, BMW, Subaro
- Cobra
- Turbo Pilot
-
- Кара: X5 F15 m50d,E30 TURBO
- Мечтае да кара: Това което си карам
- The Mravoiada
- младши ентусиаст
-
Марти, приятелю, аз имам ЦД чейнджър за 6 диска оригинален БМВ 

There are moments
when the only thing that stands still