някой нaмерил ли е тоя смотан лентов кабел
Модератор: Технически модератори
- golov_bg
- ентусиаст
-
- Кара: Е38-ца
- crazy_d
- младши ентусиаст
-
- Кара: e34
- Мечтае да кара: BMWта
- Детайли за колата: хубавелка
Каква е тая калаена паста и има ли друго наименование,в три магазина за електроника ходих а не са и чували за такова нещо? 

- Vasko
- ентусиаст
-
- Кара: Е34 /Е39 дизел, Е46-автомат,Е60-530
- Мечтае да кара: Да се разхожда пеша
Аз не разбрах в крайна сметка - намерихте ли решение за тези пиксели или не? Изчетох всички мнения и пак не разбрах. Ако има решение наистина го споделете ,защото все пак идва лято и не ми се иска като миналото лято да ставам рано докато още не е напекло слънцето и се гледат пикселите за да може да си засичам дневните километрите ...
Чакам някой да се похвали който наистина е успял да го направи както трябва. Поздрави !
Чакам някой да се похвали който наистина е успял да го направи както трябва. Поздрави !
- crazy_d
- младши ентусиаст
-
- Кара: e34
- Мечтае да кара: BMWта
- Детайли за колата: хубавелка
sineok_pi4_ написа:Аз не разбрах в крайна сметка - намерихте ли решение за тези пиксели или не? Изчетох всички мнения и пак не разбрах. Ако има решение наистина го споделете ,защото все пак идва лято и не ми се иска като миналото лято да ставам рано докато още не е напекло слънцето и се гледат пикселите за да може да си засичам дневните километрите ...
До колкото знам няма такива които са успели!

Аз лично два пъти се борих с таблото на Е34 и не направих нищо
На Е39 пропуснах упражненията с рзглобяване - мамата - сглобяване - пак мамата и т.н. и си купих направо ново
Вижте тук колега от Пловдив каква оферта дава за Е39, но до колкото виждам без развитие по темата (за резултат да не говорим)
http://www.bmwpower-bg.net/forums/viewt ... 1%E5%EB%E8
На Е39 пропуснах упражненията с рзглобяване - мамата - сглобяване - пак мамата и т.н. и си купих направо ново
Вижте тук колега от Пловдив каква оферта дава за Е39, но до колкото виждам без развитие по темата (за резултат да не говорим)
- georgipass
- младши ентусиаст
-
- Кара: E38 M62B44TU
- Мечтае да кара: Сбъднах си мечтата
- Детайли за колата: DF85926
Хмм, пак не става ясно колегата golov_bg дали е сменял лентовия кабел, а колеги на Е36 не е ли на същия принцип с лентов кабел, защо там 1 не съм видял да има проблем 

- Zubcho
- старши ентусиаст
-
- Кара: Кенеф за великани
- Мечтае да кара: Alpina B10 biturbo
Аре бре кой ще върне усмивката на лицето ми като ми оправи таблото? Вече ми писна да гледам настрани километража и на коя скорост ми е автомата.
Пийте си редовно хапчетата от сушени жаби и карайте внимателно по острите завои, че да не ви се подострят колите.
Аз карам според ЗЗдП, и спазвам ограничението на скоростта, а ти?
- IAV
- младши ентусиаст
-
- Кара: E39 528iA
Zubcho написа:Аре бре кой ще върне усмивката на лицето ми като ми оправи таблото? Вече ми писна да гледам настрани километража и на коя скорост ми е автомата.
Колега чух но само чух че в София някъде некви пичове по централните квартали ги омагьосвали наще табла и ставали като нови!Но още не съм разбрал къде са само ми споменаха едни автоджамбази!
- Sesko
- ентусиаст
-
- Кара: е60 525 x-drive
- Мечтае да кара: M6
tsb_bg написа:Аз лично два пъти се борих с таблото на Е34 и не направих нищо
колега точно в тая тема колегата mad_presley е писал , че е решил проблема със смяна на лентовия кабел , както и още един колега с е39

- chiptuning
- Потребител
-
- Кара: к'вот има !
поправял сам над 20 подобни табла ако някои се интересува може да драсне лс.
скъпо платен безделник !
- golov_bg
- ентусиаст
-
- Кара: Е38-ца
моето работи 1 месец и пак стана същото затова не съм го описал подробно,за да не се случи и с други колеги иначе сега съм замислил и този път няма начин да не стане,ако стане и снимки ще има?
а колега ти на кои си оправял на е39 или на е34 щото разликата е огромна,е39 е с кабел като на елка,а е34 е с хартиен кабел сграфитни пътища??
а колега ти на кои си оправял на е39 или на е34 щото разликата е огромна,е39 е с кабел като на елка,а е34 е с хартиен кабел сграфитни пътища??
Dirty Hands are a Sign of Clean Money
- ///peter
- старши ентусиаст
-
- Кара: Жи55АЕМЖИ
- Мечтае да кара: 911 turbo
- Детайли за колата: 630cc - injectors
HX52 Holset
MS 1 Extra - ECU
Inovate wide band
chiptuning написа:говорим за всякакви табла с лентови кабели
Ако не е комерс това мнение, може да опишеш тук все пак...
- Zubcho
- старши ентусиаст
-
- Кара: Кенеф за великани
- Мечтае да кара: Alpina B10 biturbo
chiptuning написа:говорим за всякакви табла с лентови кабели
Ами дай си някакви данни да ти се обадя и да ми оправиш таблото.
Пийте си редовно хапчетата от сушени жаби и карайте внимателно по острите завои, че да не ви се подострят колите.