DEPO ili INPRO

3-та серия ('91-'98)

Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори

старши ентусиаст
Аватар
Кара: '94 Opel Corsa B

Мнение от стан » 10 Юли 2009, 15:13

sonny написа:По-добре събери още парички и си вземи Хелла селис. Никелираните са доста по-евтини от ечрната бленда, после идваш при мен и стават с черна бленда и допълнителен тунинг си готов.

Ей това е най-добрия вариант :)

Старши ентусиаст
Аватар
Кара: F11 535d, E84 2.3d

Мнение от vld » 10 Юли 2009, 16:43

PNR написа:добр де колеги защот отлкова пъти всички споменахте че DEPO се доближава до оригиналната визия на фара като не е така InPro о многократно пъти се доближва
първо няма оригинален фар без стъклото опреде и така както е на ДЕПО а ИнПрото е същия като оригиналния но има ангелски очи
в стъклото което седи пред рефлектора и зад предното стъкло има отлети заводски ангелски очи докато на Депо е по съвсем друг начин там е направено като фаровете на по новите мондели в смусъл само рефлектор ангелски очи и лупа англески очи
Според мен Инпрото е стотици пъти по близко до истинския отколкото ДЕПО :evil:

Аз пък немога да разбера като се гони ефект на фар с ангелски очи ,защо изобщо споменаваш оем фара на Е36?
Тук целта е да е красиво, а не да изглежда сток :idea:
Ако трябва да е сток по добре изобщо да не се сменяват фаровете.
Ше ме извинявате , ма инпрото не постига желания ефект, ццлф да не говориме, те са още по грозни :confused:

Хелата е качествана, но за сметка на това е скъпа :mhihi:

А павка аз от както видях твоето инпро на какво прилича :shock: , това за фар не го броя въобще.
Бахти 500лв. за тоя наилон направо е най-лошата инвестиция която може да се направи :help:
Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Всичко що е BMW , баничарки
Мечтае да кара: M1

Мнение от laviatan » 10 Юли 2009, 17:25

С DEPO съм вече 2-ра година с очички. Е не е мръднал тоя фар-не ми се поти,стъкло си е а не пласмаса!
И стои в пъти по-добре от другия претендент! ;)
Относно хелата-тук няма какво въобще да се обсъжда...
AUTO MOTOR PARTS GROUP LTD
Фирмата е специализирана за марката BMW .
ПОРЪЧКА НА ОЕМ ЧАСТИ ОТ БМВ ГРУП. ГОЛЯМА НАЛИЧНОСТ НА СКЛАД.
КАЧЕСТВО, КОРЕКТНОСТ, БЪРЗИНА - ВСИЧКО ЗА БМВ НА ЕДНО МЯСТО !

Обекти: Магазин и склад - София ул. Антим I 61 / склад ул. Антим I 63
ОБЯВИ В БМВ ФОРУМ : ЛИНК 1 / ЛИНК 2
Проверка история автомобил: http://www.automotorpartsgroup.bg/
Тел.: 0700 70 775
Facebook: https://www.facebook.com/AutoMotorPartsGroupLTD
E-mail: sales@automotorpartsgroup.bg
Понеделник - Петък от 9,30-17,30 часа / Събота от 10,00-14,00 часа

Аватар
Кара: със спомени

Мнение от sonny » 10 Юли 2009, 17:32

Само да ви светна в една далаверка. Инпрото всъщност си е чисто депо със сменени вътрешни стъкла. И то лошото е, че вътрешните стъкла са пластмасови, и като туриш крушка по-силна от 5 вата стклтоо се свлича кат мед по лъжица. Депото е от една страна готино от друга гадно. Аз не бих си сложил депо, не бих си сложил и инпро, не бих си турил и ЦЦФЛ. Всичкит ес агадни. Селиса е фара, бая време чаках докато ми кацне и неща и да виждам друг фар. Вярно е, че е скъпичък, но е супер красив фар. а и реално инпрото и депото са по 500лв комплекта, никелираната хелба е 800, черната май беше 1400. От никелирана я правя черна, правя черна и лупата и сивата част на ейнджъла го правя черен, нямам пропуск, нямам обелено. На иво са на почти две години фаровете, мойте и те вече колко време. така, че чиста работа. Нямам снимка на мойте фарове да видиш как изглеждат.

Старши ентусиаст
Аватар
Кара: F11 535d, E84 2.3d

Мнение от vld » 10 Юли 2009, 17:41

sonny написа:Само да ви светна в една далаверка. Инпрото всъщност си е чисто депо със сменени вътрешни стъкла. И то лошото е, че вътрешните стъкла са пластмасови, и като туриш крушка по-силна от 5 вата стклтоо се свлича кат мед по лъжица. Депото е от една страна готино от друга гадно. Аз не бих си сложил депо, не бих си сложил и инпро, не бих си турил и ЦЦФЛ. Всичкит ес агадни. Селиса е фара, бая време чаках докато ми кацне и неща и да виждам друг фар. Вярно е, че е скъпичък, но е супер красив фар. а и реално инпрото и депото са по 500лв комплекта, никелираната хелба е 800, черната май беше 1400. От никелирана я правя черна, правя черна и лупата и сивата част на ейнджъла го правя черен, нямам пропуск, нямам обелено. На иво са на почти две години фаровете, мойте и те вече колко време. така, че чиста работа. Нямам снимка на мойте фарове да видиш как изглеждат.

Toчно това имах в предвид за инпрото, което си написал е 100% истина.
А за хелата, няма спор.
А нейните рингове с какви кришки са?
могат ли да светят жълто?
Изображение

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от metodi80 » 10 Юли 2009, 18:15

Аз съм с ДЕПО (след като ми счупиха оригиналните ЗКВ :(). Купих ги преди около 9 месеца.Мога смело да заявя , че тези фарове са перфектни (поне моите ) - не се потят ИЗОБЩО , светят супер , машинките от оригиналните фарове си пасната перфектно , самите фарове паснаха добре на колата, цената им не беше висока (мисля около 300 лв за двата) ..... С една дума ДОВОЛЕН съм !

старши ентусиаст
Аватар
Кара: турбо бмв

Мнение от bum_bum » 10 Юли 2009, 18:45

ПФФФФФФФ аз през цялото време си мисля за FK, като говоря за Ин Про :mrgreen:
Т.е Депо = Ин Про в друга кутия. ФК= малко по-добре, а Хела Селис= супер гъзария :mrgreen:
Изображение

ентусиаст
Аватар
Кара: '07 E91 335i

Мнение от Maverick_VS » 10 Юли 2009, 20:28

Google-нах хелата, че не знаех какви са - е какво толкова ги харесвате :shock: - с тия малки рингове за мен поне изглежда отврат :confused: ! Сега вече като качество не споря изобщо - сигурно е най-добрият фар :roll: ;)!

Моля някой с тях да даде реална снимка - сега тъкмо е привечер - може пък и да съм се заблудил, но наистина се заинтригувах ;)!

старши ентусиаст
Аватар
Кара: '94 Opel Corsa B

Мнение от стан » 10 Юли 2009, 23:14

На живо изглеждат невероятно, ама на сток предница ще стоят леко глупаво, вътре чупките на блендата сякаш са правени специално да са в тон с М-бронята

младши ентусиаст
Аватар
Кара: ше: '95 E36 M43B18 Lim
Мечтае да кара: //M Power :)

Мнение от nelim » 10 Юли 2009, 23:44

Ето малко снимки от мен.

http://nelim.netguard.bg/BMW-DEPO/

Който му се разглежда :)

Аз съм доволен как светят - пък и от подарък немога да се оплача.

Мойте оригиналните бяха пожълтели много - на една снимка ги има..

Качеството на снимките е малко лошо щото са правени с телефон.. ама горе долу за тези който се чудят кво да купят ще предобият представа.
Изображение

Аватар

Мнение от sonny » 11 Юли 2009, 0:16

Ето снимки на селиса, но е отдалеч, нямам по-близка
Изображение
ето снимка на никелирания селис
Изображение

ето ти снимка на чисто ново депо с ейнджъл айс
Изображение

и една позьорска снимка с кофти качество.
Изображение Изображение

Потребител
Аватар
Кара: e46 320d 2005

Мнение от kikachu » 11 Юли 2009, 22:57

Колеги, много благодаря за съветите и мненията! Аз вече се спрях на депото. Честно казано, освен вашите мнения надделя и цената. вече си ги взех и утре ще ги монтирам

младши ентусиаст
Аватар
Кара: BMW e36 318is COUPE M42

Мнение от PNR » 11 Юли 2009, 23:43

kikachu написа:Колеги, много благодаря за съветите и мненията! Аз вече се спрях на депото. Честно казано, освен вашите мнения надделя и цената. вече си ги взех и утре ще ги монтирам

честито и със здраве да изкарат мн мн и да нямаш никви проблеми и грижи с тях ;)
PNR@abv.bg
София
0888779546

Аватар

Мнение от sonny » 11 Юли 2009, 23:54

Ако те дразни многото безсмислен никел по тях, може да се тунинговат ;)

Предишна

Назад към E36