СИНЯТА ЛАВИНА !!!
Модератор: Общи модератори
- MatriX_Fucked
- кандидат ентусиаст
-

Сега ще видим колко му е акъла на Бат Бо и по това ще си проличи дали ще са щастливи 4 години!

Без страх, без спирачка!
- павката
- старши ентусиаст
-
- Кара: ги да пият мента
- Мечтае да кара: за 6лв/100км
- Детайли за колата: не върви и не гори
абе дано е по-малкото зло...
аз си мисля,че нищо никога няма се оправи и не само в България,ами по целият свят.всичко е вече комерсиално,няма морал и приличие,всичко върви на разруха и всичко се продава за без пари.къде няма вече рецесия?
тия игри на богатите и силните,смачкват обикновените хора и ако имаш късмет ще се разминеш с нещастието,само късмета остана.песимист съм,ама аз това виждам-целият свят върви на разруха,а тука да се оправи нещо-едва ли.то трябва такива мерки да се предприемат,че не ми се мисли
аз си мисля,че нищо никога няма се оправи и не само в България,ами по целият свят.всичко е вече комерсиално,няма морал и приличие,всичко върви на разруха и всичко се продава за без пари.къде няма вече рецесия?
тия игри на богатите и силните,смачкват обикновените хора и ако имаш късмет ще се разминеш с нещастието,само късмета остана.песимист съм,ама аз това виждам-целият свят върви на разруха,а тука да се оправи нещо-едва ли.то трябва такива мерки да се предприемат,че не ми се мисли

- Е.Димитров
- старши ентусиаст
-
- Кара: F
- Мечтае да кара: Самолет
недей така да кръщаваш темата "синята лавина" щото се отнася за сдс ,а те са пропаднали доста
Иначе,натаковахме го на турците,подпрени са от едната страна от атака и ше ядът секс
Иначе,натаковахме го на турците,подпрени са от едната страна от атака и ше ядът секс
- sean-john
- ентусиаст
-
- Кара: ше е36,е39, сега и аз незнам
- Мечтае да кара: М5
павката написа:абе дано е по-малкото зло...
Е те това е... и аз съм на абсолютно същото мнение

AlibiTu написа:
Първите Резултати
според мен ще има втори избори![]()
ГЕРБ ако прави коалиция само със Сините .... няма да има тройна коалиция. Съответно БСП и ДПС немогат да направят и те нищо ... такаче виждам нещата на нови избори
За какви нови избори говориш.ГЕРБ и Синята коалиция си правят правителство без никакви проблеми.

- AlibiTu
- ентусиаст
-
- Кара: BMW M6 Cabrio V10 manual
- Детайли за колата: Единственото в Европа M6 Cabrio V10 с ръчни скорости
Нямат над 50% заедно ... или аз нещо не съм разбрал 

Е30 325 > Е30 318ис (М50Б25) > Е36 316 > Е38 728 > F32 435i > E64 M6 V10
- ktv
- оптимист-неверник
-
- Кара: старо Е 34
- Мечтае да кара: ново Е 34
- Детайли за колата: най- добрата
Надявам се Бойко, ако състави правителство в коалиция, да не взема решения, а да предостави тази възможност на съветниците и партньорите си. Той нека си остане медийната звезда. 

Едно е да искаш, второ е да можеш, а трето и четвърто е да го направиш!
- Владо
- старши ентусиаст
-
- Кара: myCar 5.3. and iCar 3.9.
- Мечтае да кара: още по-бавно
- Детайли за колата: ...
01" 525d m57
04" X5 m57
06" Liberty 2,8 CRD
- SKISA
-
-
- Кара: комби...нация и Вайълет!
на едно друго място заложих 6 към 1 каси бира ,че бойко няма да направи коариция с никой друг ,освен със сините...!! и тук залагам толкова!!!! който приеме залога -може да напише.
единствената изненада е голямат победа ,а не самата победа!!!
наистина резултата е впечатляващ!!
приказките ,че още не се знае са меко казано.-....не искам да обидя краси!!
разликите с екзит-пула ще са максимум 1%!!макс!!!
честито на победителя!!
ще има стабилно правителство!!
моите желания бяха с малко по-различно разпределение на силите в тази нова коалиция ,но както и да е -няма да се получи баш така!!
изключително съм доволен от случилото се на доги.....!!!
честито на победителя!!
моите желания бяха с малко по-различно разпределение на силите в тази нова коалиция ,но както и да е -няма да се получи баш така!!
- Spit-Fire
- Scrapyard user
-
- Кара: Peugeot 3008 + Yamaha Tracer 9GT
http://dnes.dir.bg/2009/07/05/news4719414.html
Макя им чифутаци смотани - 90000/120000 , ама да си го набият целия до и между ушите сега. Дано нещо да почне се оправя в България и лека полека да крета напред към развитието, различно от мазните комуняги.
Макя им чифутаци смотани - 90000/120000 , ама да си го набият целия до и между ушите сега. Дано нещо да почне се оправя в България и лека полека да крета напред към развитието, различно от мазните комуняги.
The person who risks nothing, does nothing, has nothing, is nothing, and becomes nothing. He may avoid suffering and sorrow, but he simply cannot learn, feel, change, grow or love. Chained by his certitude, he is a slave; he has forfeited his freedom. Only the person who risks is truly free.
- acho.rs
- старши ентусиаст
-
- Кара: Jaguar XK 4.2, G05 X5 30d
Е.Димитров написа:недей така да кръщаваш темата "синята лавина" щото се отнася за сдс ,а те са пропаднали доста
ГЕРБ си избраха светло син цвят за водещ - Бойко на плакатите беше със синя риза и синя врътовръзка на син фон

И какво ако Бойко и сините не съберат 50% - РЗС имат нужните няколко

Ще е лошо , обаче ако ГЕРБ управляват сами - нямат опит и ще се самозабравят

- ktv
- оптимист-неверник
-
- Кара: старо Е 34
- Мечтае да кара: ново Е 34
- Детайли за колата: най- добрата
SKISA написа:на едно друго място заложих 6 към 1 каси бира ,че бойко няма да направи коариция с никой друг ,освен със сините...!! и тук залагам толкова!!!! който приеме залога -може да напише.
честито на победителя!!
Иво, дано си прав за стабилно ново мнозинство и правителство- това и трябва на България! Имам си свое мнение за ББ и си оставам на него. На "доги" така му се пада, че се самозабрави напоследък!
Едно е да искаш, второ е да можеш, а трето и четвърто е да го направиш!
- SKISA
-
-
- Кара: комби...нация и Вайълет!
към флейм: 20 към 1 ,за залога ,че бойко няма да направи коалиция с БСП!!!!?!? ако си навит -залагай!!пия стела-артуа!!!!
6 към 1 ,че бойко ще направи коалиция със сините! това е следващият кабинет!сините ше са в него!!! тва е мойто виждане!!!
краси,стабилността е най-важна в случая ,хората излязоха да се противопоставят на нещо и успяха!! вярно е ,че бойко обра негативния вот на хората,аз също имам мнение за него и то не е най-доброто!! в крайна сметка -тва е волята на българския народ и всички и ние и загубилите и спечелилите трябва да го приемат!!!
6 към 1 ,че бойко ще направи коалиция със сините! това е следващият кабинет!сините ше са в него!!! тва е мойто виждане!!!
краси,стабилността е най-важна в случая ,хората излязоха да се противопоставят на нещо и успяха!! вярно е ,че бойко обра негативния вот на хората,аз също имам мнение за него и то не е най-доброто!! в крайна сметка -тва е волята на българския народ и всички и ние и загубилите и спечелилите трябва да го приемат!!!
SKISA написа:към флейм: 20 към 1 ,за залога ,че бойко няма да направи коалиция с БСП!!!!?!? ако си навит -залагай!!пия стела-артуа!!!!
Нещо май не се разбрахме. Според мен ГЕРБ ще направят коалиция не само със сините, но и с друга партия ако не им стигат за мнозинство 51%. Аз съм готов за това да се хвана на бас - ако си навит дай коефицент - и аз пия Стела, така че за това няма да имаме проблеми