Въпрос относно бензина на м43б16
Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори
20 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2
- BiTurbo
- старши ентусиаст
-
- Кара: '04 BMW 330i // '96 BMW 320i
- Мечтае да кара: '96 BMW M3
аз карам на газ , но от време на време обичам да си я поръчквам на бензин а и винаги нали ми пали на бензин и я карам докато загрее на него .......... та вчера реших да сипя малко, че стрелката отиваше към 1/4 и сипах Shell V-Power Racing 100 тук в Германия и разликата веднага се усети........ аз разхода няма как да зсеча на бензин понеже карам на газ ,но вървежа веднага се почувства
От което следва, че и разхода ще падне
Така, че сипвай смело, както казаха и колегите само можеш да спечелиш от това

Ами дори и 1 на 100 да ми смъкне,пак е на далавера понеже разликата в цената ще се компенсира,а ще остане само положителния ефект от вървене и т.н. както казаха колегите,на които им благодаря за съветите.В неделя най-вероятно ще ви пиша за резултата при мен,понеже ще съм минал 400км със 100 окт и ще имам реална преценка.
- spower
- старши ентусиаст
-
- Кара: любимата ни марка да е първа ;)
- Мечтае да кара: римска колесница с М-пакет ;)
засякох компакта на приятелката ми с 95 лукойл единия път ми даде 10/100 а сега 10,8/100 градско, но този път колата доста време се караше по едни баири на 1ва и 2ра и затова вдигна леко разхода,което като разход мисля, че е перфектно
Плей листа с видеа за ремонт на BMW Х3 F25:
https://www.youtube.com/playlist?list=P ... A1PWE6WpJt

- vld
- Старши ентусиаст
-
- Кара: F11 535d, E84 2.3d
13 на ръчка дават 16ките, ти съвсем ни взе за мезе тука
Освен ако под ръчка ражираш да и дава яката газ до 3000 оборота
И пак няма да даде 13 градско в софия тоя кораб

Освен ако под ръчка ражираш да и дава яката газ до 3000 оборота

И пак няма да даде 13 градско в софия тоя кораб

Еми във варна се кара колата,а е невъзможно да се кара изцяло ан ръчка от задръствания и тем подобни.Може да преувеличава с тва че е супер икономична,понеже аз само на дълго съм и наливал,но за дълго с каране на магистрала със 160-180 и по обикножен междуградски със колкото може(90-130) дава 8.5 за тва гарантирам.А иначе с моята минах тия 2 дни 480 км със 32литра 100 окт от еко(за 70лв) като от тия км,около 100 бяха градско.Бях постоянно на климатроник(с редки изключения градско вечерта) и ми даде 7 и нещо разход.Не успях да усетя разлика между 95 и 100 заради климатроника,понеже не бях засичал с него.Другия път ще сложа пак 95 да видя кво ще стане
20 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2