sms терора на глобул към абонатите си всяка сутрин
Модератор: Общи модератори
41 мнения
• Страница 1 от 3 • 1, 2, 3
- Демирев
- ентусиаст
-
- Кара: VOLVO XC60 2016 Feiclift D3
sms терора на глобул към абонатите си всяка сутрин
всяка сутрин около 7.45 до 8.00 ч. получавам поне три - читири съобщения от рода на ЧРД вуйчо 1971....ЧРД петър 1986....
това само днес
Що за идиотизъм?

Що за идиотизъм?
- Vlados
- с две лица
-
- Кара: на задно предаване
- LizarD
- ентусиаст
-
- Кара: **** ми янко
- Мечтае да кара: CL65 AMG
Аз пък нямам проблем с тях. Е вярно че обхвата е леко недъгав ( на леглото ми намирам 3 мрежи. Като съм легнал на дясната страна, по гръб и на лявата - съвсем сериозно) като се доближа до дъската която се опира в стената на леглото и обхвата ми пада, след като се мръдна с 10 санта се появяват 3-те мрежи....

LizarD написа:Аз пък нямам проблем с тях. Е вярно че обхвата е леко недъгав ( на леглото ми намирам 3 мрежи. Като съм легнал на дясната страна, по гръб и на лявата - съвсем сериозно) като се доближа до дъската която се опира в стената на леглото и обхвата ми пада, след като се мръдна с 10 санта се появяват 3-те мрежи....
ахахахах
При мен е още по зле - обхват има само в 1 част. Обаждах се да се оплача и ми прекъсна разговора. Звънях на маниджъра отговарящ за нашата фирма и пак прекъсна. Е няма такива бастуни....
сега чакам да ми доизтече договора след няколко месеца и АЙДЕЕЕЕЕЕ
- Владо
- старши ентусиаст
-
- Кара: myCar 5.3. and iCar 3.9.
- Мечтае да кара: още по-бавно
- Детайли за колата: ...
01" 525d m57
04" X5 m57
06" Liberty 2,8 CRD
на тея толкова съм им събрал, че роман може да стане
... към края на годината ги отсвирвам, че имам 4 карти 

- Mitaran
- младши ентусиаст
-
- Кара: Рейдж Ровър 4,4
демирев да не е някоя обожателка а.. нещо като тези телефонните постановки... Ало аз съм от банката преводохме им парите Вие сте на 0ла
... а глобул инак е Гръцка фирма кво да искаш от Гърци сега дочувам, че ще им намаляват заплатите на служителите с 15%..... 

- Alien
- кандидат ентусиаст
-
- Мечтае да кара: по нормални пътища, в нормална държава
Re: sms терора на глобул към абонатите си всяка сутрин
Демирев написа:всяка сутрин около 7.45 до 8.00 ч. получавам поне три - читири съобщения от рода на ЧРД вуйчо 1971....ЧРД петър 1986....![]()
![]()
![]()
това само днес
Що за идиотизъм?
От кой номер ти идват СМСите? Може да се спре, ако е някакъв абонамент за услуга.
- kiko
- старши ентусиаст
-
- Кара: сребърна звезда
- Мечтае да кара: RAUH
Демирев написа:всяка сутрин около 7.45 до 8.00 ч. получавам поне три - читири съобщения от рода на ЧРД вуйчо 1971....ЧРД петър 1986....![]()
![]()
![]()
това само днес
Що за идиотизъм?
е кво общо има оператора,че някои олигофрен или ти бърка номера снякои на роднина или се бъзика?
- terziev
- младши ентусиаст
-
- Кара: mega10B18
- jordanov
- кандидат ентусиаст
-
Аз пък глобулската карта си я не ползвам. Седи си така в телефона само защото и на трите оператора номерата са ми еднакви. С други думи държим си я за гъзария
Иначе глобул са си куци ... да.

- Wolfen
- старши ентусиаст
-
- Кара: само по празници
Аз съм абонат на Глобул от както имам мобилен телефон ползващ ГСМ мрежата (демек, след края на ерата на мобифоните). Започнах с предплаетната услуга Б-кънект, сега съм на договор и смея да твърдя, че никога не съм имал проблеми от какъвто и да е хакартер с този мобилен оператор. (да чукна на дърво
)

- Демирев
- ентусиаст
-
- Кара: VOLVO XC60 2016 Feiclift D3
Alien написа:Демирев написа:всяка сутрин около 7.45 до 8.00 ч. получавам поне три - читири съобщения от рода на ЧРД вуйчо 1971....ЧРД петър 1986....![]()
![]()
![]()
това само днес
Що за идиотизъм?
От кой номер ти идват СМСите?
там е проблема че като натисна червената слушалка сутрин изнервен от събуждането и всичко изчезва

пък някой толкова упорито да се бърка цяла седмица и то само сутрин

- vld
- Старши ентусиаст
-
- Кара: F11 535d, E84 2.3d
Wolfen написа:Аз съм абонат на Глобул от както имам мобилен телефон ползващ ГСМ мрежата (демек, след края на ерата на мобифоните). Започнах с предплаетната услуга Б-кънект, сега съм на договор и смея да твърдя, че никога не съм имал проблеми от какъвто и да е хакартер с този мобилен оператор. (да чукна на дърво)
E тя ерата на мобифоните свърши бая преди глобул да навлязат на пазара в България

А ГСМ мрежа с прилично покритие почти колкото на мобифон има от преди 2000г. още

41 мнения
• Страница 1 от 3 • 1, 2, 3