BMW обяви цените на Х1
Модератор: Общи модератори
19 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2
BMW обяви цените на Х1
BMW обяви цените на Х1
След като баварската компания побликува официални снимки на новият модел, дойде и ред да съобщи и цените на бъдещия кросоувър, носещ индекс Х1. Най-евтиния вариант ще бъде sDrive18i, който е само със задно предаване на колелата.
В началото на следващата година, той стартира с цена в Германия 27 200 евро. По-мощният бензинов агрегат е xDrive28i, който струва около 41 500 евро. Топ-модела в ценовата листа носи инициалите xDrive30i (272 к.с.), чиято система за задвижването на колелата е двойна и цената с 3400 евро по-малка от настоящото поколение на BMW X3, оборудвано със същия агрегат.
Цената на базисния дизел (xDrive18d / 143 к.с.) е 31 550 евро, sDrive20d - 32 400 евро, а xDrive23d - 38 800 евро.
Като цяло цените на Х1, са с около 10% по-ниски от тези на "по-големият му брат" Х3. Това съотношение скоро ще се промени, тъй като чакаме наследника на BMW Х3, а той определено ще бъде по-скъп от настоящия модел.
Да напомним, че BMW X1 ще бъде пряк конкурент на VW Tiguan, Ford Kuga, Toyota RAV-4, Renault Koleos и Honda CR-V.

След като баварската компания побликува официални снимки на новият модел, дойде и ред да съобщи и цените на бъдещия кросоувър, носещ индекс Х1. Най-евтиния вариант ще бъде sDrive18i, който е само със задно предаване на колелата.
В началото на следващата година, той стартира с цена в Германия 27 200 евро. По-мощният бензинов агрегат е xDrive28i, който струва около 41 500 евро. Топ-модела в ценовата листа носи инициалите xDrive30i (272 к.с.), чиято система за задвижването на колелата е двойна и цената с 3400 евро по-малка от настоящото поколение на BMW X3, оборудвано със същия агрегат.
Цената на базисния дизел (xDrive18d / 143 к.с.) е 31 550 евро, sDrive20d - 32 400 евро, а xDrive23d - 38 800 евро.
Като цяло цените на Х1, са с около 10% по-ниски от тези на "по-големият му брат" Х3. Това съотношение скоро ще се промени, тъй като чакаме наследника на BMW Х3, а той определено ще бъде по-скъп от настоящия модел.
Да напомним, че BMW X1 ще бъде пряк конкурент на VW Tiguan, Ford Kuga, Toyota RAV-4, Renault Koleos и Honda CR-V.

- kriso85
- старши ентусиаст
-
- Кара: BMW E90 330d; BMW F25 30d
- Мечтае да кара: BMW M
Ще е интересно тази "джипка" със задно.
А и изброените модели не са ли по-скоро конкуренти на Х3 (сегашната генерация) , а тази нова кола да е по-скоро ориентирана към градска джипка (КашКай на Нисан, некви фятове и други такива надигнати въшки).
Въпреки че на размери ще си е колкото посочените модели
Или може би Х3 много ще "надебелее" (бях чел някакви данни че ще е колкото Х5 Е53)
Иначе цените са интересни, но предполагам че базовото обурудване ще е доста "постно" (все пак нормално за класа си)
А и изброените модели не са ли по-скоро конкуренти на Х3 (сегашната генерация) , а тази нова кола да е по-скоро ориентирана към градска джипка (КашКай на Нисан, некви фятове и други такива надигнати въшки).
Въпреки че на размери ще си е колкото посочените модели

Иначе цените са интересни, но предполагам че базовото обурудване ще е доста "постно" (все пак нормално за класа си)
"Try not. Do or do not. There is no try" Yoda

- x3m
- E21 поклонник
-
- Кара: e36 компот
rado_rf написа:Ква жипка, вее?
Това е нещо средно между баничарка и бус
Ми беше време вече и в тази ниша да имаме модели [img]http://www.drifting-bg.com/forum/images/smiles/mhihi[1].gif[/img]
BMW Team Mladost
E-21 Team Bulgaria
E-21 Team Bulgaria
- Новини
-
Re: BMW обяви цените на Х1
BMW Ентусиаст написа:
Боже какво е това ужасно нещо?

Прилича на китайска баничарка нисък клас.
- Bavarcho
- Пантерчо
-
- Кара: WBS нов внос
- Мечтае да кара: Е30 от скъпите
Мен пък ми харесва.
Май идеята е Х3 и Х5 да нараснат и да се получи нещо като:
Х1 конкурент на МБ ГЛК
Х3 конкурент на МБ МЛ
Х5 конкурент на МБ ГЛ
Така си мисля
Май идеята е Х3 и Х5 да нараснат и да се получи нещо като:
Х1 конкурент на МБ ГЛК
Х3 конкурент на МБ МЛ
Х5 конкурент на МБ ГЛ
Така си мисля

!!Asen_X написа:Боже какво е това ужасно нещо?![]()
хахахаха, аз си помислих същото ама не исках да го кажа за да не ме разпнат

- Biante
- Потребител
-
- Кара: E39
- Мечтае да кара: М5
- ///Ivan
- старши ентусиаст
-
- Кара: E36 328i Turbo
- Мечтае да кара: BMW F10 M5
- bozukov_a
- Малката Базука
-
- Кара: e46 e30
Свиква се колега,свиква сеBiante написа:Х3 е смешна и не седи въобще добре на пътя пък Х1...

- vesko06
- старши ентусиаст
-
- Кара: F90 M5
Стига офф топик!

Live it like you Love it
- Mollov
- Мародератор
-
- Кара: some d20s
Чшшшшшшшшшшш, я да не обиждаш бъдещата ми автомобил... на фона на Х3-ката и Е53 си е направо чук.... моля, моля...
19 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2