здраво Фолио
Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори
25 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2
- ned_gm28
- ентусиаст
-
- Кара: BMW E39 520 I Touring
- Детайли за колата: 2.2 i ; 170 PS ; 09.2003
Наистина,не съм очаквал едно фолио да придаде такава здравина на ено стъкло!А що се отнася до бабаитите от Голфа-не се притеснявай!Убеден съм,че с това поведение,много скоро ще си намерят майстора!Лично аз изобщо не съм тип,обичащ да създава проблеми,правейки се на бабаит с подобно селско поведение,но пък настъпи ли ме някой по подобен начин-жална му е майка
Особено ако някой преди малко ме е подразнил по някакъв начин и не съм с жената и детето.

- baitun
- ентусиаст
-
- Кара: БМВ Е36
- Мечтае да кара: Е46 М3
ако се интересуваш ще звьнна на един познат който е спец в занаята,но цените са му доста солени-от сорта на:
1.Задни врати 200 лева
2.Задни врати + задно стъкло-350лева
1.Задни врати 200 лева
2.Задни врати + задно стъкло-350лева
- CONAN
- 8910 фен
-
- Кара: 01`530i touring
CONAN написа:Газов пищов със стоп патрон,идеално решение за нагли голфаджий.
И кво праим с тоя газеняк?С газеняка на кръста вече ставаме бесмъртни,вадиме го на наглия голфаджия да види какъв мъж съм и отсреща пенсиониран шапкар със зъл макаров те подкарва.Аре стига сте се правили на командоси.Не разбрахте ли ,че газовия пистолет е най опасен за вашето здраве ,при положение ,че всеки 10-ти е въоражен с боен.

- Батька Махно
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: БМВ 320 купе , 94
ре
Конан,как така стоппатрон минава през цевта-в която има набит клин-на газов пистолет?И какъв калибър е тоя патрон?Да не говориш за така наречените змийски патрони?
Бог създаде ВМW, а хората-всичко останало!
- CONAN
- 8910 фен
-
- Кара: 01`530i touring
Re: ре
Батька Махно написа:Конан,как така стоппатрон минава през цевта-в която има набит клин-на газов пистолет?И какъв калибър е тоя патрон?Да не говориш за така наречените змийски патрони?
На газовия пистолет се слага накрайник като за изстрелване на ракети(може и да е същия

http://www.molot.biz/product/tt.php

но незнам дали са разрешени за свободно носене или се изисква разррешително.Не казвам,че оръжието е начина за излизане от разправий или ,че варианта ,който аз съм предложил е най удачния но в случая ,който описа колегата е за предпочитане.Не съм експерт по оръжията така ,че да не прерастне темата в оръжеен спор, просто исках да бъда полезен.
- Батька Махно
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: БМВ 320 купе , 94
25 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2