DEPO ili INPRO
Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори
29 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2
- kikachu
- Потребител
-
- Кара: e46 320d 2005
DEPO ili INPRO
Ще си взимам фарове с АЕ и съм се спрял на две марки : депо и инпро. Моля за съвет кой от двата модела свети по добре и е по надежден. Все пак не са малко парички и искам да взема правилното решение. Ще съм ви много благодарен ако ме ориентирате към кои да се насоча.
- fedoracore
- старши ентусиаст
-
- kikachu
- Потребител
-
- Кара: e46 320d 2005
- bum_bum
- старши ентусиаст
-
- Кара: турбо бмв
- vld
- Старши ентусиаст
-
- Кара: F11 535d, E84 2.3d
Депото е по красиво и е най-близко до ОЕМ визията на оригиналните БМВ фарове на новите модели.
Като качество на изработка незнам как е, но инпрото не е нищо особенно, доста по зле е от оригиналните БМВ фарове, та ако и депото е със сходно качество на изработка, определено ще е по добрия избор
Като качество на изработка незнам как е, но инпрото не е нищо особенно, доста по зле е от оригиналните БМВ фарове, та ако и депото е със сходно качество на изработка, определено ще е по добрия избор

- bum_bum
- старши ентусиаст
-
- Кара: турбо бмв
- PNR
- младши ентусиаст
-
- Кара: BMW e36 318is COUPE M42
- kik_777
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: ше Е36-ци
- Мечтае да кара: e30-ка
in pro е твоя фар колега 

*93 Е36-coupe 318is... *95 E36-coupe 320i... *96 E36-coupe 320i... *97 E36-sedan 320i...

- Akyosev
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: F11 535D, E39 M5 99,E36 328is '97
- Мечтае да кара: E46 M3 Csl
- Детайли за колата: IS с присадено сърце, конита-монита и т.н. :)
- nelim
- младши ентусиаст
-
- Кара: ше: '95 E36 M43B18 Lim
- Мечтае да кара: //M Power :)
И аз съм с ДЕПО, подариха ми ги тази година и съм доволен, светят добре, визията им е супер.
Обаче и аз като колегата неможах да сложа машинките от ОЕМ фаровете, идват малко по-дълги.
Не съм си играл но с малко донастройка ще станат.
Иначе - впечетления от Ин.Про нямам, ама от ДЕПО съм си доволен, светят добре и визията им е много близка до ОЕМ БМВ фарчета.
Тука според мен въпроса е на личен избор
Обаче и аз като колегата неможах да сложа машинките от ОЕМ фаровете, идват малко по-дълги.
Не съм си играл но с малко донастройка ще станат.
Иначе - впечетления от Ин.Про нямам, ама от ДЕПО съм си доволен, светят добре и визията им е много близка до ОЕМ БМВ фарчета.

Тука според мен въпроса е на личен избор

- spower
- старши ентусиаст
-
- Кара: любимата ни марка да е първа ;)
- Мечтае да кара: римска колесница с М-пакет ;)
пробвах депо и да ти кажа не съм доволен особенно оригиналния фар си е най добре депото бях го разглобил за да мога да настроя лъча на свтлината подлагах шайби и измъчена работа, накрая стана ама ... с една дума не ти го пропоръчвам нека колегите да кажат как са Инпро може да са по добри.....
Плей листа с видеа за ремонт на BMW Х3 F25:
https://www.youtube.com/playlist?list=P ... A1PWE6WpJt

- PNR
- младши ентусиаст
-
- Кара: BMW e36 318is COUPE M42
добр де колеги защот отлкова пъти всички споменахте че DEPO се доближава до оригиналната визия на фара като не е така InPro о многократно пъти се доближва
първо няма оригинален фар без стъклото опреде и така както е на ДЕПО а ИнПрото е същия като оригиналния но има ангелски очи
в стъклото което седи пред рефлектора и зад предното стъкло има отлети заводски ангелски очи докато на Депо е по съвсем друг начин там е направено като фаровете на по новите мондели в смусъл само рефлектор ангелски очи и лупа англески очи
Според мен Инпрото е стотици пъти по близко до истинския отколкото ДЕПО
първо няма оригинален фар без стъклото опреде и така както е на ДЕПО а ИнПрото е същия като оригиналния но има ангелски очи
в стъклото което седи пред рефлектора и зад предното стъкло има отлети заводски ангелски очи докато на Депо е по съвсем друг начин там е направено като фаровете на по новите мондели в смусъл само рефлектор ангелски очи и лупа англески очи
Според мен Инпрото е стотици пъти по близко до истинския отколкото ДЕПО

- Tenata
- младши ентусиаст
-
- Кара: Лястовица с рамка
ИнПрото си е точно копие на оригиналните фарове само че има ангелски очи, също машинките за регулиране си пасват като тези от ОЕМ-те.
п.с. Малък недостатък за ИнПрото че му горят крушките на ринговете и си е малка галимация докато ги смениш, но въпреки това ИнПрото е къде, къде пред Депото. Два гласа за ИнПро от мен.
п.с. Малък недостатък за ИнПрото че му горят крушките на ринговете и си е малка галимация докато ги смениш, но въпреки това ИнПрото е къде, къде пред Депото. Два гласа за ИнПро от мен.

на пътя и пред БОГ, всички сме равни!
29 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2