Ремонт на ПОДБИТОСТИТЕ без налагане на пребоядисване..?!?

Тук се обсъждат сервизите, магазините за авточасти, маслата, гумите и всички аксесоари за нашите БМВ-та.

Модератор: Технически модератори

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: BMW 525 TDS Touring
Детайли за колата: Всички екстри за модела без автопилот(още). Иначе като допълнение колата е с вграден блутут за телефон, ДВД на предните подглавници и нивомат

Предложение

Мнение от joker_11 » 29 Апр 2009, 15:46

Нека хора отдаващи им се такова нещо, не си мислят че струва подобен инструмен кои знае какво.. http://cgi.ebay.de/Dellen-Ausbeulwerkze ... 1|240:1318

ентусиаст
Аватар

Мнение от pironkov » 29 Апр 2009, 16:27

Нямам си идеа...аз разбирам от камиони... има хора които си разбират от тези неща ...всеки да си знае хляба.

ентусиаст
Аватар

Мнение от pironkov » 01 Май 2009, 0:30

Хора бях до София при човека и леко се разочаровах...викат ми да дойде колата да я видат и като ме видя със 7-ца и незнам защо му запреличах на идиот...за една точка на вратата и една на предният капак ми каза 200лв. без документ...това ми се видя много... за 2 точки

Потребител
Аватар

Мнение от renegat » 12 Май 2009, 23:53

Мисля да мина да ги питам и аз за цена, моята гальота не е скъпа и може да се смилят над мен, ако пак заговорят числа естествено ще се откажа, добре е че не си клекнал на 200 лева, иначе майсторите се разглезват и стават много велики.

ентусиаст
Аватар

Мнение от pironkov » 13 Май 2009, 6:47

Е не... мисля,че 200лв. е прекалено за тази работа...все пак няма никакви матеряли...само откача кората и писле я закача...все пак е много за това...пищи да видим какво са ти казали. А и какво значи стара и нова кола...ламарината и технологията е все една и съща ;)

ентусиаст
Аватар

Мнение от [Georgi] » 13 Май 2009, 9:47

На мен ми обадиха 180 лв за 2 точки на тавана. Явно ще изчакам още 2-3 пъти да ме начука голямата градушка и тогава.

ентусиаст
Аватар
Кара: bmw e53 3.0d 218hp '04
Мечтае да кара: bmw x5 '11

Мнение от don_mimo » 24 Юни 2009, 21:03

еми те 150лв вземат на детайл пребоядисване ....
така 4е тези хора нема да я прокопсат :)
Изображение

ентусиаст
Аватар

Мнение от pironkov » 26 Юни 2009, 11:31

И аз така мисля... неможе ако целият таван е начукан с точки да ти вземат 180-200лв за детаил...пък ако имаш една точка пак 180-200лв...невийдам логиката. А и работата за 2-точки е за 1ч. със усигуряването на достъп до детаила....

Потребител
Аватар

Мнение от FALKONETTI » 30 Юни 2009, 22:29

...еее това с метода е много яко...
преди два месеца някой ми отстреля колата с въздушна пушка според мен и съдейки по вдлъбнатината на покрива, направо си умрах от мъка и яд като видах поражението...боята не е наранена, но вдлъбнатината е значително по голяма околкото може да причини град...
...пишете с подробности как го правят, ако някой се престраши да отиде...
...притеснява ме само факта че откачат корите, а в моя случай ще е тавана...а съм си напатил от некадърна работа при сваляне на кори...

ентусиаст
Аватар
Кара: Дизели

Мнение от VRPerformance » 30 Юни 2009, 23:33

най-добре някой който е ходил да сподели цени,защото ми се струва нереално за една точка и за много да е една и съща цената :)

Потребител
Аватар
Кара: БМВ е36

Re: Ремонт на ПОДБИТОСТИТЕ без налагане на пребоядисване..?!?

Мнение от banditka » 26 Апр 2011, 10:42

на мен ми надупчиха колата с въздушна пушка,със сачми и подбитостите са едно към едно ,като след градушка .Аз съм със 7 дупки и си представям каква цена ще ми обяват.А това изправяне за което говорите,за какво става въпрос? За вакуумно изправяне или китосване и пребоядисване,защото аз искам вакуум,и ако е за китосване тази цена от 200лв на детайл, :lol: ще откача.Аз по добре да си направя карбоново покритие :D .Сега ще видиме и тия мизерници от ЗА,колко ще си отпуснат,иначе направо :kuku: :bang: :mhihi:

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: 628csi; Brabus Widestar GL

Мнение от chris » 28 Май 2011, 16:46

Боядисване му е майката или трябва да се изчака още малко за да поевтинее процеса.

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: Е90 335i 2008

Re:

Мнение от bweenie » 31 Май 2011, 15:15

pironkov написа:Хора бях до София при човека и леко се разочаровах...викат ми да дойде колата да я видат и като ме видя със 7-ца и незнам защо му запреличах на идиот...за една точка на вратата и една на предният капак ми каза 200лв. без документ...това ми се видя много... за 2 точки

:mhihi: На мене тоя същия ми поиска 160лв за 2-3 точки от градушка на предния капак, и по 80лв за врата за по 1 точка. И не се правело с никъв вакум а се избутвало на ръка. Тоя ако си мисли че някой ще се излъже много се е объркал. Единствено си заслужава на някоя чисто нова кола ако имаш 2-3 вдлънатини и искаш да си оставиш колата с оригиналната боя.

Потребител
Аватар
Детайли за колата: BMW X6 40 D

Мнение от PRASCHO » 25 Юни 2011, 17:07

Познавам фирмата и съм ползвал услугите за моя Crysler 300C (когато имах такъв).Резултатът е перфектен без следи. Не бях много потрошен, но имаше точки по цялата предница, таван, заден капак е ляв заден калник. Цената беше 1560лв. и беше покрита от застрахователя на 100%. Човека си предупреждава, че взема скъпо и не му се занимава за по 1-2 точки или за Голф 2ка просто защото е скъпо, а реагирането е точно такова каквото е вашето. Моето лично мнение е, че всеки си решава сам. Услугата е перфектна !!! Методът наистина е с избутване колкото и да не ми се вярвяше, но това бяха думите на собственика, когато се разприказвахме на края.Мисля, че се казваше Емо!
Последна промяна PRASCHO на 06 Яну 2012, 17:44, променена общо 1 път

ентусиаст
Аватар

Мнение от pironkov » 30 Юни 2011, 16:39

Приятелю за тези пари щяха да ти оправят колата и да я пребоядисат цялата...и аз съм ползвал услугите им верно работят много добре...но цената е прекалено много за работата...

ПредишнаСледваща

Назад към Сервизно обслужване на БМВ