колеги кажете си мнението
Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори
7 мнения
• Страница 1 от 1
- nestta
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: 530 D e39
- Мечтае да кара: M5 и B10
колеги кажете си мнението
Значи направих много голяма глупост оставих колата с малко бензин и като съм спрял на наклон и неискаше да запали,ходих и взех 15 литра и налях но с голям зор запали ,след това сппях да зареда още и до там неиска и несика да запали варти си стартера но предполагам че нещо помпата парвия пат преди да запали 1 познат ътагна да вади зедната седалка и запали незнам дали там минават некви кабели към помпата утре ще я карам на диагностика.Въпроса ми е дали 100 % е изгоряла помпата или има шанс някои кабел дасе е прекаснал или нещо такова
Mollov : Оправи си заглавието. То трябва да подсказва за проблема.
Mollov : Оправи си заглавието. То трябва да подсказва за проблема.
- Kambe
- старши ентусиаст
-
- Кара: Peugeot 307 HDI
колега здрасти, ти мисля че си Марин от Свищов с черното ИС. Когато дадеш на контакт чува ли се подкачването на помпата ?

- Smoocki
- старши ентусиаст
-
- Кара: 600 коня с умивна на лицето
- Мечтае да кара: всичко бързо на четири гуми
- Детайли за колата: Garrett 3582
Само ,че тя подкачаше 15 сек или нещо такова и после спира трябва да го направиш сутрин и не оставая без бенз никога.Може да е смукнала въздух

- nestta
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: 530 D e39
- Мечтае да кара: M5 и B10
За сега незнам какво е защото сега сутринта запали без проблем,пак я огасих и пак запали все пак я оставих дая погледнат,но поне съм сигорен че не е помпата
- C8699HX
- младши ентусиаст
-
- Кара: от малък
- Мечтае да кара: Безаварийно
Гаранция на 100% ти е изгоряла помпата !!!!!! И аз така брах големи ядове,колкото и да не ти се иска сменяй помпата! И мойта така едва едва запали и в един момент пак огасна,пробвай да я извадиш и я почукни леко би трябвало да тръгне ама тва не е решение на проблема,един майстор ми беше казал,че един път направи ли ти тоя номер край на мача
за около 60-70 лв можеш да си намериш....

7 мнения
• Страница 1 от 1