СЪБОРААА!!! Аре дайте новини, че не се издържа.

Тук се дискутират срещите.

Модератори: mitaka7, Общи модератори

Мафиозо!
Аватар

Мнение от rado_rf » 07 Май 2005, 19:35

Хмммм, снощи проведох няколко доста "съдържателни" разговора, но са тайна :winky: В общи линии - смех.
"Няма нищо по-хубаво от това да се изсереш на метеното и няма нищо по-лошо от това да метеш изсраното" - древна мъдрост

Нощния ездач
Нощния ездач
Аватар
Кара: дългия по таван

Мнение от Engi » 08 Май 2005, 15:57

ЛУДНИЦААААААААААААААААААААААААААААААААААААА!!!!!!!

2 дни рев на двигатели, аромат на пресни гуми, ядене, пиене и хиляди усмивки:) Първата вечер направо превзехме Света Гора:) Имаше и нещо като певачка, дето се опитваше да пее, ама дори и да я нямаше, май ни беше все едно :D всички бяха на черешата, някой направо се бяха качили и на лозницата;) Имаше сумати танци, гюбеци, маанета, и всички други екстри, характерни за пияна бригада БееМВисти :mhihi: Колоритни фигури като Наскоксан, Николай1, Вичо, Дъ Мравояда, Рцанков и други повлекоха крак и към заключения басеин на двора:) Оправитела много се бил разгневил, но това го разбрахме чак на сутринта;) той ни викал, ама никой не разбрал, че на нас говори :mhihi: в по-късните часове се приседини и глутницата от Момина крепост :lol: Не по-малко пияна бригада ( даже може би повече;) ). Всички танцуваха прегърнати заедно на дансинга, вдигаха наздравици, пееха и крещяха. В последствие превзехме нощния бар на хотела:) тук вече ще трябва някой с по-реални спомени, за да обясни какво точно правехме там, защото сам няма да мога да зглобя музайката;) За втората вечер... ще оставим Атимир да обясни по-подробно;) Очаквайте сериозен снимков материал;)

п.с.: за жалост не може всичко да е по вода...:( На пребиране вчера следобяд Сашо ( Plague ) иставани своята Е34 525 на влизане в София Окръг преди Горни Богоров. по непотвърдена информация при около 180-190км/ч е влезнал в локва, поднесла му е задницата и от там е връхлетял странично в ливадата, преобърнал се е неколкократно през покрив и накрая колата пак е паднала на гуми. Днес огледах мястото на катастрофата, направо настръхвам като гледам какви следи са останали, представям си колата на какво прилича. ЗА РАДОСТ пак е бил малкия дявол и четиримата пасажери са живи и здрави :D тенекиите ще изгният, ще си купим нови, щом сме живи и здрави, за да можем да се забавляваме заедно, значи ВСИЧКО е ок;)
п.п.с.: Сашо, имаш поне 15 живота брат, направо си като цяло стадо котки;) трябва задължително да направим един курбан, защото като видях как си я изтаванил, още ми треперят краката :roll:
п.п.п.с: събрахме ти двете огледала, задна лайсна за бронята и някоя друга джунджурийка. обади се да ти ги дам като имаш време;)
Последна промяна Engi на 08 Май 2005, 16:13, променена общо 4 пъти
Изображение

АЗ СЪМ ТОЛЕРИРАН :)
Аватар
Местоположение: БИАД. Снощи най-културно си излизах от там и някой ме настъпи по ръката
Кара: E53 Х5 3.0d
Мечтае да кара: по пътища без дупки

Мнение от X-citer » 08 Май 2005, 16:03

Да бе, я верно кажете какво стана :mhihi:
Изображение

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от Slavi_m » 08 Май 2005, 16:33

Някой знае ли кой ни снима,нас 3мата с Вичо и грешката :mhihi: докато сефтосахме басейна? :mhihi: Ееее нема такъв студ,сърцето ми спря направо :mhihi: Управителя искаше да подписваме декларации,че влизаме на собствена отговорност :lol: намесата на Василен беше повече от добра в този момент ;) А пък в нощния бар каква лудница беше.....Цено,гол праска кючеци върху една маса,Вичо му партнира :mhihi: Жалко че не беше в мен апарата да заснема тези велики моменти :bowdown: :have one: Веселбата беше на 6 и всички изкарахме страхотно въпреки 'престъпно' лошото време,което до известна степен спъна събора :!: Допълвайте :)

Летящия холандец
Аватар
Кара: M3E30х2,M3E36х2,M3E92,M5E39х2 и др.

Мнение от ///Явор » 08 Май 2005, 16:35

ТОЗ СЪБОР БЕ КЛАСИКА В ЖАНРА
Изображение
С ЧАТ НА Л.С. НЕ МИ СЕ ЗАНИМАВА Работно време 10:00-18:00 тел:0887616782

АЗ СЪМ ТОЛЕРИРАН :)
Аватар
Местоположение: БИАД. Снощи най-културно си излизах от там и някой ме настъпи по ръката
Кара: E53 Х5 3.0d
Мечтае да кара: по пътища без дупки

Мнение от X-citer » 08 Май 2005, 16:47

Явор написа:ТОЗ СЪБОР БЕ КЛАСИКА В ЖАНРА

Ма ти беше ли на Събора бе???
Изображение

ентусиаст
Аватар
Кара: E21 79'

CooL

Мнение от Pin2 » 08 Май 2005, 16:59

Сабора беше 6 . И аз се оплаквам от проливния дъжд, който в последствие ме изгони и отидох да се надбягвам на магистралата за София . Все пак се радвам че бях там, очаствах и се прибрах жив и здрав, читав и непокътнат :mhihi:
Приятелите идват и си отиват, а враговете се натрупват.

младши ентусиаст
Аватар
Кара: Е46 320Ci

Мнение от Asterix » 08 Май 2005, 17:00

беше да :)

Много беше яко , бях подгизнал до кости обаче усмивката не ми слезе от мутрата. А за оня мерц СЛ500 направо щях да припадна от кеф като беше оставен повече от кола и 1/2 ( така ми изглеждаше ) от М3-ката :mhihi:

ЕДИТ:

BT3969AX написа:ммм мойта кола.. я оставихме.. на арбанаси.. (лек удар.. сега е в морга) иначе бяхме.. с мой приятел с един Голф 2 ГТИ.. с бяла броня.. :mhihi:

значи съм те видял , много бягаше тоя голф брее :)
Изображение
Click
тел. 0878 11 30 94

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от rascal » 08 Май 2005, 17:34

Последнире регистрирани потребители във форума са все от Велико Търново и околията :D
Свобода за Кирил Мантовски, Виктор Лазаров, Светозар Колев, Любомир Мегов и Велин Неделчев - български РС-специалисти, незаконно задържани и осъдени в Дубай!

кандидат ентусиаст
Аватар

:)

Мнение от Bobi » 08 Май 2005, 17:36

Slavi_m написа:Някой знае ли кой ни снима,нас 3мата с Вичо и грешката :mhihi: докато сефтосахме басейна? :mhihi: Ееее нема такъв студ,сърцето ми спря направо :mhihi: Управителя искаше да подписваме декларации,че влизаме на собствена отговорност :lol: намесата на Василен беше повече от добра в този момент ;) А пък в нощния бар каква лудница беше.....Цено,гол праска кючеци върху една маса,Вичо му партнира :mhihi: Жалко че не беше в мен апарата да заснема тези велики моменти :bowdown: :have one: Веселбата беше на 6 и всички изкарахме страхотно въпреки 'престъпно' лошото време,което до известна степен спъна събора :!: Допълвайте :)

Документирала съм всичко и всички. :mhihi: :mhihi: На екото може ,който иска да се престраше и да се види.
Ще нося снимкииииииииииииии. :D
При толкова неща за еднократна употреба, не е чудно, че и хората стават такива!!!!!

Red Fanatic
Аватар
Кара: Е34 М50B20
Мечтае да кара: Е34 M5, E30 M3
Детайли за колата: 209 LIMITED SLIP DIFFERENTIAL (25%)
210 ANTI-BLOCKIER-SYSTEM ( ABS )
216 SERVOTRONIC
220 SELF-LEVELING SUSPENSION
288 LT/ALY WHEELS
302 ALARM SYSTEM
320 MODEL DESIGNATION, DELETION
339 SATIN CHROME
401 SLIDING/VENT ROOF, ELECTRIC
411 WINDOW LIFTS, ELECTRIC
423 FLOOR MATS, VELOUR
430 INT/EXT RR VW MIRROR W AUT ANTI-DAZZLE
498 HEADRESTS IN REAR, MECHANIC. ADJUSTABLE
500 HEADLIGHT WASHER SYS/INTENSIVE CLEANING
520 FOGLIGHTS
529 MICRO FILTER
556 EXTERIOR TEMPERATURE DISPLAY
560 CO-PILOTS IN RR COMPARTMENT
562 MAP READING LIGHT
571 BOOSTED POWER SUPPLY
676 HIFI LOUDSPEAKER SYSTEM
687 RADIO PREPARATION
708 M-SPORT LEATHER STEERING WHEEL II
814 ITALY VERSION
855 LANGUAGE VERSION ITALIAN
899 EXPORT-FAHRZEUG

Мнение от BoLiViV » 08 Май 2005, 17:42

Не знам ама според мен няма човек на който да не му хареса сабора беше просто супер! Тази година много ми хареса нищо че времето не беше с нас!!

Петко ///M големия
Аватар
Кара: E46 330xd / Mini Cooper S

Мнение от BMW///M-ma6inata » 08 Май 2005, 18:02

:mhihi: Мноо палав събор беше, и да ви кажа на всички ,че сте МНООО ЧИТАВИ :mhihi:

кандидат ентусиаст
Аватар

:)

Мнение от Bobi » 08 Май 2005, 18:03

BMW///M-ma6inata написа::mhihi: Мноо палав събор беше, и да ви кажа на всички ,че сте МНООО ЧИТАВИ :mhihi:

Аз съм най-читава. :mhihi: :mhihi: :mhihi:
При толкова неща за еднократна употреба, не е чудно, че и хората стават такива!!!!!

ентусиаст
Аватар
Кара: E21 79'

Re: :)

Мнение от Pin2 » 08 Май 2005, 18:03

Bobi написа:Документирала съм всичко и всички. :mhihi: :mhihi: На екото може ,който иска да се престраше и да се види.
Ще нося снимкииииииииииииии. :D

има ли алтернатива за четвъртак. Дочух че и днеска ще има збирка
Приятелите идват и си отиват, а враговете се натрупват.

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от Dimitar » 08 Май 2005, 18:23

Като изключим лошото време и тъпитееееееееее, гаднииииииии търновски сервитьорки (патките им с патки) и бармани - събора беше 6

ПредишнаСледваща

Назад към Събори/Мероприятия