СЪБОРААА!!! Аре дайте новини, че не се издържа.
Модератори: mitaka7, Общи модератори
- BMW323i
- младши ентусиаст
-
- Кара: 328i
3. Кой водеше за малко шоуто когато Мунки пушеше-един пич с кафяво кожено яке?
Аз го замествах за малко докато тои се опитваше да върти комбито си,незнам дали е пушил,що?
Събора беше много луд,а madpetio беше най-читавия,нема спор.
Благодаря на организаторите за всичките тези незабравими мигове които ни подариха,събора беше СУПЕР,пожелавам си за вбъдеще съборите да са в такава светлина
Аз го замествах за малко докато тои се опитваше да върти комбито си,незнам дали е пушил,що?
Събора беше много луд,а madpetio беше най-читавия,нема спор.
Благодаря на организаторите за всичките тези незабравими мигове които ни подариха,събора беше СУПЕР,пожелавам си за вбъдеще съборите да са в такава светлина

Опитаи смъртта но не умираи
- ivopicha
- ентусиаст
-
- Кара: BMW E61 530D
- Мечтае да кара: BMW 760Li
- Детайли за колата: сива, 06.2004 г.
http://www.bmwsybor.hit.bg/000_2592.JPG
Е те този момък значи си ти:) просто питам да ви знам
А на другия събор вече ще се познаваме.
БЕШЕ ВЕЛИКО!!!
Е те този момък значи си ти:) просто питам да ви знам

БЕШЕ ВЕЛИКО!!!
- BMW323i
- младши ентусиаст
-
- Кара: 328i
- ivopicha
- ентусиаст
-
- Кара: BMW E61 530D
- Мечтае да кара: BMW 760Li
- Детайли за колата: сива, 06.2004 г.
BMW323i написа:Да аз съм,ама хич не ме вали.....![]()
![]()
Не зная някой да е бил сух

- X-citer
- АЗ СЪМ ТОЛЕРИРАН :)
-
- Местоположение: БИАД. Снощи най-културно си излизах от там и някой ме настъпи по ръката
- Кара: E53 Х5 3.0d
- Мечтае да кара: по пътища без дупки
- marti the pi4
- младши ентусиаст
-
нища такива мероприятия повече..... това не беше истина ... три цели три дни в компанията на най-големите идиоти под слънцето а ????
как ви не беше срам бе хора само пиене , пушене ( на гуми ) и ядене , кажете как да не се съберм на събор пак а???? нема такива изживявания както тези три дни в областа на В Търново
много актове се написаха по пътя... както бях писал по-рано органите на реда бяха взели сериозни мерки да пишат актове до умопобъркване имаше хора спо три акта за един уикенд което си е серозна работа
най-се изкефих на магистралата много пауър хора нема такова прибиране към софия
как ви не беше срам бе хора само пиене , пушене ( на гуми ) и ядене , кажете как да не се съберм на събор пак а???? нема такива изживявания както тези три дни в областа на В Търново
много актове се написаха по пътя... както бях писал по-рано органите на реда бяха взели сериозни мерки да пишат актове до умопобъркване имаше хора спо три акта за един уикенд което си е серозна работа
най-се изкефих на магистралата много пауър хора нема такова прибиране към софия
gambling with the devil on the road
- Engi
-
Нощния ездач
-
- Кара: дългия по таван
- Giorceto
- Дружба Тийм
-
- Кара: 535xD
Вие ли ми говорите за глас бе аз от два деан се опитвам да му кажа на Косата че си забрави чорапите в нащта стая ама няма кой да ме чуе ... .
Докъдето и да си стигнал, продължавай напред...
Почивки в Турция Почивка в Алания| Почивка в Дидим| Доставка от Англия|
- SummonedToDIe
- старши ентусиаст
-
Engi написа:[color=red]
п.с.: за жалост не може всичко да е по вода...На пребиране вчера следобяд Сашо ( Plague ) иставани своята Е34 525 на влизане в София Окръг преди Горни Богоров. по непотвърдена информация при около 180-190км/ч е влезнал в локва, поднесла му е задницата и от там е връхлетял странично в ливадата, преобърнал се е неколкократно през покрив и накрая колата пак е паднала на гуми. Днес огледах мястото на катастрофата, направо настръхвам като гледам какви следи са останали, представям си колата на какво прилича. ЗА РАДОСТ пак е бил малкия дявол и четиримата пасажери са живи и здрави
тенекиите ще изгният, ще си купим нови, щом сме живи и здрави, за да можем да се забавляваме заедно, значи ВСИЧКО е ок;)
п.п.с.: Сашо, имаш поне 15 живота брат, направо си като цяло стадо котки;) трябва задължително да направим един курбан, защото като видях как си я изтаванил, още ми треперят краката
п.п.п.с: събрахме ти двете огледала, задна лайсна за бронята и някоя друга джунджурийка. обади се да ти ги дам като имаш време;)
Не е за говорене...много лошо изпуснахме завоя с около 190км/ч! Бог ни е бил на помощ в този момент!

КАРАЙТЕ ВНИМАТЕЛНО!!!
- Giorceto
- Дружба Тийм
-
- Кара: 535xD
SummonedToDIe написа:А БМВ-то беше МНОГО МНОГО размазано, ще го видите най-вероятно в четвъртък на ЕКО-то
Едва ли някой някога повече ще го види на ЕКО

Последна промяна Giorceto на 09 Май 2005, 16:10, променена общо 1 път
Докъдето и да си стигнал, продължавай напред...
- The Mravoiada
- младши ентусиаст
-
Хайде и аз да споделя впечатления...
БЕШЕ ВЕЛИКО! Супер яко!
Незнам защо никой не написа колко сте ЧИТАВИ ВСИЧКИ
Енджи, брат, а ти къде се изпусна в списъка с колоритни фигури, които превзеха басейна? Утре ще си пусна снимките от телефона
Изпихме бирата в ресторанта, изпихме бирата в нощния бар... Добре че Енджи демонстрира своят неподражаем професионализъм, запази присъствие на духа в тежката ситуация и отвори багажното откъдето заваляха ледени каменици... Еххх. Страшно, страшно.
И след басейна с Наскоксан се опитахме да срутим хотела с песни, ама няма да цитирам, щото има и дами във форума
Енджи, Наскоксан, Юта, Василен, Явор (2 броя), Рцанков, Куиксзол, Мънки, Дизелбой и останалите, че ме е страх да не пропусна някой - МНОГО СТЕ ЧИТАВИ ЕЙ!
БЕШЕ ВЕЛИКО! Супер яко!
Незнам защо никой не написа колко сте ЧИТАВИ ВСИЧКИ

Енджи, брат, а ти къде се изпусна в списъка с колоритни фигури, които превзеха басейна? Утре ще си пусна снимките от телефона

Изпихме бирата в ресторанта, изпихме бирата в нощния бар... Добре че Енджи демонстрира своят неподражаем професионализъм, запази присъствие на духа в тежката ситуация и отвори багажното откъдето заваляха ледени каменици... Еххх. Страшно, страшно.
И след басейна с Наскоксан се опитахме да срутим хотела с песни, ама няма да цитирам, щото има и дами във форума

Енджи, Наскоксан, Юта, Василен, Явор (2 броя), Рцанков, Куиксзол, Мънки, Дизелбой и останалите, че ме е страх да не пропусна някой - МНОГО СТЕ ЧИТАВИ ЕЙ!

There are moments
when the only thing that stands still
is time itself

when the only thing that stands still
is time itself

- ati
- Акулчо Костенурков Нинджов
-
GIORCETO написа:Вие ли ми говорите за глас бе аз от два деан се опитвам да му кажа на Косата че си забрави чорапите в нащта стая ама няма кой да ме чуе ... .
мен още ми се хилят в офиса, ама лошото е, че вчера бях по-добре.....
След каране не ти ли треперят краката, значи просто си се возил