Даренията от Събора
Модератор: Общи модератори
43 мнения
• Страница 3 от 3 • 1, 2, 3
- N.Mihaylovski
- Е30 Fanatic
-
- Кара: Ford Ranger 2019
- Мечтае да кара: corvette c7 zr1
blqsu4ko написа:и кво?кат отидем 20+ човека мършавата директорка ше ни изгону ли?![]()
![]()
![]()
![]()
бе не е точно така ма айде карай

Пол Роше: „Мощността най-вероятно бе около 1400 к.с., но ние не знаехме точното число, защото динамометърът не можеше да измери повече от 1280 кс”. - BMW 87г. //М3
- ati
- Акулчо Костенурков Нинджов
-
това е точно случая, когато оня коч искаше за предизборна кампания ли беше или да доведе някаква фондация искаше - не си спомням, не обърнах внимание тогава - та децата не им щяха парите (не, че щяха те да ги получат), искаха нашето внимание, когато играхме с тях и обядвахме....
колко жестоки хора има - да вземат и да им продават дрехите (спомняте ли си, че първия път едното момче каза, че ги продават в дрехи втора употреба в близкото село и ги оставихме в Боби) и да си присвояват парите за тяхната храна за себе си.....
Полудявам
колко жестоки хора има - да вземат и да им продават дрехите (спомняте ли си, че първия път едното момче каза, че ги продават в дрехи втора употреба в близкото село и ги оставихме в Боби) и да си присвояват парите за тяхната храна за себе си.....
Полудявам

След каране не ти ли треперят краката, значи просто си се возил
- N.Mihaylovski
- Е30 Fanatic
-
ква била работатаati написа:това е точно случая, когато оня коч искаше за предизборна кампания ли беше или да доведе някаква фондация искаше - не си спомням, не обърнах внимание тогава - та децата не им щяха парите (не, че щяха те да ги получат), искаха нашето внимание, когато играхме с тях и обядвахме....
Полудявам
аз как бих ги строшил от бой с усмивка на лице бати хората има ве да краде от сираци гнусна работа за такива хора смърт бе измет гадна
да я вида на улицата кво ще и причина
батковци ако се саберем и отидем на 11 кв още стане как мислите дали това ще е правилния ХОД в тази партия или да си замълчим за да чакаме да ни поканат някога

Последна промяна N.Mihaylovski на 09 Май 2005, 23:14, променена общо 1 път
Пол Роше: „Мощността най-вероятно бе около 1400 к.с., но ние не знаехме точното число, защото динамометърът не можеше да измери повече от 1280 кс”. - BMW 87г. //М3
Аз смятам да отидем на 11 и като ни кажат нещо да я помолим да ни обясни-точно и ясно защо така
като казва не "ами на мене така ми казаха спонсорите,съжалявам много ама трябва да тръгвате"ами да ни докаже защо...
според мен я е шубе като ходиме децата да ни издадат нещо и...
като казва не "ами на мене така ми казаха спонсорите,съжалявам много ама трябва да тръгвате"ами да ни докаже защо...
според мен я е шубе като ходиме децата да ни издадат нещо и...

Live it like you Love it
- X-citer
- АЗ СЪМ ТОЛЕРИРАН :)
-
- Местоположение: БИАД. Снощи най-културно си излизах от там и някой ме настъпи по ръката
- Кара: E53 Х5 3.0d
- Мечтае да кара: по пътища без дупки
Ситуацията е много деликатна и трябва да внимаваме точно какво вършим! Тази вечер говорих с Ати и в главата ми се върти едно посещение на дома, но само от 2-3 човека. По възможност и някой от управителното тяло на клуба. Да поговорим културно, да пробваме да решим проблема дипломатично и да изясним причината поради която ни недолюбват там. Ако така не стане вече може да се обърнем към медии или да се направим на утрепани и да се изсипем на празненството.

X-citer написа:Ситуацията е много деликатна и трябва да внимаваме точно какво вършим! Тази вечер говорих с Ати и в главата ми се върти едно посещение на дома, но само от 2-3 човека. По възможност и някой от управителното тяло на клуба. Да поговорим културно, да пробваме да решим проблема дипломатично и да изясним причината поради която ни недолюбват там. Ако така не стане вече може да се обърнем към медии или да се направим на утрепани и да се изсипем на празненството.
Идеята е страхотна и ако нищо не помогне лично ще се обадя в Господари на ефира или в БТВ, за предаванията в неделя може да се поинтерсуват.

- N.Mihaylovski
- Е30 Fanatic
-
любо то утре е 11 ти та мисълта ми е че трябва бързо да се деиства
че па да не стане оная да каже ми то нещо не сте ме разбрали правилно що не дойдохте а да се опита да си измие рацете да каже ми вие с мен не сте разговаряли и Т.Н
че па да не стане оная да каже ми то нещо не сте ме разбрали правилно що не дойдохте а да се опита да си измие рацете да каже ми вие с мен не сте разговаряли и Т.Н
- X-citer
- АЗ СЪМ ТОЛЕРИРАН :)
-
- Местоположение: БИАД. Снощи най-културно си излизах от там и някой ме настъпи по ръката
- Кара: E53 Х5 3.0d
- Мечтае да кара: по пътища без дупки
Преди малко разговарях с едно от децата в дома- Анатоли. Обади ми се за да ми каже утре в колко часа да отидем. Обясних му деликатно и отдалече, че в момента ситуацията е такава, че няма как да присъстваме, защото спонсорите и възпитателите не искат да ни виждат там. То каза че всички деца много искали да ни видят. Казах му че се притеснявам да няма последствия за тях това наше посещение, но той дори не искаше и да чуе за това каза - "Идвайте, нищо не могат да ни направят, ние искаме вас". Попитах го каква е тази история с разбития склад за дрехи и отговора беше както предполагах - не са им давали дрехи и през нощта се събрали всички деца от дома и го разбили за да се облекат.
С Асен_Х по всяка вероятност в Понеделник ще отидем до дома за да изясним проблема. Избрах Понеделник, защото е работен ден и ако тогава прословутата директорка не е на работното си място както всеки път, ще имаме право да се обърнем към медии и други инстанции за съдействие.
С Асен_Х по всяка вероятност в Понеделник ще отидем до дома за да изясним проблема. Избрах Понеделник, защото е работен ден и ако тогава прословутата директорка не е на работното си място както всеки път, ще имаме право да се обърнем към медии и други инстанции за съдействие.

- N.Mihaylovski
- Е30 Fanatic
-
значи утре няма да се ходи ОК ми Любо разбери ква е работата и се пак да отидем а Анатоли детето кво каза като му каза че няма да дойдем той знаеше ли каква е ситуацията там и защо не ни искат
здравейте
Момци немах възможност да доида на сабора нито идвам на вашите сбирки.
.
Имам желание да помогна и аз на децата с некои лев .
но моито скромно мнение е че, ако ше се купува уредба да сберем още малко точки и да се вземе едно прилично ДВД и така хем уредба хем филми .[/b]

но моито скромно мнение е че, ако ше се купува уредба да сберем още малко точки и да се вземе едно прилично ДВД и така хем уредба хем филми .[/b]
..............................................................
Внимателно избърсвам със спирт място на стената, където да се утепам с глава у бетона!
Внимателно избърсвам със спирт място на стената, където да се утепам с глава у бетона!
- SummonedToDIe
- старши ентусиаст
-
Re: здравейте
SSASS написа:Момци немах възможност да доида на сабора нито идвам на вашите сбирки..
Човече засега мисля, че няма смисъл да правиш каквито и да е вложения! Нека първо се уточнят нещата с директорката! Нали не искаш парите ти, в какъвто и размер да са, да отидат при нея? Не съм запознат много добре със случая, но честно казано вече имам голямото желание да отида до този дом, да видя каква е ситуацията!
И най-добре е да се реши проблема(ако е възможно, както каза X-citer-а)... по диполоматичен път! Успех момчета!!!
43 мнения
• Страница 3 от 3 • 1, 2, 3