Ремонт на ПОДБИТОСТИТЕ без налагане на пребоядисване..?!?
Модератор: Технически модератори
40 мнения
• Страница 2 от 3 • 1, 2, 3
- joker_11
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: BMW 525 TDS Touring
- Детайли за колата: Всички екстри за модела без автопилот(още). Иначе като допълнение колата е с вграден блутут за телефон, ДВД на предните подглавници и нивомат
Предложение
Нека хора отдаващи им се такова нещо, не си мислят че струва подобен инструмен кои знае какво.. http://cgi.ebay.de/Dellen-Ausbeulwerkze ... 1|240:1318
- don_mimo
- ентусиаст
-
- Кара: bmw e53 3.0d 218hp '04
- Мечтае да кара: bmw x5 '11
- FALKONETTI
- Потребител
-
...еее това с метода е много яко...
преди два месеца някой ми отстреля колата с въздушна пушка според мен и съдейки по вдлъбнатината на покрива, направо си умрах от мъка и яд като видах поражението...боята не е наранена, но вдлъбнатината е значително по голяма околкото може да причини град...
...пишете с подробности как го правят, ако някой се престраши да отиде...
...притеснява ме само факта че откачат корите, а в моя случай ще е тавана...а съм си напатил от некадърна работа при сваляне на кори...
преди два месеца някой ми отстреля колата с въздушна пушка според мен и съдейки по вдлъбнатината на покрива, направо си умрах от мъка и яд като видах поражението...боята не е наранена, но вдлъбнатината е значително по голяма околкото може да причини град...
...пишете с подробности как го правят, ако някой се престраши да отиде...
...притеснява ме само факта че откачат корите, а в моя случай ще е тавана...а съм си напатил от некадърна работа при сваляне на кори...
- VRPerformance
- ентусиаст
-
- Кара: Дизели
най-добре някой който е ходил да сподели цени,защото ми се струва нереално за една точка и за много да е една и съща цената 

- banditka
- Потребител
-
- Кара: БМВ е36
Re: Ремонт на ПОДБИТОСТИТЕ без налагане на пребоядисване..?!?
на мен ми надупчиха колата с въздушна пушка,със сачми и подбитостите са едно към едно ,като след градушка .Аз съм със 7 дупки и си представям каква цена ще ми обяват.А това изправяне за което говорите,за какво става въпрос? За вакуумно изправяне или китосване и пребоядисване,защото аз искам вакуум,и ако е за китосване тази цена от 200лв на детайл,
ще откача.Аз по добре да си направя карбоново покритие
.Сега ще видиме и тия мизерници от ЗА,колко ще си отпуснат,иначе направо

- chris
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: 628csi; Brabus Widestar GL
Боядисване му е майката или трябва да се изчака още малко за да поевтинее процеса.
- bweenie
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: Е90 335i 2008
Re:
pironkov написа:Хора бях до София при човека и леко се разочаровах...викат ми да дойде колата да я видат и като ме видя със 7-ца и незнам защо му запреличах на идиот...за една точка на вратата и една на предният капак ми каза 200лв. без документ...това ми се видя много... за 2 точки

- PRASCHO
- Потребител
-
- Детайли за колата: BMW X6 40 D
Познавам фирмата и съм ползвал услугите за моя Crysler 300C (когато имах такъв).Резултатът е перфектен без следи. Не бях много потрошен, но имаше точки по цялата предница, таван, заден капак е ляв заден калник. Цената беше 1560лв. и беше покрита от застрахователя на 100%. Човека си предупреждава, че взема скъпо и не му се занимава за по 1-2 точки или за Голф 2ка просто защото е скъпо, а реагирането е точно такова каквото е вашето. Моето лично мнение е, че всеки си решава сам. Услугата е перфектна !!! Методът наистина е с избутване колкото и да не ми се вярвяше, но това бяха думите на собственика, когато се разприказвахме на края.Мисля, че се казваше Емо!
Последна промяна PRASCHO на 06 Яну 2012, 17:44, променена общо 1 път
Приятелю за тези пари щяха да ти оправят колата и да я пребоядисат цялата...и аз съм ползвал услугите им верно работят много добре...но цената е прекалено много за работата...
40 мнения
• Страница 2 от 3 • 1, 2, 3
Назад към Сервизно обслужване на БМВ