Още едно БМВ тотал за добро утро...........

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

ентусиаст
Аватар

Още едно БМВ тотал за добро утро...........

Мнение от kagebista » 02 Юли 2009, 10:22

Добро утро колеги и не толкова приятно за мен! С първото си кафе тази сутрин бях свидетел как поредното БМВ се преобърна буквално пред очите ми и стана тотал щета :confused:
Квартала е Обеля-2 и действието се разви преди малко повече от час. Та пия си кафето вкъщи на прозореца и се приготвям да излизам. Вниманието ми се отнема от силен звук на свирещи гуми, висока скорост и високи обороти. След точно секунди чух зверски силен удар и звук от влачене, който продължи необичайно дълго :( Облякох се по-бързия възможен начин и изтичах до местонахождението на автомобила...... БМВ Е36 318ис на правата отсечка се беше врязло в стълба! Колата беше наобратно със смачкан таван и доста части от нея бяха разпиляни по цялата улица метри напред! Не разбрах кой и къде е шофьора(имаше полиция и хора вече на нястото), но много ми е чудно на такива каскадьори какво им се върти в главата рано сутрин :evil: Какви са тези каскади, какви са тези изпълнения, какво е това :(
Осъзнайте, че колите ни не ни правят по-добри шофьори от това което умеем(а БМВтата са коварни) и че не сме безсмъртни :( Радвам се че в тоя момент е нямало хора на тротоарите, защото пряката е точно успоредната на училище Дружба и бавареца се беше влачил доста във всички посоки :confused:
Последна промяна kagebista на 02 Юли 2009, 10:31, променена общо 2 пъти
Мъжът струва точно толкова,
колкото неговата дадена дума.

младши ентусиаст
Аватар
Кара: нормално

Мнение от scipo » 02 Юли 2009, 10:26

Мн неприятно! Дано на шофиора да му няма нищо

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от Лалов » 02 Юли 2009, 11:12

Има всякакви шофьори, добре, че няма жертви.

старши ентусиаст
Аватар
Кара: мфили

Мнение от cod-cdbp » 02 Юли 2009, 11:18

scipo написа:Мн неприятно! Дано на шофиора да му няма нищо

По добре да му има че да му е за обица на ухото как трябва и как не трябва да се шофира. :evil: :evil: :evil:
Изображение

младши ентусиаст
Аватар
Кара: Т-34
Мечтае да кара: F1 race car!
Детайли за колата: 1942; Length- 6.68 m; 76.2 mm (3.00 in) F-34 tank gun

Мнение от P1tbuL » 02 Юли 2009, 11:20

снощи един такъв на централна гара как се изпра точно пред очите ми :shock: ... седя си на светофара и въпросния спира до мене в лентата за надясцно и ме гледа нещ .. викам си няма да се занимавам, светна му зелено на него тои потегля удари един клъчкик, завъртя се (явно въобще не обърна волана) и се натресе в една ограда бая мощно.... (е36 320 седан бяла)

Дружба Тийм
Аватар

Мнение от Reportera » 02 Юли 2009, 11:20

_65536_kb_sec_ написа:

По добре да му има че да му е за обица на ухото как трябва и как не трябва да се шофира. :evil: :evil: :evil:

:yes:
meto'o написа:Хората са го казали, путката е не женски полов орган а тип мъжки характер :idea:

поздрави

Изображение
Продавам шофъорско огледало за Опел Вектра

младши ентусиаст
Аватар
Кара: каручки

Мнение от horhef » 02 Юли 2009, 11:51

P1tbuL написа:снощи един такъв на централна гара как се изпра точно пред очите ми :shock: ... седя си на светофара и въпросния спира до мене в лентата за надясцно и ме гледа нещ .. викам си няма да се занимавам, светна му зелено на него тои потегля удари един клъчкик, завъртя се (явно въобще не обърна волана) и се натресе в една ограда бая мощно.... (е36 320 седан бяла)

Не съм бил аз :D :D :D

младши ентусиаст
Аватар
Кара: Е34 М5
Мечтае да кара: ВЕЧЕ МЕЧТАТА СИ Я КАРА
Детайли за колата: БМВ М5 3.6 315 КОНЯ ЗЕЛЕН МЕТАЛИК

Мнение от KON4ETO » 02 Юли 2009, 12:04

_65536_kb_sec_ написа:

+1
Изображение

младши ентусиаст
Аватар
Кара: Е36-325i Тurbo 605 Max Torque

Мнение от kirilov/325i » 02 Юли 2009, 12:47

KON4ETO написа:
_65536_kb_sec_ написа:

+1

+1
Изображение.

младши ентусиаст
Аватар
Кара: нормално

Мнение от scipo » 02 Юли 2009, 12:54

KON4ETO написа:
_65536_kb_sec_ написа:

+1

колеги не ме разбирайте погрешно и аз съм на това мнение да му е обица, имах впредвид с "дано да му няма нищо" да е жив и здрав!

оптимист-неверник
Аватар
Кара: старо Е 34
Мечтае да кара: ново Е 34
Детайли за колата: най- добрата

Мнение от ktv » 02 Юли 2009, 13:35

Дано няма пострадали от инцидента! Не одобрявам екстремното шофиране на пътя! Който иска да се прави на Шумахер, да търси подходящи терени! Нека не страдат невинни хора, щото когато това се случи, вече ще е късно!
Едно е да искаш, второ е да можеш, а трето и четвърто е да го направиш!

младши ентусиаст
Аватар
Кара: Compact m43tu
Мечтае да кара: E28

Мнение от sobiss » 02 Юли 2009, 13:41

На тия хора нема да им дойде акъла :confused:

ентусиаст
Аватар

Мнение от kagebista » 02 Юли 2009, 15:12

Здраво е момчето, няма му нищо..... отсякъл е стълб с улична лампа и това го е спряло да влезе с колата в къщата отсреща
Мъжът струва точно толкова,
колкото неговата дадена дума.

младши ентусиаст
Аватар
Мечтае да кара: М6 G-POWER
Детайли за колата: BMW 330D M PAKET

Re: Още едно БМВ тотал за добро утро...........

Мнение от narcosan » 02 Юли 2009, 15:32

Осъзнайте, че колите ни не ни правят по-добри шофьори от това което умеем(а БМВтата са коварни) и че не сме безсмъртни :( Радвам се че в тоя момент е нямало хора на тротоарите, защото пряката е точно успоредната на училище Дружба и бавареца се беше влачил доста във всички посоки :confused:[/quote]

Много си прав колега ето един пример от мен за барзото каране и резултата :( :( :(
http://www.bmwpower-bg.net/forums/viewt ... p?t=154854

ентусиаст
Аватар

Мнение от Eva* » 02 Юли 2009, 16:15

копирам ви пост от тема у "наше село"... , събитието е от края на миналата седмица, неделя 26-ти, да сме по-конкретни... в София.

Днес към 21:30 карайки си по бул.Сливница посока К.Величков, станах свидетел на една доста нелепа, ненужна, глупава и тежка катастрофа. Значи, от бул.Опълченска се включва едно бе ем ве компакт по Сливница (в моята посока) взимайки завоя на дрифт .. (или нещо подобно) и така продължава да си се суче почти до следващия светофар (пешеходния), само че към края на неговата проява, виждайки как доста смело се върти измежду колите и то с доста голяма скорост реших, че вече не го прави нарочно... и веднага след тази моя мисъл, видях как бе ем ве-то поднася вече адски много и със предницата си се забива в левия тротоар, от където тръгва да се преобръща и.... :shock: :cry: :cry: пада долу в канала (който е доста голям и доста надолу от пътя) по таван... :( . Спирам, слизам, треперейки поглеждам надолу,... много грозна гледка колата смачкана цялата - отпред, отзад, тавана... почти се беше залепил до таблото, багажника зейнал, едната гума не се знаеше къде е излетяла (дори и аз не видях въпреки, че карах на 50 м. зад него) на 10-тина метра от колата се търкаляше някаква туба (блаупункт), на още толкова, но в друга посока - усилвател,... и така в радиус около 10-тина метра всякакви чарколя. И така гледайки тази трагедия вече 3 минути звъня на бърза помощ, но разбира се чувам само "в момента всички линии са заети" и по едно време се обръщам и гледам до мене някакъв пич, съвсем леко окървавен.. и всички го питат нещо, та се оказа, че това е шофьора. Слава Богу, нямаше му абсолютно нищо, само не разбрах кога успя да се изкатери при положение, че аз спрях 5-10 сек., след като колата падна долу.
Нека, това накара всички ни да се замислим следващият път когато решим да караме така .. най-вече по улиците :(
ПП. пича беше ударил 1 206 седан преди да падне доло но беше съвсем леко.
ППП. имам клипче но за жалост е много тъмно и не се вижда почти нищо, затова няма да го качвам

Шофьора се е разминал с дявола просто. Жив и здрав да е, друго да си купи.
Да караш Peugeot е страст!

Следваща

Назад към Извън Темата