Музика в е30?!
Модератори: GEORGIEV, ///Явор, ge_a, Технически модератори
24 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2
- Stoicho
- член на клуба
-
- Кара: само 2 вратки
Музика в е30?!
Колеги,решил съм да си правя хубава музиката в е30-ката,отзад съм сложил вече елипси,отпред мисля да слагам компонентна система,но понеже не открих никъде да продават ето такива :
реших да Ви питам,къде могат да ми ги направят,и само на кабрио ли ги има стандартно?! Мерси предварително
реших да Ви питам,къде могат да ми ги направят,и само на кабрио ли ги има стандартно?! Мерси предварително"Българинът ще стане велик гражданин на света в деня, когато зареже най-долното си качество - винаги да гледа да мине тънко и да не си плати справедливо за това, което получава.А.Б."
- ///Явор
- Летящия холандец
-
- Кара: M3E30х2,M3E36х2,M3E92,M5E39х2 и др.
имам капаци за 40 и комплект с пищялки 80

С ЧАТ НА Л.С. НЕ МИ СЕ ЗАНИМАВА Работно време 10:00-18:00 тел:0887616782
- doctoragsxr
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: E30 М20В27 Е30 М20В25
- Мечтае да кара: тенджера под налягане...
- Детайли за колата: Touringi
Колега тази пищялка оригинална (пластмасата с говорителя) е около 80 лв бройката в Дару кар или в ауто плюс-а,много е хубава.но кофтито е че 2 бройки излизат 160 лв,по добре лепни пищялките от компонентната система...в Е30 ката пищялка отпред трябва задължително...
- ///Явор
- Летящия холандец
-
- Кара: M3E30х2,M3E36х2,M3E92,M5E39х2 и др.
101лв на бр..некви японски 91лв/брdoctoragsxr написа:Колега тази пищялка оригинална (пластмасата с говорителя) е около 80 лв бройката в Дару кар или в ауто плюс-а,много е хубава.но кофтито е че 2 бройки излизат 160 лв,по добре лепни пищялките от компонентната система...в Е30 ката пищялка отпред трябва задължително...

С ЧАТ НА Л.С. НЕ МИ СЕ ЗАНИМАВА Работно време 10:00-18:00 тел:0887616782
- GEORGIEV
- Е30 Fanatic
-
- Кара: от онея старите....
- Мечтае да кара: магазинска е30-ка
тая на снимката е мое дело
ако ще си ги правиш ти изрежи пластмасата и ги вкопай навътре хубаво с наклон, че само ей така залепени седи като на свинче звънче......
ако ще си ги правиш ти изрежи пластмасата и ги вкопай навътре хубаво с наклон, че само ей така залепени седи като на свинче звънче......

- Stanchev
- старши ентусиаст
-
- Кара: 7er
колега, ако ще правиш качествена музика се посъветвай с някой специалист какво и къде да се сложи. задна линия не ти трябва...
ако ще е дум-дум слагай смело квото ти дойде на акъла

- RSxRacer
- вълкодав
-
- Кара: go na 3ki :)
Stanchev написа:колега, ако ще правиш качествена музика се посъветвай с някой специалист какво и къде да се сложи. задна линия не ти трябва...
ако мисли да слага субче и често вози хора не е като да не му трябва задна линия ама айде...
За е30 най-добрия варянт е да се направят отливки на пластмасите на предния джам.Но като гледам гониш сила а не качество просто изрежи отвор в триъгълника и с няколко опита си ги върти и виж под какъв ъгъл ще ти допадне звука пък тогава ги залепи отвътре със силиконец... Какви са ти плеара,елипсите и какво още си намислил да слагаш.
20 кинта Рушвет,50 кинта Бензин, 100 кинта Задни Гуми - Да си в www.BMWPower-bg.net БЕЗЦЕННО
www.bizzart.info

www.bizzart.info

RSxRacer написа:Stanchev написа:колега, ако ще правиш качествена музика се посъветвай с някой специалист какво и къде да се сложи. задна линия не ти трябва...
ако мисли да слага субче и често вози хора не е като да не му трябва задна линия ама айде...
За е30 най-добрия варянт е да се направят отливки на пластмасите на предния джам.Но като гледам гониш сила а не качество просто изрежи отвор в триъгълника и с няколко опита си ги върти и виж под какъв ъгъл ще ти допадне звука пък тогава ги залепи отвътре със силиконец... Какви са ти плеара,елипсите и какво още си намислил да слагаш.
Според мен добра идея е и във вратите - на мястото на джобовети да се направят отливки за говорители 16.5-17 сантиметра
Това като се съчетае и със средноместотен говорител и качествена(копринена примерно) пищялка се получавадоста доста добра предна линия. За отзад - бас - или в кората или в багажника каса.
- RSxRacer
- вълкодав
-
likesake написа:RSxRacer написа:Stanchev написа:колега, ако ще правиш качествена музика се посъветвай с някой специалист какво и къде да се сложи. задна линия не ти трябва...
Според мен добра идея е и във вратите - на мястото на джобовети да се направят отливки за говорители 16.5-17 сантиметра
Това като се съчетае и със средноместотен говорител и качествена(копринена примерно) пищялка се получавадоста доста добра предна линия. За отзад - бас - или в кората или в багажника каса.
Спор няма,но компонентите ще отидат като цени а гледам,че колегата не гони профи аудио.
Нека си каже само високи ли иска да слага и какви цели си е поставил пък тогава ще го мислим
20 кинта Рушвет,50 кинта Бензин, 100 кинта Задни Гуми - Да си в www.BMWPower-bg.net БЕЗЦЕННО
www.bizzart.info

www.bizzart.info

е завеси от компонентите - аз съм чувал херц трикомпонентна- от оранжевите- те не са много скъпи
хареса ми освен пищялката - беше много остра
та идеята е , че може да се вземи среда бас с кросоувъра и отделно някоя хубава пищялка
да се докупи
но при всички положения за да свирне добре хубаво е да има и усилвател-дори и за предната линия
хареса ми освен пищялката - беше много остра
та идеята е , че може да се вземи среда бас с кросоувъра и отделно някоя хубава пищялка
да се докупи
но при всички положения за да свирне добре хубаво е да има и усилвател-дори и за предната линия
- Stoicho
- член на клуба
-
- Кара: само 2 вратки
Намислил съм следната схема: отпред 16.5 на джобовете,пищялки на огледалото,където питах за капачето,отзад елипси,всичкото вързано през 4 канален усилвател.Отделно бас на друг усилвател.За плеър съм си избрал един Pioneer с bluetooth.Под корите на вратите и отзад съм намислил Dinamat да лепя....и за сега толкова...Давайте идеи
)
"Българинът ще стане велик гражданин на света в деня, когато зареже най-долното си качество - винаги да гледа да мине тънко и да не си плати справедливо за това, което получава.А.Б."
Stoicho написа:Намислил съм следната схема: отпред 16.5 на джобовете,пищялки на огледалото,където питах за капачето,отзад елипси,всичкото вързано през 4 канален усилвател.Отделно бас на друг усилвател.За плеър съм си избрал един Pioneer с bluetooth.Под корите на вратите и отзад съм намислил Dinamat да лепя....и за сега толкова...Давайте идеи)
то хубаво динамат - ама много пара ве пич
там по Софя нямяте ли нещо по-евтино като заместител?
- bigmurzi
- драфтаджия
-
- Кара: '93 316ix Touring
- Мечтае да кара: далеч
- Детайли за колата: Хубавица =)
има и не е лошо, но тоя динамат в е30, освен ако няма да ходиш по състезания с т'ва аудио са си пари на вятъра 

Е30 на десен завой бензин НЯМА!
- RSxRacer
- вълкодав
-
Хубаво си го измислил,но все пак какво ще искаш от тази кола?Сила,качество или и двете?
за динамата говори явно.
likesake написа:bigmurzi написа:има и не е лошо, но тоя динамат в е30, освен ако няма да ходиш по състезания с т'ва аудио са си пари на вятъра
сподели за кой материал гвориш
за динамата говори явно.
www.bizzart.info

www.bizzart.info

24 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2