Конверсия на задна врата ?
Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори
4 мнения
• Страница 1 от 1
Конверсия на задна врата ?
Здравейте. И аз от скоро (3 месеца ) сам с една е36-ца 320-ка
След удар и аз сам в бокса. Въпроса ми е може ли от задна врата без ел пакет да се монтира само ел пакета + огледалата . Мерси предварително!
P.S.Търсих такава тема или отговор но не намерих

P.S.Търсих такава тема или отговор но не намерих

- BoqnZubarev
- Левскарче
-
- Кара: 02` E46 320d
- Детайли за колата: Баничарка
Огледалата трябва да са като тези от твойто купе т.е ако е седан, да са от седан,комби или компакт. Ако ти е купе колата, трябва да са от купе или кабрио. Щот адаптерите са различни.
Ел.пакета може да си го прехврълиш, що да не може.
Пс: Как не намери нищо от търсачката не знам
Ел.пакета може да си го прехврълиш, що да не може.
Пс: Как не намери нищо от търсачката не знам

Да, няма никакъв проблем да прехвърлиш механизмите. Въпроса е дали имаш окабеляването в колата или трябва ти да го пускаш.
Също модула, който командва стъклата ти трябва. Т.нар. Комфорт модул при по-новите.
Ако е преди 1995, не съм запознат как работи управлението на стъклата, PNR да каже
Не е невъзможно, но не е просто хващане на механизма за вратата. По токовете има доста забава. А ако се побългари, диагностичните софтуери няма да познават модулите и ще бият грешки.
Също модула, който командва стъклата ти трябва. Т.нар. Комфорт модул при по-новите.
Ако е преди 1995, не съм запознат как работи управлението на стъклата, PNR да каже

Не е невъзможно, но не е просто хващане на механизма за вратата. По токовете има доста забава. А ако се побългари, диагностичните софтуери няма да познават модулите и ще бият грешки.
4 мнения
• Страница 1 от 1