Даренията от Събора

Това е главният форум за дискусия на автомобилите с марка BMW и всичко друго от автомобилния свят, свързано с тях.

Модератор: Общи модератори

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от Dimitar » 09 Май 2005, 9:25

X-citer написа:... читава :mhihi:

Това като гледам май трябва да си го сложим под емблемата на клуба :mhihi: :mhihi: :mhihi:

главен сектант :)
Аватар
Кара: E36 325i
Детайли за колата: Септември 1991
M50B25 - Без VANOS
GAZ Gold Coilover Kit
Eibach 28мм Предна Стабилизираща Щанга
М3 Ево 20мм Задна Стабилизираща Щанга
325мм предни спирачки от Е46 330i
294мм задни спирачки от Е46 328i
Zimmermann Дискове, Carbone Lorraine накладки, Goodridge маркучета

Мнение от WeiSTD » 09 Май 2005, 9:45

Любо, аз днеска ще разгледам какви уредби има и за какви цени и довечера ще напиша в тази тема какво съм разкрил.
БИАД Авто-Пазар Тийм

You can take the people out of Bulgaria, but you can never take the Bulgarian out of people.

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от dizelboy » 09 Май 2005, 12:06

X-citer написа:Утре ще се обадя на една от възпитателките и ще я попитам дали имат нужда от уредба или някоя друга джунджурия. Ако кажат, че им трябва уредба ще трябва някой от вас който е по-в час от мен да ми каже за тези пари каква музика да взема. ;) Трябва да е читава :mhihi:

ква уредба бе за тиа кинти ще им земем и усилвател и 2 колони направени от нас и ще има паднат прозорците бе те компютар си имат така или ина4е та сметам знаеш
ИзображениеИзображение
Изображение

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от blqsu4ko » 09 Май 2005, 14:00

Добре Ники ти кат не щеш на кой да ги дам...Ех ситъре може ли да се видим някъде да ти дам и аз 4-5 кинта че искам да помогна
освен ако и на тебе ти е неудобно...
Live it like you Love it

АЗ СЪМ ТОЛЕРИРАН :)
Аватар
Местоположение: БИАД. Снощи най-културно си излизах от там и някой ме настъпи по ръката
Кара: E53 Х5 3.0d
Мечтае да кара: по пътища без дупки

Мнение от X-citer » 09 Май 2005, 15:10

Лоши новини колеги....
Днес се обадих на една от възпитателките - г-жа Джамбазова. Обясних й, че с ваша помощ сме събрали известна сума пари и имаме желание да направим подарък на децата, помолих я за съвет дали да вземем уредба, телевизор или каквото ще им влезе в употреба. Обясних и, че имаме желание да дадем подаръка на тържеството на децата. За мое най-голямо учудване разбрах, че тържеството е изместено отново и ще се проведе на 11-ти. Разбира се никой не е сметнал за нужно да ни уведоми. Още по-голямо беше учудвантето ми, когато ми беше съобщено, че ние ще сме персона нон грата на това празненство на което ни поканиха децата. Това било изискване на спонсорите - да не присъстваме. Не знам кои са те и от какво е продиктувано това, но ми стана изключително болно и неприятно за това отношение към нас...
Върти се някаква интрига и не мога да разбера какво става, директорката вдигала скандали защото контактувам с Джамбазова (това е вторият път който се обаждам на тази жена!), явно има някаква мания за величие, не знам...
Обясних че за нас е без значение с кой от възпитателите ще поддържаме връзка, защото го правим не за тях, а за децата. Не знам тази директорка какво иска при положение, че при нито едно от ходенията ми до дома аз не съм я виждал. Не съм екстрасенс за да й знам телефона и да й се обаждам...
След като изразих учудването си и явната обида от това че сме нежелани там, Джамбазова ми обясни, че можем да отидем до там в Събота или на 4-ти следващия месец, когато ще има голямо празненство по случай края на учебната година. Щели да канят много гости в това число и нас.
В момента съм много объркан и не знам какво да правя при това положение. Дайте някакви идеи.
Нощес е станал някакъв золум в дома - според думите на Джамбазова децата са разбили склада за дрехи(тези дрехи по принцип са предназначени за тях). Преди имаше проблем защото децата не получаваха дрехите си, предполагам че и сега е станало нещо такова и те са решили да си ги вземат така, но не мога да се ангажирам с конкретно мнение защото още не съм говорил с децата.

Днешните новини ми дойдоха като гръм от ясно небе. В момента съм много афектиран и направо не знам какво да правя.
Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: си Е65-цата.

Мнение от ///M Power » 09 Май 2005, 15:50

Любо това което си написал ми звучи като някъкъв филм :confused: ,защо всичко е станало наобратно??????егати тъпата работа.....дано всичко се оправи :confused: :(
"If everything seems under control, you're just not going fast enough."
- Mario Andretti

Sooooo many times
Аватар

Мнение от pAbLo » 09 Май 2005, 16:02

И ТАЗ ДОБРА :!: :maad: :maad: :maad:

Малката чичка
Малката чичка
Аватар

Мнение от naskoksan » 09 Май 2005, 16:21

някоя керлива фондацийка
да не се е намесила там...
другото което ми се струва че
таз шефка ли е ква е там май
и тя смуче от нашите дарения...
трябва да се провери и да
се изкарат керливите им ризи
ама тоз път да стане в публичното
пространство...
Изображение
Stick 'em up PUNK, it's da Fun Lovin' Criminal
Изображение
www.evoksis.bg

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от SummonedToDIe » 09 Май 2005, 16:28

naskoksan написа:някоя керлива фондацийка
да не се е намесила там...
другото което ми се струва че
таз шефка ли е ква е там май
и тя смуче от нашите дарения...
трябва да се провери и да
се изкарат керливите им ризи
ама тоз път да стане в публичното
пространство...

...ААААабсолютно съгласен, цялата работа е, че тази директорка смуче най-нагло от децата!!! Трябва да се направи нещо доста сериозно по въпроса! Това не съм го очаквал-та все пак това е дом за сираци, какво можеш да вземеш от тях горките?Изображение

АЗ СЪМ ТОЛЕРИРАН :)
Аватар
Местоположение: БИАД. Снощи най-културно си излизах от там и някой ме настъпи по ръката
Кара: E53 Х5 3.0d
Мечтае да кара: по пътища без дупки

Мнение от X-citer » 09 Май 2005, 16:36

Давайте някакви преложения какво да направим, защото аз от 2 часа съм така :arrow: :shock: :shock: :shock:
Изображение

Sooooo many times
Аватар

Мнение от pAbLo » 09 Май 2005, 17:44

Господари на ЕФИРА :roll:
Приятно ми е МАВРИКОВ или оня ъъъъъ Русия....(Не Николай1) Дейвид ли как беше :roll:

Е30 Fanatic
Аватар
Кара: Ford Ranger 2019
Мечтае да кара: corvette c7 zr1

Мнение от N.Mihaylovski » 09 Май 2005, 19:56

брао супер тая директорка ми се струва че не и е нещо чиста работата
аз я видех в националния Военно Исторически мозеи и беше меко казано груба с нас те и децата казаха тогава още че не ни харесва
тази госпожа знам ли кво може да направим с нея.Незнам защо но ми се върти в главата че никви спонсори и фондации не са ни забранили да ходим тя го е казала и измислила НЯМА ФАИДА СПОНСОРА ДА ОТКАЗВА ДАРЕНИЯ поне на мен така ми се струва
за това са и зместили и тържеството за 11 за да отидем на 12 ма пак не разбирам къф ще е ефекта :roll: :roll: да ни преебе ли ково аз съм в шак с пешка
а кв още стане ако се истресен 20 БМВ та на 11 аа :twisted: :twisted:
Пол Роше: „Мощността най-вероятно бе около 1400 к.с., но ние не знаехме точното число, защото динамометърът не можеше да измери повече от 1280 кс”. - BMW 87г. //М3

ентусиаст
Аватар

Мнение от tsvet40 » 09 Май 2005, 19:58

pAbLo написа:Господари на ЕФИРА :roll:
Приятно ми е МАВРИКОВ

Тоя пич рулира... Предполагам ще се заинтригуват... Свържете се с тях - не може една директорка - парашутистка да определя кой ще е дарител и кой не :puke:

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от blqsu4ko » 09 Май 2005, 20:32

и кво?кат отидем 20+ човека мършавата директорка ше ни изгону ли? :evil: :evil: :evil: :confused: :(
Live it like you Love it

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от dizelboy » 09 Май 2005, 20:55

така е защото последния път като идваха от министерството и спонсорите децата седяха само при нас а не при тях и стана кофти на даскалката ли директор ли щото от постъпленията лапа кинти (да го лапа и моия в тоия ред на мисли) и ние сме ненужни гадно е за децата ама ако и за на пред е така може даме забравите като у4асник щото 3 ти пат им сабирам и незнам кога ще отида и ще се изпусна на мазало :evil: :evil: :evil: :evil:
ИзображениеИзображение
Изображение

ПредишнаСледваща

Назад към Основен Форум