Който не иска .....
Модератор: Общи модератори
20 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2
- ludiqdancho
- младши ентусиаст
-
Който не иска .....
..... да гласува да поглене ТОВА и да се замисли малко
П.П. Имате пълното право да ме осерете и опикаете
но аз не мага да ги трая вече

П.П. Имате пълното право да ме осерете и опикаете

- bum_bum
- старши ентусиаст
-
- Кара: турбо бмв
Тъкмо си мислех, че всичките партии се насраха окончателно. Всички бяха във властта, всички показаха, че не ги бива и единственото за което мислят е как да се налапат. Тези избори имах надеждата за една уникално ниска избирателна активност, която да дойде да покаже, че вече така не може и е време наистина да се направи нещо.
Обаче уви.. някой (не мога да не призная, че е истински гений) отново намери "кауза"... ДА ГЛАСУВАМЕ ЗА ЕДНИ КРАДЦИ, А НЕ ЗА ДРУГИ!!! Само и единствено за да не изберем тези крадци, които не изповядват нашата вяра.. нямам думи
Ето как ще сме си пак на същото дередже не само на следващите избори, не само след още 20 години "демокрация", а завинаги.
Абсурдистан- единствената страна в която се гласува за партия, която няма да направи нищо за страната, за да не дойде на власт друга партия, която също няма да направи нищо, но пък е турска...
Обаче уви.. някой (не мога да не призная, че е истински гений) отново намери "кауза"... ДА ГЛАСУВАМЕ ЗА ЕДНИ КРАДЦИ, А НЕ ЗА ДРУГИ!!! Само и единствено за да не изберем тези крадци, които не изповядват нашата вяра.. нямам думи

Абсурдистан- единствената страна в която се гласува за партия, която няма да направи нищо за страната, за да не дойде на власт друга партия, която също няма да направи нищо, но пък е турска...
bum_bum написа:Тъкмо си мислех, че всичките партии се насраха окончателно. Всички бяха във властта, всички показаха, че не ги бива и единственото за което мислят е как да се налапат. Тези избори имах надеждата за една уникално ниска избирателна активност, която да дойде да покаже, че вече така не може и е време наистина да се направи нещо.
Обаче уви.. някой (не мога да не призная, че е истински гений) отново намери "кауза"... ДА ГЛАСУВАМЕ ЗА ЕДНИ КРАДЦИ, А НЕ ЗА ДРУГИ!!! Само и единствено за да не изберем тези крадци, които не изповядват нашата вяра.. нямам думиЕто как ще сме си пак на същото дередже не само на следващите избори, не само след още 20 години "демокрация", а завинаги.
+1 изцяло
Повече ме радват по-малките проекти, в които се влага повече техническа мисъл и лично творчество, иновации и съвсем малко средства, и се осъществяват за един уикенд, като се постигат невероятни резултати!
- Smoocki
- старши ентусиаст
-
- Кара: 600 коня с умивна на лицето
- Мечтае да кара: всичко бързо на четири гуми
- Детайли за колата: Garrett 3582
Това си е чисто провокаторстово между религиите според мен ,нямам нищо против малцинствата ама не може да ни управляват цигани и турци който живеят на майната си и в крайна сметка ние да се бъхтеме за да си платиме месечната сметка за парното от 1000 лв и се чудиме дали да сипеме за 20 лв бензин или за по-малко понеже децата в къщи реват за манжа.Тая демокрация и тоя цирк продължава твърде дълго ,но това си е българска черта и никога няма да се промени.Абсурдистанското е че в Турция отворили 200 и незнам си колко секции и Бате Доган е спомогнал.
Аз лично ще отида да гласувам не за някой партия а за България.Може да гласуваме за крадци,но поне не са турски крадци,който като ги питаш какъв е майчиния им език ти отговарят турски ,а ми живеят в България.Ако го беше видял Левски това не вените щеше да си пререже ами незнам!
Аз лично ще отида да гласувам не за някой партия а за България.Може да гласуваме за крадци,но поне не са турски крадци,който като ги питаш какъв е майчиния им език ти отговарят турски ,а ми живеят в България.Ако го беше видял Левски това не вените щеше да си пререже ами незнам!

- LizarD
- ентусиаст
-
- Кара: **** ми янко
- Мечтае да кара: CL65 AMG
- TNT
- младши ентусиаст
-
- Мечтае да кара: 911
- Vaio E30
- ентусиаст
-
- Кара: Е39 комби
+1likesake написа:еее ква е гнусна само тая турска помия
отвратителна жена
лукава ехидна грозна противна
че и след година щяло да стане буум
ще видим тая работа
ще поживеем и ще видим

- ditko1
- старши ентусиаст
-
- Кара: Bmw x5 4.4
- Мечтае да кара: Муха
Вече не знам от колко стотин години България не се управлява от българи. Няколко стотин години турци ни мачкат сега половин век Руснаци, сега пак турци само си ни шибат. Може ли за 20лв. да ти купят гласа и 4години да ни трескат. Това се случва в студентски град, сега Вълчев дава пари на една приятелка на гаджето ми, която не е от София а е от провинцията. Може много хора да се засегнат, но повечето продадени гласове са на тъпи селяни и турци който, не мислят за бъдещето, а за кебапчето днес. Със сигурност за тройната коалиция няма да гласуват "Учители, Полицай, Земеделци, Животновъди, Студенти, Работници" и това е само малка част от хората който бяха на протестите, Вие си правете сметка кои пак гласува за БСП и ДПС, а именно тъпите селяни, пенсионери и турци подкупни с повърхностно мислене.
- VT5602AK
- старши ентусиаст
-
- Кара: E36S50B30,Mini Cooper S
- Мечтае да кара: S50B30 turbo
- Детайли за колата: модифицирани
- spens_82
- ентусиаст
-
- Кара: BMW E60
- Мечтае да кара: бмв М3,M5,X6
- Детайли за колата: E60 530D 218коня