Скръбна вест - предател в отбора
Модератори: GEORGIEV, ///Явор, ge_a, Технически модератори
40 мнения
• Страница 3 от 3 • 1, 2, 3
- alex_matrix
- младши ентусиаст
-
предателите станаха 2ма

Monster Energy Drift Athlete
2014 King of Europe Street Legal Champion
2013 King of Europe Street Legal Champion
http://www.facebook.com/alexmatrix

2014 King of Europe Street Legal Champion
2013 King of Europe Street Legal Champion
http://www.facebook.com/alexmatrix

Тия двамата хубаво се потдават на изкушения, но не осъзнават как някой ден ще седят на някоя писта, ще си гледат 30-ките отстрани и ще стискат палци да им ги приберем благополучно в бокса.
Алекс, ти си от малкото хора, на които бих си дал колата знаейки че ако стане нещо, няма ти да си виновен или ще си направил всичко по силите си да спасиш положението. Респект! Прекрасно каране!

Алекс, ти си от малкото хора, на които бих си дал колата знаейки че ако стане нещо, няма ти да си виновен или ще си направил всичко по силите си да спасиш положението. Респект! Прекрасно каране!
- Penchev
- Сватбаря
-
- Кара: Opel Zafira А OPC
Тази снимка като я видях в брат ми и си рекох "леле , един ден ,когато плъзне в нет-а ще стане страшно"
Георги Пенчев

Георги Пенчев
- Koko Loko
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: е30 М20В20
- Alex_Burdin
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: Е46,Е36,Е30
- Мечтае да кара: F30 M3 по крабрежната на Рио де Жанейро
- Детайли за колата: http://www.facebook.com/pages/Alex-Burdin/87277582105
[steeN] написа:ако ми падне едно s2000, въобще няма да се поколебая да предам сектата и аз чесно казано...
Ами мен ми е падало не е кой знае кво

- steeN
- старши ентусиаст
-
- Кара: конете да бягат
- Мечтае да кара: mustang gt, много черeн...
въпрос на гледна точка...
- Practical men, who believe themselves to be quite exempt from any intellectual influence, are usually the slaves of some defunct economist. – John Maynard Keynes
- Above all, we must realize that no arsenal or no weapon in the arsenals of the world is so formidable as the will and moral courage of free men and women. It is a weapon our adversaries in today's world do not have. – Ronald Reagan
- Life, liberty, and property do not exist because men have made laws. On the contrary, it was the fact that life, liberty, and property existed beforehand that caused men to make laws in the first place. – Frédéric Bastiat
- Don't eat the yellowcake.
- “When the legend becomes fact, print the legend.”
- Above all, we must realize that no arsenal or no weapon in the arsenals of the world is so formidable as the will and moral courage of free men and women. It is a weapon our adversaries in today's world do not have. – Ronald Reagan
- Life, liberty, and property do not exist because men have made laws. On the contrary, it was the fact that life, liberty, and property existed beforehand that caused men to make laws in the first place. – Frédéric Bastiat
- Don't eat the yellowcake.
- “When the legend becomes fact, print the legend.”
Тази тема май се очертава за "предателите в отбора". Ако има още мястото за публикации е тук
Аз вече няма да сядам зад волана на хондата на брат ми,за да не се видя и аз някой ден в темата

Аз вече няма да сядам зад волана на хондата на брат ми,за да не се видя и аз някой ден в темата

Има истина една,
BMW се казва тя,
шофирам ли я спира винаги дъха ми,
подавам ли и газ от радост пили гуми,
тази марка е Велика сила, сбъдва тя мечтите,
на всеки верен фен със синьо-бял пламък във очите!
BMW се казва тя,
шофирам ли я спира винаги дъха ми,
подавам ли и газ от радост пили гуми,
тази марка е Велика сила, сбъдва тя мечтите,
на всеки верен фен със синьо-бял пламък във очите!

40 мнения
• Страница 3 от 3 • 1, 2, 3