Бмв 318i проблем -Ключ моля

3-та серия ('91-'98)

Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори

Потребител
Аватар

bmw

Мнение от ryderz » 12 Юли 2009, 12:46

виж свещи кабели мабели а у, гарнитурите данеса заминали, от някаде дане влиза въздух в двигателя....... от бензина неможе да е според мен! И много целувчици от мен колежке :P

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от metodi80 » 12 Юли 2009, 13:04

samata_prelest87 написа:Колеги и друг проблем,трудно пали..И най накрая когато вече запали и след 5-6 секунди гасне..И няма палене..Прекъсва яко..казваха ми,че това е от бензина било уж ... къде ли не зареждах пак същата работа..Става въпрос за сивата от личната ми галерия!

Щом свещите и кабелите са проверени..... Проверка на горивна помпа ,дюзи, налягане на горивна система - трябва да е около 3 бара, херметичност на горивна система (разните маркучи , притягащи скоби, тръби , трябва да се проверят... дане би да дърпа въздух от някъде ...).

Потребител
Аватар

Мнение от samata_prelest87 » 12 Юли 2009, 13:05

Мерси колега :uups:

старши ентусиаст
Аватар

Re: bmw

Мнение от metodi80 » 12 Юли 2009, 13:38

ryderz написа: Всичко избро и давай основен ремонт баткааас хахахахаха чули давай ......

Пич , виж сега не знам дали съм те разбрал правилно .... но аз казах ,какви са възможните причини за проблема , не съм изброил всичко , защото има още много , а само конкретно и точно , това което може да породи точно този проблем на колата .... От дистанция не може да се прецени точно проблема....за това казвам кое може да е причината .... Не се натягам (не ми е в природата..).Ако си се ядосал за нещо , не виждам за какво , ако има некви ядове , дай ще ги разрешиме на ЛС , за да не се зъбиме тука.... Добре си познаваме магарешкоя врачански манталитет , та нема проблем и да се позъбиме ако требва .... Ако пък всичко е точно , значи всичко е точно ... С готовност помагам на всеки , който има нужда още повече ако е от града ми....

Старши ентусиаст
Аватар
Кара: F11 535d, E84 2.3d

Мнение от vld » 12 Юли 2009, 15:04

:cop:
Какво направихте вие бре :shock:
Една мацка да ви напише нещо и веднага 4 страници спам :help:
Не забравяйте че все пак сме в технически форум!
Изображение

младши ентусиаст
Аватар
Кара: с превишена скорост

Мнение от BH5482BH » 12 Юли 2009, 15:09

Вярно е като го сменя е на 80% след като мина 10 000 и дойде време за смяна е на 50% това мисля ,че е нищо

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: ше e36 седан M43B18
Мечтае да кара: М5

Мнение от camburko » 12 Юли 2009, 18:28

еб.си и работата много меркалии в тоя форум бе :shock: , които иска да се запознае с колежката да пали към враца, какво си говорите тук
:winky: съжалявам за офф-а.
а сега по темата:колежке виж се с някои колега от враца да си каже и тои мнението, понеже предполагам всички съвети които ти дават не можеш да се справиш сама с изпълнението им. после бягай вече по майстори. ;)
Животът е като стълба в кокошкарник, къс и осран.
Изображение

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от bgmade » 12 Юли 2009, 18:42

Колежке,я отиди
в някой сервиз
и не се занимавай
с глупости...
8)
You'll Never Walk Alone!
Изображение
Изображение

Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Peugeot 307 HDI

Мнение от Kambe » 12 Юли 2009, 18:44

bgmade написа:Колежке,я отиди
в някой сервиз
и не се занимавай
с глупости...
8)

колега да не мислиш че в сервиза разбират повече отколкото някои от колегите тук във форума.. даже май наще разбират доста повече, аз даже съм възхитен от мненията на колегата от Враца, много компетентен ми се вижда, мисля че ще помогне
Изображение
Изображение

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от bgmade » 12 Юли 2009, 20:32

Сигурен съм,
че има колеги
разбиращи МНОГО,
но едва ли ще
могат да диагностицират
по описание дадено
в нет-а...
You'll Never Walk Alone!
Изображение
Изображение

Изображение

Потребител
Аватар

Мнение от samata_prelest87 » 12 Юли 2009, 21:11

Да благодаря ви колеги.Найстина колегата от Враца е много добричак..утре ще погледна сондата..на мнението сме,че е от нея..защото по аспуха има масло..И ще ви пиша пак ;)

ентусиаст
Аватар
Кара: BMW E39 520 I Touring
Детайли за колата: 2.2 i ; 170 PS ; 09.2003

Мнение от ned_gm28 » 12 Юли 2009, 23:23

samata_prelest87 написа:Да благодаря ви колеги.Найстина колегата от Враца е много добричак..утре ще погледна сондата..на мнението сме,че е от нея..защото по аспуха има масло..И ще ви пиша пак ;)

Интересно ми е да узная,какъв ще се окаже проблемът при теб!А относно Metodi 80,мога да кажа,че е един от колегите,чиито мнения има защо да се четат :yes: Поздрави :!:

Потребител
Аватар

Мнение от samata_prelest87 » 13 Юли 2009, 0:05

Да с него стигнахме до този извод..утре ще пиша пак..

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от metodi80 » 13 Юли 2009, 2:03

samata_prelest87 написа:Да с него стигнахме до този извод..утре ще пиша пак..

До изводи не сме стигнали (понеже не съм видял колата) ,но след като ми описа малко по-подробно поведението на автомобила, посъветвах колежката да дръпне релето на сондата , за да види дали ще има промяна в поведението на двигателя..... Според нея има стабилно "омазване" по ауспуха от масло и целия е в сажди , което на мен ми говори , че саждите са от детонаций в изпускателната система (признак за проблеми със сондата ) , а омазването с масло ..... оп почнах да разтягам локуми :uups: ....... то ще се види ...

Потребител
Аватар

Мнение от samata_prelest87 » 13 Юли 2009, 16:44

Специални благодарности на колегата metodi80,оказа се,че е от сондата..Проблемите ги няма..вече..засега..Да се надяваме и за напред..с течение на времето ще си проличи дали гори масло..Найстина благодаря на всички за съветите който ми дадохте.. :roll:

Предишна

Назад към E36