Читави ли са тези катализатори
Модератори: mitaka7, ©, Dimitroff, Гецата, Технически модератори
20 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2
- ukelichko
- младши ентусиаст
-
- Кара: Комбайн
- Мечтае да кара: Фадрома
© написа:стискаме палци
всъщност какъв беше точно проблема?
Умира на 140. Провериха дебитомер, турбо, помпа(всичко е ОК) и се стигна до катализатор. То трябваше да се започне първо с това, ама най-мразя да се занимавам с кюнци(ауспуси).
- ukelichko
- младши ентусиаст
-
Пристигна катализатора, смених го и нищо. Пасва си добре на сглобките, поне така каза майстора. Колата като че ли работи една идея по-тихо, но не вдига повече от 140. Отзад почти не пуши и като че ли го няма смрада на плитко заровен индианец покрай колата. Избуших и втория катализатор, малкия. Временно го замених с тръба докато пристигне аналогът му от англия след един месец. И пак нищо. Като че ли динамиката малко се подобри, но решението на моя проблем е другаде. А на дигностика нищо. Шах и мат!!!
- kiko™
- ентусиаст
-
- Кара: разни баварски екземпляри
- Мечтае да кара: ///M
Колега по принцип пробвал ли си колата как се държи във високите обороти? Мисля си да нямаш проблем с дебитомера (който да скопява колата във високите обороти) и това да е причината 

- ukelichko
- младши ентусиаст
-
kiko™ написа:Колега по принцип пробвал ли си колата как се държи във високите обороти? Мисля си да нямаш проблем с дебитомера (който да скопява колата във високите обороти) и това да е причината
Ами до трета влиза в кетчупа и разходомера преминава 20. На пета вече стига до 3000 оборота. На дигностиката се заклеха в дебитомера и аз започнах да търся проблеми в клапана за турбото, даже съм пуснал тема: http://www.bmwpower-bg.net/forums/viewt ... p?t=156992
20 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2